9 Fantasztikus csók köröm minták képekkel

A csókminták népszerűségnek örvendenek, mint egy randevú éjszakai egyedi körömdíszítés vagy Valentin -napi köröm. A csókterveket vagy bélyegzőkészletekkel lehet létrehozni, vagy ha nagyon nehéznek találja, akkor szabadkézi utat választhat. Ha a szabadkézi rajzolás is nagyon időigényes az Ön számára, akkor meg kell próbálnia beszerezni néhány vízi matricát csókmintákkal a körméhez. A vízmatricák manapság nagyon híresek, és a bélyegzőkészletek is. Azonban a szabadkézi csókminták létrehozása a fogpiszkáló hátsó részén található pontozóeszközökkel könnyen jöhet.

Tehát a lányok készen állnak arra, hogy néhány csókmintát dolgozzanak ki a különleges randevú napjára.

Kiss Nail Arts:

Íme a legjobb 9 választásunk a legjobb csók köröm mintákhoz. Remélem, kipróbál néhányat közülük.

1. Bright Duo Color Kiss Nail Art:

Bright Duo Color Kiss Nail Art

A bélyegzőkészletek hasznosak lehetnek egy ilyen csókmintához, mint ez, szépnek tűnik, nem? Próbáld ki fehér alapon vérvörös vagy neonnarancs színekkel. Kipróbálod?

2. Mosaic Kiss Nail Art Design:

Mosaic Kiss Nail Art Design

Mozaikmintás csóktervezés egyszerűen létrehozható a fogpiszkáló tompa végével és néhány kedvenc színével. Győződjön meg arról, hogy az alapfesték világos színű.

3. Mickey és Minnie Kiss körömápolás:

Mickey és Minnie Kiss körömápolás

Mickey szereti Minnie egér barátnőjét. Tehát, ha szereti a barátját, akkor kipróbálhatja ezt az édes dizájnt. Ehhez vagy vízi matricával kell rendelkeznie a karakterekhez, vagy óvatosan és lassan kell ezt megtenni szabadkézi festéssel. Kipróbálod?

4. Punk Kiss betűtípus Nails Art:

Punk Kiss betűtípus Nails Art

Szeretnél egy punk csókot a körmökre, amely szexi, de nem túl lányos lesz? Próbálja ki a strasszos betűs csók körömápolást. A hüvelykujjhoz félelmetes arcokat rajzolhat, vagy tetszés szerinti strasszokkal díszítheti.

5. Csillogó csók köröm:

Csillogó csók köröm

Bélyegzőlemezek, csillogó ezüst és csillogó rózsaszín fényezések vannak? Állítsa be a munkát, és vegye fel ezt a formatervezést a körmére. Remek lehet egy randi estére.

6. Shimmery Kiss Nail Art flitterekkel hangolva:

Csillogó csók köröm flitterekkel hangolva

Kipróbálhatja a csillogó csók mintákat bélyegzőlemezekkel és csillogó ezüst és piros speciális bélyegző körömlakkokkal. Adjon egy köröm flittert az egész dizájn jazzéhez. Próbáld ki egy buliba.

7. Mono Color Kiss Nail art Design:

Mono Color Kiss Nail art Design

Készítsen apró kis piros csókmintákat egyetlen körömre fehér alapfestékkel a körömkefe fogpiszkálójának tompa végével. A többi köröm legyen mono piros színű. Pompásan fog kinézni. Próbáld ki ezt.

8. Easy Kiss Nail Art Design:

Egyszerű csók köröm design

Csókminták létrehozása nehéz lehet. Tehát próbáljon ki egy egyszerűbb verziót, egyetlen csók tervezéssel, és a többi köröm mono színű lesz. Próbáld ki ezt. Ha vízi matricával vagy bélyegző csókmintákkal rendelkezik, akkor ez még könnyebb és kevesebb időt vesz igénybe.

9. Ölelés és csók Nail Art:

Ölelés és csók Nail Art

Ha kissé eltér a szokásos csók köröm mintáitól, akkor szimbolikus csók körömápolást is létrehozhat. Manapság a szavak rövid formái és szimbólumai nagyon gyakoriak. Általában szimbólumokat használunk Facebook -haverjainkkal való kommunikációhoz, és ez a tendencia napjainkban egyre erősödik, és egyre több közösségi oldal telepedik meg az interneten. A „xoxo” szimbólum az „ölelést és csókot” jelképezi. Miért ne próbálhatná ki a szabadkézi körömdíszítést, amely az ölelést és a csókot szimbolizálja azon a különleges dátum napján? Próbáld ki. Eltarthat egy ideig, de jó eredmény lesz.

Tetszett ez a bejegyzés? Hagyja visszajelzését.