9 egyszerű lila köröm minták képekkel

A lila királyi szín. Az ókori világban ezt a színt magas bírák és római császárok viselték. Ez a szín a jó ítélőképességet jelzi. Ez a szín körmökön viselve nagyon lenyűgöző.

Íme a legjobb 9 kiválasztott lila köröm mintánk, amelyeket lila vagy akár kék ruháival viselhet.

1. A cikk -cakk lila köröm:

A cikk -cakk lila köröm művészet

Ez egy egyszerű körömápolás, amelyet kettős színekkel hoztak létre. Annak érdekében, hogy még érdekesebb legyen, ezt a két színt úgy egyesítették, hogy úgy néznek ki, mintha az egyik elhalványulna a másikban. Kipróbálhatja ezt a körömápolást. Készíthet minden vagy csak egy szöget, mint a képen, cikk -cakkban. Használjon körömkefét a minta létrehozásához.

2. Egyszerű csillogó lila körmök:

Egyszerű csillogó lila körmök

Néha az egyszerű körömlakk csillogó csillogással lehet a megfelelő választás egy különleges estéhez. Kiváló minőségű csillogó részecskéket tartalmazó körömfestékeket kaphat olyan cégektől, mint a China Glaze és mások. Ha azonban nem kap ilyen színeket, vagy nem engedheti meg magának, hogy megvásárolja ezeket, akkor mindig laza csillámokat használhat a csillogó, csillogó megjelenés érdekében.

3. Lila tervező körmök:

Lila tervező körmök

A következő nagy összejövetelre tervezőlila körmöt viselhet. A lila dizájner körmök nagyon jól néznek ki, ha elkészülnek néhány szabad kézi festéssel. Az ilyen típusú körmöket saját otthonában készítheti el. Kezdje a francia hegyes körmök létrehozásával. Kövesse lila csillogó körömfestékkel vagy laza lila csillámokkal. Használjon néhány csíkot egy körömkefével, és kövessen néhány fehér pöttyöt.

4. Lila szabad kézi virágos körmök:

Lila szabad kézi virágos körmök

Lila, szabad kézi virágos körmöket készíthet, amelyek elegánsnak tűnnek, és bármilyen alkalomra viselheti őket. A lila virágos köröm még menyasszonyi alkalmakra is jó. A körömkefével és néhány festékkel virágmintás mintát hozhat létre.

5. Abstract Purple Nail Art:

Abstract Purple Nail Art

Az absztrakt körmök manapság nagyon népszerűek. Absztrakt körmöket viselhet szinte mindenféle ruhával. A lila absztrakt körmök nagyon jól néznek ki. Ha egy olyan dizájnnal kombináljuk, amely egy kicsit azték mintát képvisel, akkor még jobban fog kinézni. Megpróbálhat létrehozni egy körömápolást, mint a fenti, és befejezni egy matt átlátszó lakkal.

6. Lila leopárd köröm:

Lila leopárd körmök

Szereted az állati nyomatokat? Egy éjszakára kipróbálhat egy ilyen körömápolást. A lila színű leopárdmintás nemcsak elegánsnak tűnik, hanem divatosnak is. Csillogtathatja őket strasszokkal.

7. Absztrakt virágos körmök:

Absztrakt virágos körmök

A virágminták mindig jól mutatnak a körmökön. A körmökön kipróbálhatja a fenti virágmintákat. Nagyon jól néz ki. Lila színűre állítva megnyugtatóbbnak és pompásabbnak tűnik. Ezt a fajta körömtervezést a körömkészlet segítségével készítheti el.

8. Bling Lila körmök:

Bling Purple Nails

A kristály köröm új trend, amelyet manapság leginkább a hírességek körében látnak. Kipróbálhatja a kristály körmöket is. Szerezzen be egy csomag körömápolási kristályt, és állítsa be őket világosabb alapú körömfestékre. Gyönyörű körömápolás lesz.

9. Permetezett körmök:

Permetezett körmök

Az ilyen típusú permetezett körmöket fordított francia manikűrrel lehet létrehozni. Szivacsolja fel a többit, és hozza létre ezt a megjelenést. Lehet, hogy néhány próbát kell tennie, amíg el nem éri a tökéletes dizájnt. Kipróbálod ezt?

A lila köröm minták tökéletesen alkalmasak sarees és salwars számára. Ez a körömápolás klassz és gazdag.