9 gyönyörű pillangó köröm minták

Már egy ideje, hogy utoljára megkaptuk ezt a manikűröt. Mindig a szőrszálakról és az arcokról és a ruhákról van szó, amelyek dicsérik a szőrszálakat és az arcokat, és így folytatják a mindennapi életet. Új ruhák vásárlása az irodai piknikhez; vásárol magának egy új frizurát az új szezonra, és mellé egy arcápolást is csak azért, hogy elrejtse a mindennapi elfoglaltság kimerültségét. Ilyenkor pihenőnapot vesz ki a pihenésre, és feldobhatja kreativitását a körömápolásban. A mai köröm témája a pillangók minden készséges kis szépség számára, akik szeretik a pillangókat.

Pillangó köröm minták:

1. A Sima Jane megjelenés:

pillangó köröm minták

Kezdésként vigyen fel egy alapréteget a körmökre, mielőtt bármilyen dekorációra lépne. Ezt a megjelenést sima Jane -nek hívják, mert gazdagsága egyszerű, és lágy, mégis vonzó. Az alaplakknak semleges színűnek kell lennie, hogy előhozza a kis kék és fekete pillangókat.

2. A rögeszmés lebegés:

pillangó köröm2

Kezdje a megjelenést egy klasszikus francia manikűrrel, ahol a körmök hegyei, a kiálló fehérek, a többi pedig természetes. A fehér tetején fényes kék színnel rajzoljon pillangószárnyakat a hegyekre. Használja a fehéret alapszínként a bitek és helyek kitöltéséhez, majd talán válasszon egy finom kialakítást a két szárny között,

3. Az Ombre projekt:

pillangó köröm3

A kezdéshez ombre körmöket kell készítenie, ahol a természetes köröm színe lassan átmegy egy puha, természetes színre. Ez az átmenet nem szigorú egyenes vonalban történik, amiért az ombre fantasztikus. Most kezdje egy puha körömlappal, és vigyen fel kéket a tetejére. Most feketével egészítse ki a pillangót és a kiegészítő formatervezést, mielőtt letisztítja a megjelenést egy tiszta lakkal.

4. A tökéletes káprázók:

pillangó köröm4

Most ez a körömdíszes megjelenés egyszerűen tökéletes hangos partikhoz vagy lányok estéire, amikor minden csillogással és csillogással elkápráztathatja magát. A megjelenés ezüst csillámokkal készült, valamint kék és rózsaszín a tervezéshez. Fekete alkotja a külső vonalat, a két középső ujj pedig szárnyat, míg a két külső teli pillangót tartalmaz.

5. A színes fröccsenések:

pillangó köröm5

Ez a megjelenés józan fajta, de ki mondta, hogy józan nem lehet szórakoztató? A színek szórakoztatóak, és itt van egy csomó szín, amelyek összekeverik ezeket a gyönyörű pillangódarabokat. Az alap rózsaszínnel kezdődik, majd tengerzöldet használva, matt kanári sárga és egy kicsit kék pillangók jönnek létre.

6. The Pretty in Pink:

pillangó köröm6

Ehhez a megjelenéshez nem kell sokat dolgoznia, és könnyű eredményekkel a körmei egyszerűen fantasztikusan fognak kinézni. Kezdje a lágy rózsaszínnel, ombre árnyalattal, a tippekkel a rózsaszínnel, a többi pedig természetes. Most egy meghatározott ecsettel rajzoljon a virágokra fehér pillangóval.

7. A lágy blues:

pillangó köröm művészet7

Ez egy másik aranyos pillangó köröm mintázat, ahol a körmök csúcsai kéket és fehér pöttyöket mutatnak. A mutató és a gyűrűsujj azonban gyönyörű kék ​​pillangókat tartalmaz, lágy fekete virággal.

8. Fúziós keverékek:

pillangó köröm művészet8

Ez egy klasszikus fúziós keverék lágy piros és fehér színben, ahol minden körmöt különböző minták díszítenek. Az elsődleges összetevő a pillangó, amely kis mennyiségben látható a körömágyon, piros és fehér között.

9. Paint Me High Butterfly Nails:

pillangó köröm9

Ennek az üzletnek a megjelenése csillogó blues és feketék színű, fehér körmével a pillangó látható középen. A körömben és körül fehér pöttyök vannak a fekete ellen.