9 legjobb kristály köröm minták

A kristály köröm a káprázatos körömtervezés új formája. Nagyon elbűvölően néznek ki. Viselheti őket buliba vagy saját esküvőre. Imádni fogja, ahogy csillogást visznek a körmökbe. A közönséges körömfestékek gyönyörűek lesznek néhány kristály kiegészítéssel. Ezeket a kristályokat könnyen beszerezheti a helyi kézműves üzletekből vagy a körömboltokból. Körömragasztóval rögzítik őket a körmökhöz. A ragasztó problémájának elkerülése érdekében átlátszó körömlakkot használhat a körmökhöz való rögzítéshez.

Íme a kedvenc 9 kristályos köröm mintánk, amelyeket még Ön is kipróbálhat.

A legjobb kristály köröm minták:

1. Tarka kristály körmök:

Tarka kristály körmök

A körmökhöz különböző színű kristályokat használhat. Könnyű különböző körömápolási formákat és formákat létrehozni kristályokkal. Különböző színű kristály kerekeket szerezhet körömápolási üzleteiből. Használjon különböző körömfesték árnyalatokat, és ragassza fel a kívánt kristály színét a körmére. Színes kristályszegeket bármilyen színű ruhával viselhet.

2. Crystal French Tips Nails:

Kristály francia tippek körmök

A francia tippek kristályhatárolással elég forró választás lehet a szezonra. Az ilyen típusú kialakításhoz különböző méretű kristályokat és csapokat használhat. Egyszerűen csináljon francia tippeket, és használjon néhány kristályt átlátszó lakkal vagy körömragasztóval, hogy megjelölje a határvonalat. Ezenkívül tartsa az egyik körmét teljesen borított szegekkel és csillogó körömlakkal. Kipróbálnád?

3. Gyöngyös kristály körmök:

Gyöngyös kristály körmök

Apró kézműves gyöngyöket szerezhet be az üzletekből, és a kristályokkal együtt felviheti a körmökre. Ezek szépnek tűnnek, ha fehér alapos körömfestékre készülnek. Különböző színű gyöngyöket és kristályokat keverhet össze a megjelenés érdekében. Minél színesebbé teszi a körmöket; annál jobb esélye lesz egy egyszerű kristály körömfestést viselni különböző színű ruhákkal.

4. Elbűvölő kristály körmök:

Elbűvölő kristály körmök

A körmök díszítése sok gyöngyökkel, kövekkel és más köröm art deco anyagokkal szórakoztató lehet. Szerezzen lenyűgöző, kiváló minőségű Swarovski kristályokat, néhány gyöngy gyöngyöt és íjat. Helyezze ezeket egy szép alapfestékre, és körömragasztóval ragassza ezeket a megfelelő helyre. Ezeket a körmöket viselheti egy partira vagy saját esküvőjére.

5. Hópehely kristály körmök:

Hópehely kristály körmök

Ez lehet csak a dizájn, amitől a körmök mesésnek tűnhetnek a karácsonyi partin. Szerezzen be csillogással teli körömlakkokat, néhány kiváló minőségű kristályt és néhány matrica hópehely mintát. Helyezze ezeket megfelelően a körmökre, hogy megkapja ezt a formatervezést.

6. Lila kristály körmök:

Lila kristály körmök

Két színkombináció keveréke lenyűgözőnek tűnhet. Nagyon egyszerű és könnyű létrehozni egyszerre. Próbálja ki az ilyen körmöket lila és átlátszó Swarovski kristályokkal.

7. Kagylók és kristályok:

Kagylók és kristályok

A pasztell árnyalatú körömfesték az alap lehet a megfelelő választás egy nyári körömápoláshoz. Kis pasztell színű, átlátszatlan kristályok és apró gyöngyök használatával az egyszerű pasztell körmök tökéletes tengerparti körmökké válhatnak.

8. Bling Crystal Nails:

Bling Crystal Nails

Királyi megjelenésű körömtervezés készíthető nagy vaskos kristályok és sok kis kristály felhasználásával. Próbáljon ki néhány ilyen high street divatos szöget egyszerű kristályok használatával.

9. Absztrakt egyszerű kristály köröm design:

Absztrakt egyszerű kristály köröm design

Kipróbálhat egy ilyen absztrakt kristály körömtervezést. Nagyon egyszerűnek tűnik, és könnyen létrehozható. A géllakk használata új kiegészítő lehet az alap számára. A különböző méretű, különböző méretű kristályok szebbek lesznek. Ezt viselheti irodai partin, mert klassznak tűnik.

Talált néhány gyönyörű kristály köröm mintát, amely valóban vonzónak tűnik! Tetszett? Kérjük, írja meg véleményét!