9 egyszerű húsvéti köröm minták képekkel

A húsvét a keresztény egyház jól ismert ünnepe. Jézus Krisztus feltámadását ünnepli, és március 21. és április 25. között, azon a vasárnapon tartják, amely az északi tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold utáni első vasárnap. A húsvét néhány jól ismert témája mindig a húsvéti nyuszi, a húsvéti tojás és hasonlók voltak. Kipróbálhatja a húsvéti körömdíszítési mintákat a nyári időszakban, mivel ezek bármilyen fényes ruházattal a legjobbak.

Íme a 9 legjobb inspirációnk a húsvéti köröm mintákhoz.

1. Pöttyös és húsvéti nyuszi:

Pöttyös és húsvéti nyuszi

A húsvéti nyuszi köröm nagyon szépnek tűnhet. Készítsen két húsvéti nyuszit két ujjra mindkét kezén. A többi köröm esetében fehér pöttyöket csinálj egy világos rózsaszín vagy narancssárga alapon. Ez illik a nyári pasztell narancssárga, sárga, fehér és más pasztell színű átöltözőkhöz és rövidnadrágokhoz.

2. Pöttyös és kelt csirke húsvéti tojásból:

Pöttyös és kikelt csirke húsvéti tojásból

A tojásból kikelt csirke a húsvéti ünnepek egyik legismertebb szimbóluma. Próbálja ki a fenti körömápolást. Ha további csillogást és fényességet szeretne adni, használjon jó minőségű csillogást néhány körmön.

3. Húsvéti körmök francia tippekkel:

Húsvéti körmök francia tippekkel

A francia tippek húsvéti mintával valami újat jelenthetnek az Ön számára. Kezdje a normál francia hegyes körömtervezéssel. Miután befejezte a francia tippek elkészítését, készítsen egy kis nyuszit és egy kis csirkét két körmére. Pontosan végezze el a részleteket és a pontozóeszközeit. A fényezés és a csillogás érdekében fedőréteggel fejezze be.

4. Azték mintás húsvéti körmök:

Azték mintás húsvéti körmök

A húsvéti tojás körmeit könnyű elkészíteni. Ezeket bárki segítsége nélkül kipróbálhatja. Használjon azték színű mintákat a körmökön egy kontrasztos színű alapfesték felett. Használjon különböző színeket, hogy színesebb legyen.

5. Szabadkézi húsvéti körmök:

Szabadkézi húsvéti körmök

Használjon néhány szegecset és néhány követ, hogy a fentihez hasonló gyönyörű húsvéti köröm mintát hozzon létre. Próbáljon ki egy ingyenes kézi festményt a nyuszi, a tojás, a virágok és a csirke számára.

6. Könnyű húsvéti körmök:

Könnyű húsvéti körmök

Az ilyen egyszerű húsvéti körmöket könnyű létrehozni néhány színes ponttal. Létrehozhat egy tojásból kikelt csirkét az egyik ujjhoz, a többi ujját pedig egyszerű pöttyökkel. Viselje ezt a formatervezést minden nyári ruhájával. Világos és gyönyörű.

7. Szabad kéz és Fimo húsvéti körmök:

Szabad kéz és Fimo húsvéti körmök

Egy egyszerű nyuszi a fűben és néhány húsvéti tojás elég köröm lehet a húsvéti időben. A rajzolás sem túl bonyolult. Próbáljon ki néhány Fimo nádszeletet a tojáshoz, hogy megkönnyítse a tojáshúzást. Használjon néhány csíkot fű létrehozásához.

8. Virágos húsvéti körmök nyuszival és csirkével:

Virágos húsvéti körmök nyuszival és csirkével

Kipróbálhatja a virágmintákat a húsvéti körömlakkokkal kombinálva. Használjon néhány szabad kézi rajzeszközt. Hozzon létre egy bolyhos kinézetű nyuszit és egy sárga csirkét egy kosárban. A részletezés időigényes lesz, de egy próbát megér. Hozzáférhet a nappali öltözékekhez, mert ez egy fényes köröm, sárga és élénk kék fröccsekkel. A fentiekhez hasonló virágmintákat készíthet a vízmárványos szögek technikáival.

9. Pöttyös húsvéti körmök nyuszi fejjel:

Pöttyös húsvéti körmök nyuszi fejjel

Próbáljon ki egy könnyen elkészíthető pöttyöt és nyuszi fejű húsvéti szöget. Ezt könnyű újratelepíteni. Használjon pontozóeszközt és körömkefét a nyuszi fej létrehozásához. A pöttyösnél tartsa az alap körömfestéket különböző színekben, hogy megfeleljen az öltözékének.

A húsvéti körömdíszítést nagyon egyszerű díszíteni a körmön. Válassza ki a legjobbat, és próbálja ki.