9 kép az Easy Water Marble Nail art Designs -ról

A nők világszerte jól tudják, mennyire fontosak számukra a körmeik. Ezért karbantartásuk érdekében fel kell keresniük egy manikűrösöt, hogy formázzák a körmüket. Valójában a köröm az első néhány dolog, amelyet sok férfi észrevesz a nőkről. A jól karbantartott és makulátlan körmök hajlamosak tükrözni a prim és a megfelelő nők személyiségét. Míg a forgácsolt és törött körmök hajlamosabbak a személyiségre.

Vízmárvány köröm minták:

Manapság a nők teljesen új szintre emelik a körömápolást. Annak érdekében, hogy megtartsák a trendet és egy furcsább körömstílust mutassanak be, a nők kilépnek a komfortzónájukból, és olyan körmöket viselnek, amelyek valóban tükrözik a hangulatot.

1. A Pipacs Emlékezés Napja Márvány Nail Art:

Pipacs Emlékezés Napja Márvány Nail Art

Ez a fajta márvány köröm művészet azt jelenti, hogy furcsább módja a mákvirág ábrázolásának. A virág alapformáját hivatkozásként idézték, és sötét, vörös és fekete tónusokkal festették, a fehér az uralkodó szín. Különösnek, stílusosnak és hűvösnek tűnik.

2. Rainbow Water Marble Nail Art:

Rainbow Water Marble Nail Art

A szivárvány színeitől inspirálva különböző színű körömlakkok darabjait vízszintesen, finom mozdulatokkal festik. Ez a sokszínű körömdíszítés minden bizonnyal sikeres lesz azoknál a nőknél, akik nem félnek kockáztatni. Ez a legjobb vízmárvány köröm kezdőknek.

3. Téli virágmárvány körömtervezés:

Téli virág márvány köröm design

Ez a köröm művészet fél virágot tartalmaz, amelyet függőlegesen festenek a körömre. Olyan nyugtató színeket használnak, mint a kék és a fehér, hogy “érdekesebb” megjelenést biztosítsanak. A köröm oldalát használják kiindulópontként ehhez a körömápoláshoz. Ez a fajta körömtervezés tökéletes azoknak a nőknek, akik nem túl kockázatosak a döntéseikkel.

4. Tűzvirág víz vízmárvány köröm:

Tűzvirág Víz Márvány Nail Art

Hagyja, hogy körmeit divatos lángok nyelik el. Az égő lángokra emlékeztető körömdíszítés a körmön vízszintesen, tűz, vörös, narancs, sárga és fekete színben van festve. Ez a köröm tökéletes azoknak a nőknek, akik úgy döntenek, hogy egy éjszakai szórakozóhelyre mennek egy egész estés partira. Mély, sötét és titokzatos ez a megjelenés.

5. Valentin ihletésű Water Marble Nail Art:

Valentin ihletésű Water Marble Nail Art

A szerelemnek szentelt napra ezt a körömápolást olyan nők viselhetik, akiknek randevún kell részt venniük másokkal. A körmön szinte levélszerűen festve, semleges, világos rózsaszín, krém és fehér színekben megtervezve, elegendő rés van az egyes motívumok között, hogy elkerülje a körmök összezsugorodását. Ez az egyik legjobb Water Marble Nail art design.

6. Pszichedelikus örvény vízmárvány köröm:

Pszichedelikus örvény víz márvány köröm Art

Ez a funky körömápoló festett a körömre swoosh módon, ami egy örvényt jelent. A részletekre való odafigyelés elengedhetetlen, mivel egy rossz mozdulat elronthatja az egész mintát. Az olyan furcsa színek, mint a kék, a narancssárga és a piros, tökéletesek azoknak a lányoknak, akik szeretnének egy kicsit kacérkodni a körmükkel.

7. Piros & Krémvíz -márvány köröm:

Piros & amp; Krém víz Márvány köröm Art

Ez a kialakítás megnyugtató és nagyon klassz. A körmökre különböző méretű csíkokkal festve, amelyek a köröm minden sarkából áradnak, ezek a minták azoknak a lányoknak felelnek meg, akik szép körmöket szeretnének egy hűvös nyári napon. Az eper és a krém tökéletesen kiegészíti a körömtervezést.

8. Szent Patrik napja – ihletett vízmárvány köröm:

Szent Patrik napja ihlette Water Marble Nail Art

A híres lóherelevél, amely Írország védőszentjéhez kapcsolódik, nagyszerű inspiráció ehhez a körömápoláshoz. A négy lóhere levele nagyvonalúan van festve a körmön, összhangban Szent Patrik nap szellemiségével. Egy hűvös, könnyű lager sör lányoknak, akik alkoholt fogyaszthatnak, tökéletesen kiegészítik ezt a körömdíszítést.

9. Karácsonyi Candy Cane Water Marble Nail Art:

Karácsonyi Candy Cane Water Marble Nail Art

A karácsony igazi szellemének megünneplésekor cukorka színű csíkokat festenek vízszintesen a körömre. A zöld, piros és fehér pukkanás olyan friss lesz, mint a borsmenta, amely ihlette.

A Water Marble Nail art minták nagyon népszerűek, és a legjobb körömápolást nézed. És szereted kommentálni a visszajelzésedet.