A legjobb 9 pöttyös körömfesték

Pöttyös minta, a design, amely későn lett divatos. Ruhákon, kiegészítőkön és különböző tervezési célokra használják. A pöttyös egy minta, amely egyforma méretű körökből áll, és a körök között egyenlő távolságban helyezkedik el. De a modern körömtervek megjelenésével ezek a korlátozások megszűntek. Most különféle kísérleteket végeznek a körök, a terek és a helyek mérete alapján, és határozottan a színek alapján. A köröm művészet megjelenésével, amely divattevékenység, valamint a körmökön végzett művészeti forma, a pöttyös nem korlátozódott csak szövetekre és ruházatra; bejutott a körömművészetbe is. Nemcsak a körömművészek értékelték és erőteljesen használták, hanem különféle csodálatos pöttyös körömfestékeket is kidolgoztak.

Gyönyörű és stílusos pöttyös köröm minták képekkel:

Itt egy kísérlet arra, hogy kihozza a kilenc pöttyös körömfesték -mintát.

1. A Bubblegum Pink:

pöttyös köröm

Ez a körömlakk rózsaszín háttérrel és fehér pöttyökkel, fekete körvonalakkal rendkívül nőies, és tökéletes olyan eseményekre, mint a Valentin -nap vagy alkalmi randi.

2. Fekete -fehér pontok:

pöttyös köröm2

Ez a tökéletes példa a pöttyös modernizált változatára, ez a körömdíszítés a gótikus és a modern ruhák közötti ruhák sokaságához passzol. Ez egy igazi szemfogó.

3. Holiday in Wonderland:

pöttyös köröm3

Legyen az ünnepi hangulat vagy ünnepi időszak. Alkalmi kirándulás vagy egy kis kerti parti. Ez a körömápolás a legalkalmasabb erre, nyugtató világos árnyalatok, napszemüveg, és ez a gyönyörű fényes, mégis megnyugtató körömfesték pihentető nyaralási hangulatot kölcsönöz.

4. Szerelem a levegőben:

pöttyös köröm4

Ez tökéletes azoknak a lányoknak, akik aggódnak egy agglegényért. Ez a pöttyös körömfesték merész és gyönyörű. A gyűrűsujj körmén lévő rózsa a szeretet jele, akár javaslatot tesz, akár eljegyzi. Minden a levegőben levő szeretetről szól.

5. Virágok és pontok:

pöttyös köröm5

Ez ismét romantikus hangulatot ábrázol. Ez a fényes minták tökéletes kombinációja, amelyek szinte minden eseményhez jól mutatnak, így nagyon szép dizájnt jelentenek az Ön számára. A dizájn többféle színben is elkészíthető, így Önnek lehetősége van választani a tervezés során.

6. Gyors és okos:

pöttyös köröm6

Hiányzik a költségvetés? Nem sok ideje maradt a buliba? Akkor ez a tökéletes körömtervezés ilyen helyzetekben. Egyszerű, funky, okos mégis gyönyörű. Fiataloknak megfelelő.

7. Karácsonyi idő:

pöttyös köröm7

Az egyik körömön lévő karácsonyfa egyfajta ünnepi hangulatot kölcsönöz az egész művészetnek. Ezt ismét az ünnepi égszínkék színek, valamint a zöld és piros pöttyök egészítik ki. A színek annyira illnek a köröm művészetéhez.

8. Arany és lányos:

pöttyös köröm8

Tehát nőies a körömfesték, különösen a körmök középen, pöttyös kialakítással. A többi köröm aranyfestményei furcsa módon egészítik ki őket. De összességében a festék nőies vonzereje minden bizonnyal megragadja a tizenévesektől a húszas évekig tartó korok tekintetét.

9. Polka és gyöngy:

pöttyös köröm9

Elegáns, extravagáns, érzéki minden dicséret elmarad erről a gyönyörű körömdarabról. A feketes háttér és a gyöngyök kombinációja ezt a királyi és arisztokratikus érzést adja ehhez a körömápoláshoz. A ruhákhoz és más gyönyörű ruhákhoz a legmegfelelőbb ez az elegáns és gyönyörű női első választás.