A legjobb 15 körömlakk tervezési ötlet

Manapság meglehetősen nehéz csak egyet választani a termékek széles választékából, különösen, ha olyan lehetőségek állnak rendelkezésre, mint a kedvezmények és az egyik vásárlása. A mai piac messze nem monopolisztikus, és sok új, határozott elképzeléssel rendelkező márka lépett színre.

Körömlakk Design

Ezek a márkák nem lágyak vonzerejükben, mivel hevesen próbálják a legjobb oldalukat ábrázolni a verseny világában. Van egy új ruházati kiegészítők sora, amelyet néhány napja dobtak piacra, és körülbelül egy héttel később bejelentették a kiegészítők kiegészítésére szolgáló új ruházati márkát. A köröm színei és festékei nem kevésbé.

Gyakran mi nők vagyunk, mivel elfoglalt méhek vagyunk, és teljesen megfeledkezünk a körmünkről, miközben a nap folyamán próbáljuk tökéletesíteni hajunkat és ruházatunkat. De az igaz, hogy egy lány az egyik szabadnapján biztosan nyugodtabbnak érzi magát, ha csak egy kis időt tölt a tévé előtt, és nem csinál semmit, csak a szebb körmét festi még szebb színekre. Napjainkban sok új színosztály létezik, amelyekbe még nem merészkedtünk, majd vannak mindenkori kedvenceink, amelyekhez ragaszkodni szeretnénk. A mai cikkben a különböző gyönyörű árnyalatokról beszélünk, amelyeket a körmeiben sportolhat.

Stílusos és gyönyörű körömlakk minták képekkel:

Nézzük meg a legjobb körömlakk mintákat.

1. Nude Pink Gloss Nails:

Nude Pink Gloss Nails

Most a meztelen körmök a divatipar új beszédei, és itt van a legjobb fajta, ahol a köröm színe a legjobb, de nem átlátszó. A nap végén azonban a sima keveredő meztelen szín, enyhe rózsaszín árnyalattal lesöpör minket a lábunkról. Ami még jobbá teszi ezt, az a körmök tökéletes, fényes megjelenése. Ez egy tökéletes köröm a nyarakhoz, párosítva könnyű nyári ruhákkal és szalmakalapkal.

2. Az árnyékos szürke:

Az árnyékos a szürke színben

Aki azt mondta, hogy a szürke tompa szín, még soha nem tapasztalta ezt a színt. A körmök nagyon lágy kékes szürke színűek, matt árnyalatúak, de a körömnek ez a kinézete késztet minket erre a megjelenésre. Mély és értelmes, de nem túl mély ahhoz, hogy unalmas legyen. Kiemelkedő a hűvös divat szempontjából, de nem túl hangos, így bárhol és mindenhol viselheti.

3. Kávé a legjobb esetben:

Kávé a legjobb esetben

Most ez a szín kávébab kivonat árnyalataiból készült, és ki nem szereti a gőzölgő forró kávét, hogy ez legyen a következő divat a szezonban. Itt a kávé színe rendkívül lágy, túlságosan hasonló az előzőhöz, és itt is nyugalmat és megnyugtató pillantást látunk a körmökre. Általában a kávé színe, még akkor is, ha sötét, kellemes érzetet kelt, és ha hirtelen lágysággal keverik, a megjelenés túlzásba megy. A kávé lágy fénye testet kölcsönöz a megjelenésnek.

4. A neonkék:

A neonkék

A szórakozás az idei nyár új témája, és a különböző új, élénk szempillantó színek kúsznak fel a helyszínre, a legjobb, ha követed a trendet, és egyet választasz. Ez egy neonpattanó szín, tengerzöld vagy élénk kék, amely tökéletes átalakítást nyújt a körmének a nyári tengerparti megjelenéshez. Az idei nyár másik neonszíne a lágy zöld vagy a fagyos meztelen megjelenés, amelyek mind olyan jól állnak a nyarakhoz.

5. A Midnight Look:

Az éjféli pillantás

Ez egy újabb szívet olvasztó szín, és ezúttal a lehető legsötétebb árnyalatban. Az árnyalat itt tiszta fekete, és ellentétben a többi feketével, ahol még mindig találna egy kis mélykéket, ez a fekete egy magányos vadőr, aki a legjobb színt viseli. A beépített fényesség ragyogó ragyogása még látványosabbá teszi a megjelenést. Ha ezt párosítja a mély kiegészítőkkel, akkor minden bizonnyal csodálatos érzést kölcsönöz a megjelenésnek.

6. A csillogó hiba:

A csillogó poloska

Mindig választhat csillámokat, ha kellően hangosnak kell lennie a bulinak. Most ezek a csillogók lágy krém arany megjelenésűek, és a körömfesték textúrája valóban látványos. A megszokottól eltérően ez nem a fényes fajta, hanem a bump and grind fajta. Ez azonban nem az egyetlen csillogás. Sok különböző csillogó alkotás található, néhány arany árnyalatban, a többi ezüstben, ami ugyanolyan elragadóan néz ki.

