9 legjobb ezüst köröm minták

A nők gyönyörű teremtmények, akik mindig a tökéletességre törekszenek. Azt akarják, hogy minden jól nézzen ki és jól nézzen ki. Tetőtől talpig tisztességes, előkelő és vonzó megjelenésre vágynak. Ezért mindent megtesznek azért, hogy jól nézzenek ki; köztük drága körmeiket. Mindig talál olyan nőket, akik naponta elvégzik a pedikűr és a manikűr elvégzését a szalonban. Mindig kivágják és formálják őket, és izgalmas színekkel festik őket, hogy a lehető legjobban nézzenek ki, bárhol is legyenek. Ha már a köröm színéről és a körömábrázolásról beszélünk, a nők nagyon szeretnek válogatni a körömdíszítés különböző formatervezési mintáiból, és néhány népszerű manapság az ezüst körömápolás. Szépek, vonzóak és káprázatosak a nap alatt. Íme néhány ötlet.

Egyszerű ezüst köröm:

ezüst köröm

Az egyszerű ezüst körömápolás elegánsnak és divatosnak tűnik. Néhány strasszos kövekkel van ellátva, amelyek élénk és szép kifejezést kölcsönöznek neki. Mielőtt azonban megkapná ezt a formatervezést, győződjön meg arról, hogy a körmei tiszták és tiszták; különben nem hozza meg a kívánt eredményt.

Rózsaszín és ezüst köröm:

Rózsaszín és ezüst köröm

Az élénk rózsaszín és a csillogó ezüst kombinációja biztosan csodálatos lesz. A bonyolult minták és minták egyszerűen csodálatosak, a stílus pedig elég hiteles és lenyűgöző. Ezek az eddigi legjobb ezüst köröm minták.

Leopárd ezüst köröm:

Leopard Silver Nail Art

A Leopard ezüst körömápolás nagyon klassz és elbűvölő. Lényegében azoknak a díváknak készült, akik szeretnek merész és szexi megjelenést adni maguknak. Különféle stílusú leopárdnyomtatást használhat; minden a választásától függ.

Teenage Glam Silver Nail Art:

Teenage Glam Silver Nail Art

A tinédzserek szeretik a körmeiket, hogy vidámak, csinosak és pimaszak legyenek. Mindig hangos és élő megjelenésre vágynak. Számukra a tinédzser glam ezüst körömdíszítés a legjobb választás. Ez a dizájn strasszokkal tűzdelt, és csinos fekete és ezüst virágok vannak rajta festve. A koncepció összességében nagyon vonzó.

Menta és ezüst köröm:

Menta és ezüst köröm

A menta kombinációjával egyedivé varázsolhatja ezüst körömápolását. Vigyen fel egy réteg menta körömlakkot, majd jazzel fel ezüsttel, vagy adjon hozzá néhány szép mintát, például keresztező kereszteket, cikk -cakkokat, virágokat; bármit is szeretne használni a körméhez.

Csodálatos minták ezüst köröm:

Csodálatos minták Ezüst körömápolás

Az ezüst körömápolás szép mintája egzotikusnak, vadnak és másnak tűnik. A fekete szín köztudottan jól illik ehhez a színhez; azonban kísérletezhet különböző színekkel is, például piros, rózsaszín és lila. A körmök igazán izgalmasnak és innovatívnak tűnnek, miután befejezte a folyamatot.

Művészi ezüst köröm:

Artistic Silver Nail Art

A művészi ezüst köröm művészet sokféle mintát tartalmaz. Használhat olyan színeket, mint a fehér és a fekete, hogy kiemelje a körmök szépségét, és apró habverőket adjon hozzá az arany színhez. Tényleg felragyogják a körmöket, és szuper fényesnek tűnnek.

Csillogó ezüst körömdíszítés:

Csillogó ezüst körömápolás

A csillogó ezüst körömdíszítéshez használjon olyan szép színt, mint az égkék, és ecseteljen fényes ezüstöt a köröm eleje felé. Fényesnek és tökéletesnek fognak tűnni.

Party Look Silver Nail Art:

Party Look Silver Nail Art

Ha buliba megy, és szép ezüst körömtervezést keres; mi a megfelelő az Ön számára. Ez a design annyira nőies, hangos és kifejező. Kiemelik a buli hangulatát és csillognak is a sötétben.