Hogyan kell tökéletesen és professzionálisan festeni a körmöket?

A körömművészet, csakúgy, mint a tetoválás, népszerűsége lassan növekedett az elmúlt években. Az emberek nagyobb mennyiségű körömfestést kezdtek el használni formális és informális eseményekhez, és ez a művészeti forma szükséges tartozékává vált sok ember számára szerte a világon. A tetoválásokkal ellentétben a köröm művészet finomabb művészeti forma maradt, mivel nem tartalmaz állandó mintákat. Létfontosságú tudni, hogyan kell lépésről lépésre festeni a körmöket. A tervek könnyen eltávolíthatók, ha teljesen meg akarja változtatni vagy eltávolítani. A körömdíszítés egyszerű és csak megköveteli, hogy egy kicsit kreatív legyél a körmödön kialakítani kívánt mintákkal kapcsolatban. A kreativitás messzire vezet ezzel a művészettel, és csak egy vastag körömlakkra van szüksége, különböző színekben, és talán csillogásra, ha tovább szeretne kísérletezni. Van egy nagyon egyszerű folyamat, amellyel körömápolást készíthet, és az alábbiakban részletesen ismertetjük a körmök tökéletes festését?

körömüzletek Indiában

Szerezze össze az összes eszközt:

Az első lépés egy nagyszerű körömápolás megszerzéséhez az összes szükséges eszköz egy helyen történő válogatása. Ez magában foglalja az Ön által választott körömlakk színeket, eltávolítót, keféket, szárítót és bármi mást, amire szüksége van. Tartson egy jó darab pamutot az oldalán is, hogy könnyen letörölhesse a kiömlött anyagokat. Eszközei nagyon fontosak a megfelelő körömdíszítéseknél, mert minél változatosabb színekkel rendelkezünk, annál több lehetőségünk lesz különböző mintákkal kísérletezni.

Kreativitás:

A második fontos dolog a kreativitás. Hajlandónak kell lennie arra, hogy különböző formatervezési mintákkal kísérletezzen, hogy megtalálja azt, amely tökéletesen illik ahhoz az alkalomhoz, amikor a körömápolást használni szeretné. Egy szabadnapon néhány órára leülhet, és számos mintával kísérletezhet, hogy megtalálja a legmegfelelőbbet és a legegyszerűbbet. A gyakorlat minden bizonnyal tökéletesíti képességeit, és csökkenti az adott terv elkészítéséhez szükséges időt.

Tál víz:

Tartson közel egy tál vizet, mert soha nem tudhatja, mikor kell lemosni a kiömlést, ami a körömápolási munkák során előfordulhat. Vízzel is gyorsan szárítható a köröm, ha tudja, hogyan kell megfelelően használni a vizet. A jégvíz a legjobb, ha gyorsan megszárítja a körmét, ha bemártja és legalább húsz percig vízben tartja. A víz nagyon hasznos eszköz a finom körömápolásban

Állandó kezek:

Tartós kézre van szükség, ha tudja, hogyan kell fényezni a körmöket. Mindig jobb, ha a használni kívánt mintát egy papírra rajzolod referenciaként, mielőtt a körmödre lépsz. A körömápolás viszonylag egyszerű, és jól néz ki, ha merész és egyszerű mintákat használ. Ha a rajzot papírra rajzolja, akkor referenciaként szolgálhat, ugyanakkor magabiztosságot adhat a folytatáshoz, és folytathatja ugyanazt a mintát a körmén.

Irányok:

A körömfestés elkészítésének módja egyszerű, kövesse a fent említett eljárást, és amikor ténylegesen leül a munkálatok elvégzésére, szánjon időt az oldalak tisztítására, miközben a lakkot felviszi az ujjaira. Használja a választott színt, és vigyen fel jó két réteget a vastagság fenntartásához. Ezt követően egy kis ecsettel kezdheti el a kívánt dizájn létrehozását. Miután sikeresen elkészítette a mintát, hagyja legalább 15 percig száradni, mielőtt csillogást adna hozzá. Ez a körömápolás teljes folyamata.

Diy körömfestési ötlet:

A pasztell a körömfestékek legújabb trendje. Számos finom árnyalatban és aktban kaphatók. A pasztell színek nagyon krémesek az ujjakon, és kihozhatják ezt az elegáns megjelenést. Tökéletes kép a napi partikhoz.

Ha valami tiszta, minimális, mégis szép megjelenést keres, kövesse ezeket a tippeket, hogy tökéletes pasztell körmöket hozzon létre:

  1. Válasszon szép árnyalatot a rendelkezésre álló pasztellszámok közül- meztelen, lila, babakék, vattacukor stb.,
  2. Dörzsölje körmeit a sima felület érdekében
  3. Vigyen fel egy alapréteget, és hagyja megszáradni
  4. Miután megszáradt, vigyen fel egy második réteget.
  5. Ha a matt megjelenést részesíti előnyben, hagyja megszáradni a második réteget.
  6. Fényeset keres? Vigyen fel egy tiszta körömlakkot a tetejére, és hagyja megszáradni

Brácsa! Készen áll a pompásan festett körmök pompázására.

A körömfestékek nemcsak szépséget varázsolnak a körmökhöz, hanem erőt is adnak nekik. A jó minőségű körömlakk választása segíthet megvédeni a törékeny körmöket a levágástól. Javasoljuk, hogy acetonmentes eltávolítót használjon a körmök külső rétegének védelmére. Csak egy kis türelemmel és precizitással körmöket készíthet, amelyek viharba ejthetik a világot.