9 legjobb toll köröm minták

A tollminták manapság népszerű körömápolási trendek. Nagyon jól néz ki, ha körmön történik. Ha azon gondolkodik, hogyan hozza létre ezeket a félelmetes megjelenésű tollszegeket anélkül, hogy gondot okozna a szabadkézi festés kemény munkája, akkor elmondjuk a megoldást. Tollminták kétféleképpen hozhatók létre a körmökön. Először is szabad kézzel festhet vagy pecsételhet, vagy akár vizes matricákat is készíthet a körméről. A másik egyszerű módja az, hogy valódi tollakat használ a körmökre, amelyek a körmök alakjában vannak kivágva, miután megfelelően felhelyezték őket a körmökre. Ezek a különleges színű és formájú madártollak könnyen elérhetők a körömápolási üzletekben. Szerezhet néhány csomag köröm tollakat, és kipróbálhatja.

Íme a legjobb 9 toll köröm mintánk, hogy inspiráljon minden lányt.

1. Valódi toll köröm design:

Valódi toll köröm design

Ez a fajta toll dizájn könnyen felvihető a körmökre, különböző színű tollak használatával. Ez a design nagyon jól néz ki, nem? Az alapréteg és az alapfesték felvitele után használjon tollakat a körmökre. A tollak felhelyezése előtt átlátszó lakkot kell felvinni a körmökre. Ez elősegíti a toll tapadását a körmökhöz. Vágja le a tollat ​​a körmök alakjának megfelelően, és vigyen fel egy másik réteg átlátszó lakkot. Tessék, kész!

2. Színes kombinált toll köröm design:

Színes kombinált toll köröm design

Néha jó választás, ha különböző színű lakkokat használnak a körmökre, hogy elbűvölő megjelenést kapjanak. Használjon néhány tollat ​​a körömművészethez különböző színekben, vagy alkalmazza őket különböző módokon, pl. átlósan, vízszintesen stb. Olyan megjelenést kap, mint a fenti.

3. Pink and White Nail Art toll használatával:

Rózsaszín és fehér köröm tollakkal

A körmökhöz különféle színű tollakat szerezhet be az üzletekből. Próbáljon ki valamit, mint a fenti, rózsaszínben, fehér alapfestékkel. Nagyon csajosnak tűnik nem?

4. Fekete -fehér toll köröm:

Fekete -fehér toll köröm

Szeretné, hogy egyszerű és elegáns legyen? Próbáljon ki egy egyszerű, fekete -fehér pöttyös tollat ​​fehér alapfestéken. Ez jól nézhet ki rövid körmökön is.

5. Sárga és fekete pöttyös toll köröm:

Sárga és fekete pöttyös toll köröm

Próbálja ki a pala alaplakk és a szaggatott fekete és sárga toll csodálatos kombinációját a körmökön. Fantasztikusan néz ki és egyszerű is.

6. Szabad kézzel festett pávatoll köröm:

Szabad kézzel festett pávatoll köröm

Ha tetszik a szabadkézi festési mód a körömművészethez, akkor próbálja meg elkészíteni ezt az édes pávatoll mintát a körmökön. Nagyon jól fog kinézni.

7. Szabadkézi absztrakt köröm tollak tervezése:

Szabad kéz absztrakt köröm toll design

Ez a fajta absztrakt toll dizájn létrehozható körömkefékkel és különböző színű festékekkel. Ez egy folyamatos minta a vízszintes kialakításban. Próbáld meg kipróbálni ezt. Nagyon különbözik a többi toll körömművészetétől, amelyekkel eddig találkozhatott.

8. Fekete könnyen elkészíthető toll köröm:

Fekete Könnyen elkészíthető toll Nail Art

Ez egy könnyen elkészíthető, szabadkézi fekete toll körömkészlet, félig és félig türkiz alapfestékre. Próbáld ki ezt.

9. Pávatoll pecsételő köröm:

Pávatoll pecsételő köröm

Próbálja ki a bélyegző körömápolást, mint a fenti, sajtolóeszközeivel és speciális lakkjaival. Ha ügyes vagy a bélyegzéssel, akkor a fenti körömápolóknak nagyon könnyűnek kell lenniük.

Tetszett ez a cikk? Melyiket fogja kipróbálni?