7. Royal Delight:

Royal Delight

Párosítsd puha krém blúzzal vagy egyszerű fekete ruhával, ez a szín soha nem ragad meg minket. Az árnyékot királykéknek hívják, és az árnyalat tökéletes a formális és informális eseményekhez. Ez az egyik leggazdagabb árnyalat, amellyel ebben a szezonban találkoztunk, amikor a kék sötét, mégis vonzó árnyalatában szépnek tűnik a körmön, különösen azon a napon, amikor a szín gazdagságát nem lehet észrevenni.

8. A voguish lila:

A voguish lila

Ez itt minden rekordot egyenesbe hoz a fantasztikusan fényes textúrájával, ha nem egyedül a színnel. Ez egy tökéletes lila árnyalatú, a legjobb fények integrálásával az egyik legjobb körömfájdalom színét alkotják. Ezzel a megjelenéssel mindig párosíthat fehér vagy józan kiegészítőket, hogy a köröm színe jobban látható legyen.

9. Petite Periwinkle:

Petite Periwinkle

A királykékhez hasonlóan a szőlő is nagyon szép kapcsolatban áll a blues családjával, ahol ez a szín az egyik legelkényelmesedettebb édességi szín, amellyel új megjelenést kölcsönözhet körmének. A színe puha és fényes, ugyanakkor nagyon édességet kölcsönöz. Párosítsa ezt sötét vagy világos árnyalattal a nyári megjelenés érdekében. A Periwinkle az egyik legújabb új szín, amely nem túl hangos a jó megjelenéshez, de nem túl lágy a józan megjelenéshez.

10. Az őrült matt fekete:

Az őrült matt fekete

Itt van még egy fekete színárnyalat, de ezúttal a szín pontosabb. Ha alaposan megnézzük, ez az őrült matt megjelenés mélykék színű, ami matt és jóképű. A csillogó köröm használata a közepén még vonzóbbá teszi a megjelenést, de amíg ezt a körömfestéket választja, a csillogás nem kötelező.

11. Rózsa arany:

Rózsa arany

A rózsa arany egy újabb új árnyalat, amelyet ebben a szezonban sportolnak, ahol egy őszibarackrózsa színe lágy, fényes arannyal gélesedik, és nekünk marad az egyik legjobb árnyalat. A szín elég nőies ahhoz, hogy egy hivatalos és informális eseményen sportoljon, az arany használata pedig enyhe meztelen érintést kölcsönöz a megjelenésnek. Ez is szép szín a nyarakhoz.

12. A klasszikus vörös:

A klasszikus vörös

Valljuk be mindannyian, hogy mindannyian volt olyan napunk, amikor a piros volt a kedvenc színünk, és bármilyen alkalomra is mentünk, a piros volt az egyetlen árnyalat, amelyet a körmünkbe festettünk. Most itt kaptuk az egyik legklasszikusabb klasszikus vörös színt, amely fényességi tényezővel rendelkezik, így a körmök napok után is csillogónak tűnhetnek. A körömfesték lágy megjelenésű, ugyanakkor félelmetes és hangos, hogy bárki észrevegye.

13. A bársonyos ibolya:

A bársonyos ibolya

Lilák és peremhéjak csábítottak minket, de a koronát ez a csillogó, mély ibolya veszi körül, amely lágy fényű formájában bársonyhoz hasonlít. Mivel sötét színű, gazdag árnyalatú, az ibolya kifogástalanul divatosnak tűnik. Ennek a megjelenésnek a legjobb része a vörös árnyalatok lágysága a napfényben és a szín mélysége a sötét árnyalatok során, ami miatt rajongó lányokká válunk ezen az árnyalaton.

14. A fémes túlterhelés:

A fémes túlterhelés

Ahhoz, hogy ezt a megjelenést megkapja, kezdje egy fém színű alaplappal. Az alapként használt szín rendkívül jóképű, lágy nőies tapintású. Inkább kékeszöld és fém, lágy levendula árnyalatokkal keverve, és ráadásul a mélyen fényes, ferde lefelé fémes szín ragyogóan félelmetes megjelenést kölcsönöz a körmöknek. A körömszalaggal adja hozzá a megkülönböztetést, majd ha elkészült, távolítsa el a csíkot.

15. Ezüst, lágy szürke:

Ezüst, lágy szürke

Ezúttal a szürke más. Józan, csillogó, és ez mindennek az új csapda. A szín rendkívül szépnek tűnik, mivel megtöri azt a közkeletű mondást, hogy a szürke unalmas színű, és soha nem fordulhat elő. Itt van a tökéletes példa, amely bizonyítja, hogy téved, de ami egy csipetnyi történést tesz ehhez a körömhöz, az ezüst manikűrhegy, amely apró fényes molekulákkal van tele, így az egész megpróbáltatás nagyon divatosnak és trendi megjelenésűvé válik.