9 legjobb dollár köröm minták

Ki ne szeretne gazdag és hatalmas lenni? Szinte mindegyikünk ezt teszi. Lehet, hogy nem lehet egyik napról a másikra gazdagodni, de akkor is gazdagon díszítheti körmeit. A Richie gazdag körömművészet létrehozása nem olyan nehéz. Létrehozhat milliomos stílusú körömtervezési mintákat játszó jegyzetkötegek vagy vízi matrica segítségével a körmökre. Létrehozhat dollár szimbólumok szabad kézi mintáit vagy Benjamin Franklin rajzait vagy hasonlókat.

Íme a 9 legjobb inspirációnk dollár vagy pénz köröm mintákhoz.

1. Szabadkézi dollár köröm:

Szabadkézi dollár körömdíszítés

Nagyon könnyen létrehozhat egy szabadkézi dollár köröm mintát, mint ez. Próbálja ki ezt a körömkészlettel. Ha egyetemista vagy, akkor ez a körömápolás nagyon trendi lehet a sportban. Ezeket a körmöket akár egy hivatalos partin is sportolhatja. További csillogás érdekében adjon hozzá néhány csillámot.

2. Vízmatrica dollár híresség körmök:

Vízmatrica dollár Celebrity Nails

Rihanna ismert a különböző stílusú kijelentéseiről. Egy dollár körömdíszítést viselt. Ezt a dizájnt kegyesen mutatta be a médiának. Az egyszerű, mégis klassz kinézetű dollár körmök teljesen a hírességektől a közös egyetemi lányokig terjednek. Ha dollár formájában megragadhat néhány szép vízmatricát, akkor ezt a fajta körömfestést ki kell próbálni.

3. Play Note Dollar Nails:

Play Note Dollar Nails

Hamis dollárjegyeket játszhat a helyi játékboltban. Vágja le ezeket a dollárjegyeket a körme alakja és mérete szerint. Helyezze őket megfelelően egy körömfestékrétegre, lehetőleg átlátszóra vagy fehérre. Most erősen nyomja meg őket. Használjon 2-3 réteg fedőréteget a körömfestés lezárásához. Ezek mindaddig tartanak, amíg az átlátszó lakk tart.

4. Dollar Nail Art francia tippek:

Dollar Nail Art francia tippek

A fentiekhez hasonló körmök létrehozásához először megfelelően le kell vágnia a dollárost. Ezután megfelelően fel kell ragasztani ezeket a körmök hegyére. Végezzen egy átlátszó körömfestékkel. Mutasd meg ezt a dizájnt egy rövid ruhával vagy divatos öltönyökkel.

5. Dollar Deco fólia körmök:

Dollar Deco fólia körmök

Egy szétszórt fólia és dollár csap kombinált köröm könnyen létrehozható. Használjon arany fóliát a körmökhöz. Az arany fólia aranynak tűnik és drága megjelenésű. A dollár csapok és az arany fólia használata gazdagabb megjelenést kölcsönöz a körmének. Ez a legjobb dollár körömfólia.

6. Dollar Stud Nails:

Dollar Stud Nails

Klassz és egyszerű dollár körmöket hozhat létre. Használjon dollár deco anyagokat és csapokat. Használja ezeket megfelelően a körmökre, és használjon átlátszó körömfestéket. A körömápolási boltokban dollár körömdíszítő anyagokat szerezhet be.

7. Bélyegzett dollár körmök:

Bélyegzett dollár körmök

Készíthet zöld dollár körmöket csillogó zöld színnel, mint alapfesték és dollárminták. Bélyegezhet vagy matricás dollármintákat ragaszthat az alapra. A felső átlátszó körömfesték használatával a tervezés jó marad.

8. Bling Dollar Nails:

Bling Dollar Nails

A dollár köröm művészet elbűvölőbbnek tűnhet vaskos Swarovski kristályok hozzáadásával. Adja meg körmének a szükséges csillogást és ragyogást a dollárhangjegyek és strasszok tökéletes keverékével. Ha ezeket a mintákat hamis körmökön végzi, akkor megmentheti természetes körmeit a túl sok géllakktól vagy vegyszertől.

9. Kollázs dollár köröm design:

Kollázs dollár köröm design

Létrehozhat kollázst a dollár bankjegyek kis darabjaiból. Használjon műkörmöket a körmök hosszának növeléséhez. A körömápoláshoz nem kell dollárjegyeket tépni. Használhat hamis dollár bankjegyeket ehhez a körömápoláshoz. Használja ezeket a darabokat megfelelően a körmökre kiterjesztett borravaló formájában, dollárjegyekkel borítva.

A dollár köröm művészet nagyszerű és gazdag megjelenés. Ebben a cikkben a Dollar Nail Art sokféle strasszt, varázst és matricát tartalmaz, beleértve a transzferfóliát.