9 legjobb Airbrush köröm minták képekkel

A körömművészet manapság nagyon népszerű trend minden korú lány között. Az Airbrush körömápolási technikák manapság nagyon népszerűek. Ez leginkább annak a ténynek köszönhető, hogy nagyon könnyű különféle szalon stílusú köröm mintákat létrehozni airbrush gép és különböző sablonok használatával.

Általában csak professzionális szalonok használták a légkefe stílusú körömápolást az ügyfelek körmein, de most, hogy egyre népszerűbb a körömápolás, ezek az airbrush gépek meglehetősen könnyen elérhetők a speciális körömápolási üzletekben.

Légkefe technikában airbrush gépet használ a körömművész. Ez egy kicsi légfúvógép, amely egy -egy színt használ a sablonokon keresztül a vevő körmére fújva. Különböző formájú sablonok állnak rendelkezésre, amelyek csodálatos mintákat és formatervezéseket nyújtanak anélkül, hogy végig kellene menni a szabadkézi rajzok festésén, vagy órákat kell tölteni a köröm elkészítésével.

Airbrush Nail Arts:

Íme a 9 legjobb képünk az airbrush köröm mintákról. Nézd meg!

1. Duo Tónusú Airbrush körmök:

Duo Toned Airbrush Nails

Egy fantasztikus airbrush köröm, amelyet légkefés géppel és a minta sablonjaival lehet létrehozni, amint az a képen látható. A bázishoz használhat sponging technikát a gradiens kialakításához. Fejezze be csillogó fényezéssel.

2. Air Brush Nail Art különböző minták használatával:

Airbrush köröm különböző minták használatával

Ez a fajta légkefe köröm könnyen létrehozható a fent látható alakú sablon segítségével. Ezenkívül készíthet egy átlátszó francia hegyet a képen látható módon.

3. Villamosító hullám köröm design:

Villamosító hullám köröm design

Ez a fajta villamosító hullámtervezés airbrush eszközzel és a hullám alakjának szép sablonjával hozható létre. A fenti textúra érdekében a körömlakk vörös alapfestékére rózsaszínt szórtak.

4. Virágos Air Brush Nail Art Design:

Virágos Air Brush Nail Art Design

Ez a fajta légkefe kialakítás virágmintás sablonok és légkefe eszköz segítségével hozható létre. A változatosság érdekében gradiens textúrázást használhat két kék színnel az alaphoz és egy szivacshoz.

5. Absztrakt körömápolás Airbrush technikával:

Absztrakt körömfestés airbrush technikával

Az absztrakt körömtervezés nagyon jól néz ki a körmökön. Sok színt kell használnunk az absztrakt megjelenésű körmökhöz. Ez sok erőfeszítés nélkül létrehozható, mint a szabadkézi technika, ha airbrush szerszámot és airbrush spray festéket használunk. Ehhez a kialakításhoz jó sablonmintákra van szükség.

6. Francia hegyes körmök Airbrush virágmintákkal:

Francia hegyes körmök Airbrush virágmintákkal

A francia tippek szinte minden lány kedvencei. Ezek nagyon stílusosnak tűnnek. Annak érdekében, hogy a francia tippeket néhány további dekorációval lássa el, díszítheti őket virágkefével.

7. Airbrushed Gradient és Zebra Design:

Airbrushed gradiens és zebra kialakítás

Manapság nagyon népszerűek az állati nyomatok. Könnyedén hozhat létre színátmenetes textúrát és állatmintás körömmintákat állati nyomatok mintáinak sablonjaival és airbrush géppel.

8. Virágok, minták és strasszok:

Virágok, minták és strasszok

Ez a fajta légkefe -effektus virágos és mintás sablonokkal hozható létre. Ezenkívül strasszokat is használhat az így létrehozott virágminták díszítésére.

9. Flames Air Brush Nails Art Design:

Lángok légkefe körmök art design

Félelmetes lángtervezés hozható létre láng alakú sablonok és légkefegép segítségével. A színek világos és sötét árnyalatban választhatók sötét vagy teljesen világos alapfestékhez. Az ilyen típusú lángok különösen népszerűek lettek az Éhezők viadala című filmben. Próbálja ki ezt a kialakítást!

Reméljük tetszett a cikkünk. Hagyja visszajelzését.