9 legjobb vörös köröm minták képekkel

A piros olyan szín, amelyet minden korosztályú nők nagyon kedvelnek. Klassz érzése van. Ruhához vagy körömművészethez való, vagy kuplung lehet, a piros könnyíthet a lány varázsán? Imádni fogja a vörös köröm minták gyűjteményét.

Ezek közül néhány egyszerű körömrajz, amelyet könnyen kipróbálhat. Íme a legjobb 9 vörös köröm mintánk.

1. Pöttyös vörös köröm:

Pöttyös vörös köröm

Könnyedén létrehozhat egy ilyen körömápolást két szín kombinációjával, fehér és piros segítségével. Fesd le az összes körmödet fehérrel, egyet pedig pirossal, vagy bármikor lefoglalhatod a formatervezést a fentiek szerint, ha az összes körmödet pirosra, egyet pedig fehérre fested. Használjon kontrasztos színeket, például fehérre vöröset, vörösre pedig fehér pöttyöket pontozóeszközzel vagy fogpiszkáló hátuljával. Hagyja megszáradni, és fedőlakkot használjon. Ez egy nagyon egyszerű kivitelezés, és ki kell próbálni.

2. Virágos piros körömdíszítés:

Virágos piros köröm design

Ez a körömdíszítés jó minőségű vagy nyomtatott vízmatricákkal, vagy szabadkézi rajztechnikával, akrilfestékekkel és körömkefével készíthető. A piros körömvirág virágmintákkal nagyon jól néz ki. Mindenképpen ki kell próbálnia. A körmöket tartsuk piros színben, és ne felejtsük el fedőréteget alkalmazni.

3. Mikulás kalap körömtervezés:

Mikulás kalap köröm design

A karácsonyi körömtervnek mindenképpen fontos eleme a vörös szín. Ez azért van, mert a Mikulás ruhája és sapkája piros színű. Megpróbálhat egyszerű mikulássapkákat készíteni a körmére a körömkefe és a pontozóeszközök segítségével. Használjon piros és fehéret a sapkákhoz. Szép megjelenésű körömdíszítés piros színben, amelyet sportolhat karácsonykor. Kipróbálnád?

4. Három színű piros köröm:

Három színű vörös köröm

Ezt a piros körömdíszítést a vörös 3 különböző árnyalatával, pl. Világos krém, kissé világos és halványpiros, mint a rózsaszínben. Használja csak a pontozási eszközeit a minta létrehozásához. Matt felületű fedőréteget vihet fel, hogy megszabaduljon a ragyogástól, ha nem szeretné, vagy a szokásos fedőréteggel fejezze be, hogy fényes legyen.

5. Net Red Nail Art francia tippek:

Net Red Nail Art francia tippek

Ezt a félelmetes francia körömápolást bélyegzőlemez vagy hálódarab segítségével készítheti el csillogó vörös körömlakk felett. Ezenkívül francia körömformázást is végezhet a körmökön, ha fekete lakkot használ a tippekhez. Hűvös jobbra?

6. Vörös leopárd körmök:

Vörös leopárd körmök

Ez a verzió azonban nem annyira vörös; használhat vörös körömlakkot a világos körömlakk helyett, amelyet a körömábrán lát. Használjon arany fényezést a leopárd pöttyök belsejében is. Szüksége lesz némi fekete lakkra a körömdíszítés duó tónusához. Óvatosan kövesse az egyes körmök kialakítását, és hozza létre ezt a körömápolást. Használja körömkeféjét vagy fogpiszkálóját a leopárdnyomat egyenetlen karikáihoz.

7. Stencil Red Nail Art Design:

Stencil Red Nail Art Design

Ehhez a kialakításhoz vagy vásárolhat sablonokat a levélmintás piacáról, vagy használhat airbrush sablonokat. A sablonokat otthon is létrehozhatja a scotch szalagok megfelelő vágásával, de ez nehéz folyamat. Az alaphoz használjon vörös körömfestéket. Tegye a sablont két körmére, és használjon ezüst lakkba mártott szivacsdarabot, és kenje rá a sablont. Ezt a mintát megkapod. Használjon fedőréteget a kialakítás lezárásához.

8. Red Kiss köröm minták:

Red Kiss köröm minták

Ez egy nagyon jó megjelenésű és tökéletes egy partira. Fogjon egy csillogó vörös körömlakkot, és a hüvelykujj és a gyűrűsujj kivételével fesse le az összes körmét pirosra. Fesse le ezt a két ujját bőrszínű körömlakkal. Most egy fogpiszkáló tompa végével hozzon létre félcsók -mintákat erre a két körömre, és hagyja megszáradni. Tegyen fel fedőlakkot, hogy lezárja a tervezést.

9. Red Snowflakes Nail Art:

Red Snowflakes Nail Art

Jó a szabadkézi festés? Próbáljon ki egy ilyen karácsonyi mintát. Csak fehér és piros az összes, amire szüksége lesz a színekhez.

Tetszett a vörös köröm művészeti kollekciónk? Hagyja a megjegyzéseket alább!