9 legjobb graffiti köröm minták

Mint mindannyian tudjuk, a körömápolás napjaink egyik legforróbb trendje, és a nők teljesen megőrülnek miattuk. A tervek galériája hatalmas, és a változatosság soha nem ér véget. A legjobbat kiválasztani magának olyan nehéz lehet, mert mindegyik olyan stílusos és csodálatos. Ahogy telnek az évszakok, mindig láthatjuk, hogy a körömápolási új kollekció feltörekvő, és ellopja minden szívet hűvös, funky és okos ötleteivel. Azonban nagyon nehéz kihagyni a graffiti köröm mintákat. Olyan lenyűgözőek, elegánsak és mesés megjelenésűek. Íme néhány graffiti köröm minták az Ön kényelme érdekében.

Gyönyörű graffiti köröm minták képekkel:

Street Graffiti Nail Art:

graffiti köröm

A világ összes hip -hop mézéhez az utcai graffiti köröm design csak az Ön számára. A stílus, a képek és a minták nagyon okos és egyedi megjelenést kölcsönöztek Önnek. Ez a dizájn leírja a hip hop iránti szeretetedet, és megjelenését nagyon funky és divatossá teszi.

Funky Graffiti Nail Art:

Szerezzen be egy funky graffiti körömtervezést, és nézze meg a bókok számát, amelyeket egész nap kap. Ez a design annyira modern, színes és vonzó. Két vagy több szín kombinációját használhatja, hogy a körmei fényesek és izgalmasak legyenek.

Narancs graffiti köröm:

A narancssárga graffiti körömtervezést eddig az egyik legjobb mintának minősítették. A színek nagyon vonzóak, és a minták nagyon jók. A tervek olyanok, hogy felvidítják a hangulatot, és vidámabbá teszik a napot. Próbáld ki ezt, és biztosan nem fogod megbánni.

Lédús graffiti köröm:

A lédús graffiti köröm design teljesen lenyűgöző. A módszer teljesen professzionális. A minták annyira különbözőek a többi graffiti mintához képest, és a színek is nagyon lenyűgözőek.

Rózsaszín, fehér és fekete graffiti köröm:

Ha stílusos graffiti körömrajzot keres, akkor ez az Ön számára! A rózsaszín, fehér és fekete fröccsenés a körmökön szuperül néz ki. Valóban remek körmöt készítenek egy partira vagy bármilyen más különleges alkalomra.

Egy csepp graffiti köröm:

Menj teljesen őrült és rendetlen a fröccs graffiti köröm design. A felhasznált színek kombinációja számtalan. Úgy néznek ki, mintha valaki tényleg sok színt fröcskölt volna a körmére. Nagyon izgalmasak, izgalmasak és nagyszerű nézni. Ez az egyik legkülönlegesebb körömterv, amelyet eddig láttak.

Lányos graffiti köröm:

A lányos graffiti körömtervezés nagyon nőies és szeszélyes. A szín rózsás, és a körmök csiszoltnak, letisztultnak és művészinek tűnnek, miután a folyamat befejeződött. Ez kissé időigényes lehet, bár az eredményre érdemes várni. Ezt szakemberrel elvégezheti.

Chic Graffiti Nail Art:

Bár az elegáns graffiti körömtervezés csak két színt használ, teljesen fantasztikusan néznek ki. Ahogy tervezték, annyira bemutatható. Ez azonban nagyon könnyű megjelenésű, és minden bizonnyal remekül fogja érezni magát, valahányszor ránéz.

Neon Graffiti Nail Art:

A neon graffiti köröm minták elengedhetetlenek voltak a divat dívák számára. A neon színek olyan hangosak és funkyak. Elképesztően néznének ki valakire, aki igazán szereti a színeket és mintákat, és hajlandó kísérletezni velük. Ha Nicky Minaj rajongó vagy, akkor ez tökéletes választás.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80