9 legjobb fűző köröm minták képekkel

A fűző körmök a vintage korszak belső öltözködési stílusának nőies formáját képviselik. Manapság ezt növekvő divatnak találjuk a ruhákban vagy akár a körömművészetben. Igen, a fűző körmök egyszerűen létrehozhatók, még akkor is, ha Ön nem köröm szakértő. Fűzőmintákat készíthet. Vannak bélyegző készletek is fűző mintákban. Ezek nagyon édesnek tűnnek a körmökön, és további körömdekókkal is kiegészítheti őket, például „íjakat” és strasszokat. Ezeket a mintákat ugyanúgy szeretni fogja, mint mi.

Tekintse meg a legjobb 9 válogatott fűzőmintát a körmökhöz. Esetleg kipróbálhatsz néhányat ezek közül az elsők estéjén, a bálon vagy a randevún.

1. Egyszerű szabadkézi fűző kialakítás:

Egyszerű szabad kézi fűző kialakítás

Kipróbálhatja ezt az egyszerű, szabad kézi fűzőt, cikk -cakk csíkozással, ezüst lehúzóval. Ezenkívül használjon kis kis strasszokat ezekhez a gombokhoz. Ha lehetséges, használjon kis körömíj íjat, vagy készítsen kis íjat szalagok segítségével a körméhez. Játssz a körmöddel és élvezd a fűző kialakítását.

2. Könnyen elvégezhető fűző köröm design sztripper segítségével:

Könnyen elkészíthető fűző kialakítás egy szalaghúzó segítségével

Könnyedén elkészítheti ezt a fűző formatervezést fekete színű sztriptíztisztítóval és fogpiszkálójával. Használja a választott színeket, és hozza létre a fűzőruha oldalait. Fogpiszkáló tompa végével használjon fehér színű pontokat mindkét oldalán 3 -mal. Most a közepén használjon egy cikcakkos csíkot a fűző létrehozásához. Most használjon átlátszó lakkot a kivitel lezárásához.

3. Szexi rózsaszín fűző köröm design:

Szexi rózsaszín fűző design

Ha szexi fűzőmintát szeretne létrehozni a körmökhöz, próbálja ki ezt a mintát. Ez nagyon jól néz ki, ha csak alaplakkon végezzük. Ne használjon más színt az alapon. A fűzőhöz használjon csillogó rózsaszínt, a tompa végű fogpiszkálót pedig mindkét oldalon lévő fehér vagy fehér pontokhoz vagy gombokhoz. A húrok létrehozásához használjon körömkefét vagy mélybarna színű sztriptíztisztítót. Most görbe módon készítse el a húrok végét a tetején. Ez életre kelti a dizájnt. Zárja le a mintát egy átlátszó fedőréteggel.

4. Nail Deco íjak és fűző francia tippek leopárd dizájnnal kombinálva:

Nail Deco íjak és fűző francia tippek

Ez egy francia hegy leopárd körmökkel kombinálva. Kipróbálhatja ezt a körömdizájnt, ha magánál vannak azok a dekó íjak és egy kis neonzöld, hogy a leopárd pöttyök életre keljenek. Próbáld ki ezt. Egy kis eltérés a normál francia tippektől.

5. Szexi Full Nails Bow Designs:

Szexi telt köröm íj minták

Ha nem szereti a körmöket túl egyszerűnek tartani, és szeret körmöket rajzolni, akkor próbálja ki ezt a szexi mintát a körme teljes hosszában. Imádni fogja, ahogy kiderül. Használja körömkeféjét, fekete lehúzóját és világos rózsaszín alaplakkját. Próbálja ki még ma!

6. Csillogó fűző köröm design:

Csillogó fűző köröm design

Fond a csillogás? Akkor próbáld ki ezt a dizájnt. Készítsen kis szabad kézi íjmintákat, és tegyen egy rajnai követ narancssárga vagy piros színű íjak közé.

7. Francia tipp virágos körmök fűzőben:

Francia tipp virágos körmök fűzőben

Mint a francia tippek és virágminták? Próbálja ki ezt a fűző köröm mintát. A virágmintákhoz vízmatricákat használhat. Ne erdőzzön, hogy fedőréteggel lezárja a dizájnt.

8. Disco Star Diagonal fűző körmök:

Disco star átlós fűzőszegek

Próbáljon ki egy funky disco típusú körömdíszítést fűzős kialakítással, mint a fenti, egy éjszaka a kocsmában vagy a táncparketten.

9. Fűzőszeg bélyegzése strasszokkal:

Fűzőszeg bélyegzése strasszokkal

Nagyon szép kivitel, amelyet ki kell próbálni, és könnyű is a tökéletes bélyegzőlemezekkel az íj és a szalagminták képeihez. A húrokhoz azonban fekete szalaghúzót, a gombokhoz fogpiszkálót vagy pontozóeszközöket kell használnia. Zárja le fedőréteggel, miután néhány strasszos körömábrát helyezett az íjak közepére.

Tetszett ez a bejegyzés? Hagyja visszajelzését!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80