9 legjobb zebra köröm minták képekkel

Manapság nagyon népszerűek az állati körmök. Különösen a zebraminták nagyon könnyen elkészíthető körömápolási művek. Ha nem vagy körömművész, vagy nem vagy jó szabadkézi minták festésében, akkor néhány csík bármilyen formában és méretben zebramintákat hozhat létre a körmödön.

Zebra Stripe Nail Art Designs:

Nézze meg válogatott 9 legjobb zebra köröm mintát. Biztosak vagyunk benne, hogy szívesen kipróbálna néhányat ezek közül.

1. Zebra virágos francia tippek:

Zebra virágos francia tippek

Ha szereted a francia tippeket, akkor kombináld őket virágos vízi matricákkal és néhány csíkkal a zebra mintájához. Egy kis változás a normál francia tippekhez képest, kipróbálod?

2. Matt és fényes zebra köröm:

Elképesztő, matt felületű körömápolást hozhat létre, ha fekete alaplakkot használ az alapfestékhez, vagy speciális matt hatású átlátszó lakkot használ a fényes fekete lakkon. Várjon néhány másodpercet, amíg megszárad, és az alapfesték matt lesz.

Matt és fényes Zebra Nail Art

Ez normál átlátszó lakk használatával nem lehetséges. Most vegye le a sztriptíztáncosát és a fekete normál fényes körömlakkot, és rajzoljon zebramintákat. Ennyi, elkészült a tervezésed. Itt nem használunk fedőréteget, mert tönkreteszi az egész design matt és fényes hatását. Próbáld ki ezt.

3. Hármas tónusú Zebra Design készlet bélyegzésben és OPI Glitter Polish -ban:

Ez az OPI csillogó lakk fantasztikus megjelenést kölcsönözhet a körmöknek, ha csillogó rajongó vagy. 3 színre lesz szüksége, pl. Ez a csillogó lakk (vagy használhat laza körömlakkokat egy átlátszó lakkra, ha nem kap OPI csillogó lakkot), világos rózsaszín lakk a közepére és matt fehér vagy törtfehér festék.

Három tónusú zebra design készlet bélyegzésben

A zebra kialakításához fekete speciális lakkra és pecsétlemezekre is szüksége lesz. Óvatosan tartsa szem előtt az alakot, és töltse ki a 3 színnel. Végül fejezze be úgy, hogy a zebrát csak a fehér festékre bélyegzi. Most fejezze be a tervezést egy átlátszó fedőréteggel.

4. Szabad kéz Ombre Zebra körmök:

Szabad kéz Ombre Zebra körmök

Az Ombre körmök manapság meglehetősen népszerű trendek. Próbálja ki az Ombre körömformát, mint ez, két szín és egy darab szivacs segítségével. Rajzoljon néhány zebramintát a fekete sztriptízezővel, és fejezze be fedőréteggel. Próbáld ki ezt!

5. Csillogó zebra design Duo Tone -ban:

Csillogó zebra design Duo Tone -ban

Hozzon létre zebramintát a körmeinek átlós fél hosszában bélyegző készlettel és fehér alapfestékkel. Győződjön meg arról, hogy a másik fele az Ön által választott színben van. Itt a másik szín a rózsaszín. Miután elégedett a dizájnnal, használjon csillogó lakkot, és végül fedje le az egész mintát egy átlátszó lakkréteggel.

6. Bélyegzett zebra körmök csillámokkal:

Bélyegzett zebra körmök csillámokkal

Ez egy egyszerű módszer a zebra fekete -fehér mintázatú körömápolására. Csillámokat használjon a fekete francia hegy határvonalához. A többi körmöt tartsa feketében. A kettős hangúaknál ügyeljen arra, hogy a körmök ¾ része fehér, ¼ fekete legyen a tippekhez. Most használjon speciális fekete lakkot a zebra fekete -fehér mintát tartalmazó bélyegzőkészleten, és használja a bélyegzést a fehér festékrészre. Csillogó felhordás után zárja le a kialakítást átlátszó fedőréteggel.

7. Könnyen elkészíthető Zebra Nails:

Könnyen elkészíthető Zebra Nails

A fenti körömápoláshoz nem szükséges China Glaze körömlakk. Az alapfestékhez tetszés szerinti kék színt használhat. Most használjon fekete sztriptíztisztítót, és adjon vízszintes „Y” formákat a zebramintához. Fedje le a mintát egy vagy két réteg átlátszó fedőréteggel, hogy megvédje a formatervezést.

8. Neon Zebra Nails:

Neon Zebra Nails

Nincs időd, vagy szereted a dolgokat egyszerűsíteni? Próbálja ki ezt a kialakítást. Festse fel a körmét egy neonsárgával és egy körmöt normál forró rózsaszínnel. A faágmintákhoz vagy az „Y” mintákhoz használjon lehúzót. Elkészült a tervezésed! Használjon fedőlakkot, és élvezze!

9. Zebra francia köröm:

Zebra francia körömápolás

Mint a francia körmök? Próbáljon ki egy zebra francia körömtervezést, mint ez. Normál francia tippet készíthet könnyű alapfestékkel és fehér heggyel. Most használja a sztriptíztáncosát a zebraminták létrehozásához. Zárja le a formatervezést fedőréteggel.

Tetszett ez a bejegyzés? Melyik Zebra köröm mintát fogja kipróbálni ma?