9 népszerű Valentin -napi köröm minták

Hagyja, hogy az ujjai beszéljenek ezen a Valentin-napon szívvel teli körömrajzokkal, amelyek a szeretetről, az odaadásról és a két szerelmes közötti mély kötődésről szólnak. A Valentin -napi körömápolás a minták széles választékát kínálja. Szív alakú képek szinte mindig a központi téma, gyakran kíséri a „szerelem” szót. A szív alakú formatervezési lehetőségek végtelenek. A nők szerte a világon különféle stílusban és stílusban díszítik körmeiket, amelyek sokat mondanak. A Valentin napi körömlakk szórakoztató és egyszerű, és abszolút izgalmas. A szeretet üzenete a legegyszerűbb tervektől a sokkal bonyolultabbakig terjed.

1. Red-Hot Valentin-napi körömápolás:

Red-Hot Valentin-napi körömápolás

Tökéletes körömdíszítés azoknak a nőknek, akik szeretnének fűszert adni romantikájukhoz Valentin -napon. Az üzenete nem lehetett hangosabb. A körömlakk vörös árnyalata mély, sötét és rejtélyes választás, amelyet csillámok szórása egészít ki a köröm töve felé. Ez a kialakítás jól illeszkedik mind a hosszú, mind a rövid körmökhöz.

2. Boldog Valentin -napi körömápolást:

Boldog Valentin -napi körömápolást

Ez az édes édesség körömdíszítés Valentin-napra puszta öröm. A rózsaszín és a fehér kombináció nem is lehetne édesebb. A francia manikűr stílusa még stílusosabbá teszi. Ez a finom szív alakú kialakítás biztosan megragadja szerette szívét.

3. Bouquet Nail Art:

Bouquet Nail Art

Semmi sem mondja: „Szeretlek”, mint egy piros csokor szív a körmökön. Ez a csokor körömdíszítés vörös szívekkel készült rózsákhoz meztelen rózsaszín alaplakkon, hogy fokozza a hatást. Ez egy bájos design, amelyet a gyengéd szívűeknek készítettek.

4. Egy alap színű köröm:

Egy alap színű körömlakk

Vörös- a szerelem színe sokatmondó, így ha alaposan bevonva a körmökre, és csillogással díszítve, lángra lobbanthatja szerelmesének szívét. Ez az egyszerű, mégis provokatív körömterv mély vágyat és szenvedélyt varázsol.

5. Lacey-Hearts körömtervezés:

Lacey-Hearts köröm design

Csipke álmodozó romantikával rendelkezik. Tehát ha szívekkel, a szerelem és a romantika szimbólumával párosul, akkor egy körömdíszítést kap, amely tele van Valentin -nap minden hevességével és szenvedélyével. A fehér csipke kialakítás, amelyet a rózsaszín szív alakú körvonal és fekete alapköltség borít, ideális design azoknak a nőknek, akik díszes megjelenést keresnek.

6. French Tip Hearts Valentin -napi körömápolás:

Francia tippek szívek Valentin -napi körömápolás

Ez a köröm design francia ápolt alappal készült. Ezután 3D szívmatricákat kell felragasztani az alaplakkra, amely magában foglalja a körmök hegyét, oldalát és közepét. A szíveket ezután rózsaszín és fehér gyöngyökkel indítják el nagy és kis méretben, hogy a szerelem szimbólumán keresztül finomítsanak.

7. Red and Black Hearts Nail Art:

Red and Black Hearts Nail Art

Semmi sem hasonlít egy francia manikűrre, amelyet piros és fekete szívek díszítenek, hogy csillogást adjon a Valentin -napi romantikus estéhez. A szívek oldalról indulnak, és kiemelkednek a köröm hegyén. Nem a tipikus Valentin -napi körömtervezés, hanem az, amely bővelkedik pompájában.

8. Aranyos Valentin -napi körömápolás:

Aranyos Valentin -napi körömápolás

Aranyos és színes körömdíszítés, amelyre a Valentin -nap lényege van írva. A cukorka rózsaszín köröm színű alap remek választás, amely jól illik a sárga, meztelen rózsaszín, zöld és mályva szív alakú színkombinációhoz. Az egyes szívekben lévő üzenet hangos és világos, és biztosan megragadja a másik szemét és szívét.

9. Black Hearts Nail Art:

Fekete szívek köröm

Ez a körömdíszítés babarózsaszín és puszta fekete kombinációval tökéletes azoknak a nőknek, akik szembe akarnak nézni a Valentin napi körömápolás hagyományos stílusaival. Az apró fekete szívek ugyanazt az üzenetet küldik, mint a hagyományos vörös szívek. Ennek a dizájnnak megvan a maga egyedisége, és ugyanolyan magával ragadó, mint a Valentin -naphoz kapcsolódó különféle stílusok és formatervezések.