9 legjobb mozaik köröm minták képekkel

A mozaik körömtervezés fantasztikusan néz ki a körmökön. Az esetek többségében némi erőfeszítést igényel, mert sok szín és sok idő elfoglaltsága miatt szükséges a tökéletes mozaik körmök létrehozásához. Sok színre van szüksége a mozaik körmökhöz. Nem mindig nehéz ezeket létrehozni, mert végső soron a formák nem számítanak túl sokat.

Bármennyire is szeretné, létrehozhatja a határokat a mozaiktervhez, hacsak nem elégedett meg valami mással, például egy különleges dizájn kitöltésével, mint például a szív mozaikban. Ezután óvatosabban kell eljárnia a szegéllyel kapcsolatban, és ügyelnie kell arra, hogy ne menjen a körvonalakon kívül a körvonalával.

Mozaik körömművészet:

Íme a 9 legjobb választásunk a körömművészet gyönyörű mozaikterveihez. Nézze meg és próbáljon ki néhányat.

1. Szívmozaik tervezés:

Szív mozaik tervezés

Ez a gyönyörű, de egy kicsit bonyolult körömformának tűnik, mert vigyáznia kell, hogy kövesse a szív alakját, és ne menjen át az alapfestékhez a színezésével. Próbáld ki ezt randevúidon vagy Valentin -napon.

2. Flitter mozaik tervezés:

Flitter mozaik design

Ha megragadhatja a köröm flittereket, akkor nem kell szabadkézi mozaikfestést végeznie. Könnyen létrehozhat mozaik körmöket, ha flittereket helyez átlátszó lakkra ugyanazon vagy különböző színű alapfestékre.

3. Kockás mozaikminta:

Kockás mozaikminta

Ha tudsz kemény munkát és időt fektetni, akkor próbáld ki ezt. Szabad kezet kell tennie ehhez, és óvatosan kell dobozokat létrehoznia ezekhez a kockás mintákhoz. Tartsa kéznél a különböző színeket és néhány csillogó körömlakkot is. Zárja le a kialakítást, amikor megszáradt, átlátszó lakkal.

4. Több színű mozaik tervezés:

Több színű mozaik design

Vasárnap tétlenül ül, vagy délután lustán fekszik? Próbáljon ki egy ilyen körömápolást, mert valójában elég sok időt vesz igénybe az elkészítése. Készítsen kis helyeket a különböző színekhez, majd töltse ki színekkel a színeket egy fogpiszkáló tompa végével. Most határozza meg újra a körvonalat egy fekete lehúzóval. A kialakítás lezárásához használjon átlátszó lakkot.

5. Szabad kézi csillogás és csillogás:

Ingyenes kézi csillogás és csillogás

Ha szereted a csillogó és csillogó mintákat, akkor próbáld ki ezt a mozaik körömápolást. Használjon csillogó vagy csillogó választást ezüst alapon.

6. A Sunny Day Mosaic Nails art design:

A Sunny Day Mosaic Nails art Design

Ha a világosabb színeket kedveli a sötétebb árnyalatokkal, akkor kipróbálhat egy ilyen mozaikmintát. Ez az egyik legkritikusabb design a mozaik körömápolásból.

7. Nem hagyományos mozaikminta:

Nem hagyományos mozaikminta

Próbáljon ki egy ilyen mozaikmintát, mint ez, amely egészen más, mint a barna, vörös és a bőr vagy a hús színe fehér alapon. Ezenkívül csak két köröm kapja ezt a mintát, és a többi 3 vérvörös körömlakk marad.

8. A Maze Nails Art Design:

A Maze Nails Art Design

A labirintus köröm mintája szépnek és divatosnak tűnik. Próbáljon ki egy gondosan rajzolt labirintus kockás köröm mintát a fentihez hasonló mozaikban.

9. Splatter Nails Art a mozaikban:

Fröccs köröm mozaik

Próbálja ki a fröccsenő körömápolást nem hagyományos megközelítésben. Egyszerre csak egy színt választhat, és a pontos dizájnt szem előtt tartva kis pontokat adhat a körömkefe vagy a sztriptíztisztító hegyével minden színhez. Ez lehet egyfajta mozaik fröccsenő köröm, ahol a fröccsenő színek helyett óvatosan a kiválasztott színekből pontokat adunk a körmökre, hogy megőrizzük a kívánt dizájnt..

Melyik körömfestést próbálja ki? Mondja el véleményét!