9 legjobb strasszos köröm minták

A stílusos és divatos körömdíszítés néhány oka annak, hogy a nők mosolyognak az arcukon. Jó hangulatot teremtenek, és belülről nagyon boldog érzést keltenek. Csodálatos érzés, amikor valaki észreveszi a körmeit, és elmondja, milyen fantasztikusan és gyönyörűen néz ki velük. Felpezsdítik a napodat és inspirálnak. A köröm művészetnek azonban hatalmas gyűjteménye van. Annyi kategória létezik. Itt megvitatjuk néhány mesés strasszos köröm mintát. A strasszok a körmökön nem olyan nehézek. Nagyon lenyűgöző és lenyűgöző megjelenést biztosítanak, és fizikai megjelenése szinte ragyog a tömegben. Íme néhány javaslat az Ön kényelme és előnye érdekében.

1. Állatnyomott strasszos köröm:

Animal Print Strasszos körömápolás

Az állati nyomatokra jelenleg óriási a kereslet. A nők nagyon szerették őket, és az ötlet tükröződni kezdett a cipőikben, a ruházati kiegészítőkben és még a körömápolásban is. Ha körmeit állatmintás stílusban készíti el, néhány szép strasszokkal, amelyek rajtuk vannak, stílusosnak és nagyon divatosnak tűnik.

2. Finom strasszos köröm:

Finom strasszos körömápolás

Néhány nő szereti a körmeit, hogy finomak és csinosak legyenek. Számukra finom strasszos körömápolással rendelkezünk. Ez a legjobb a francia manikűrrel. A könnyű őszibarackos körömlakk néhány apró strasszkővel, csavart kivitelben, csodálatos megjelenésű.

3. Lila strasszos köröm:

Lila strasszos köröm

A strasszos körömdíszítéshez mindig használhat szilárd tégla színeket. A legjobb példa itt a lila. A színe nagyon vonzó, bár a fényes és csillogó strasszok viszik a tortát. Nagyon fényesek és tökéletes megjelenést hoznak létre, amire szüksége van egy jó éjszakai kikapcsolódáshoz. Ez a legjobb strasszos köröm művészeti ötlet.

4. Új generációs strasszos köröm:

Új generációs strasszos körömlakk

Ebben a generációban a lányok sok szívet, íjat és csillogást szeretnek. Szívesen használják kedvenceik kombinációját mind az öt ujjukon. Ha szép strasszokat tesz hozzá a tetejére, akkor valóban fokozza szépségét, és nagyon elbűvölő és látványos megjelenést kölcsönöz neki.

5. Jól díszített strasszos köröm:

Jól díszített strasszos köröm

Egy jól díszített strasszos köröm biztosan megvadítja a tömeget. Sok bókot fog kapni ezért. Ez abszolút csillagvonzás. A különböző szögekben bemutatott strasszok valóban kiemelik a körmök szépségét, és egyedivé, elegánsnak és okosnak tűnnek.

6. Virágos strasszos köröm:

Virágos strasszos körömápolás

A virágok a női nemet képviselik. Olyan finomak, elegánsak és csinosak; akárcsak a világ asszonyai. A virágos strasszos körömdíszítés pontosan ugyanezt tükrözi. Ettől könnyednek és szépnek tűnnek a körmök, sőt kihangsúlyozzák egy nő csodálatos és finom természetét. Ez a legjobb strasszos köröm minták.

7. Színes strasszos köröm:

Színes strasszos körömápolás

Mindig használjon színkombinációt a körömápoláshoz, ha azt szeretné, hogy fényes, telt és élénk legyen. A színes strasszok, különösen arany és zöld színben, mesésen néznek ki a körmön, és nagyon merész, mutatós és szórakoztató megjelenést kölcsönöznek neki. A folyamat díszítése végén a körmök fényesek és jól csiszoltak lesznek.

8. Imádnivaló strasszos köröm:

Imádnivaló strasszos körömápolás

A körömdíszed imádnivaló lesz, ha olyan színekben tervezed őket, mint a világos rózsaszín, és apró strasszokat adsz hozzájuk. A pöttyösektől még aranyosabb és csinosabb lesz.

9. Fancy strasszos köröm:

Fancy strasszos köröm

Azok, akik azt szeretnék, hogy körmük divatos és lenyűgöző megjelenésű legyen, menjenek a Fancy strasszos körömápoláshoz. Nagyon egyedi mintával vannak megtervezve. A strasszokkal hímzett különböző színrétegek kiemelkedő megjelenésűek.