Hogyan készítsünk francia manikűröt?

Hogyan készítsünk francia manikűröt? Mi a francia manikűr? A manikűr egy kozmetikai kezelés, amely alapvetően magában foglalja a körmök teljes körű gondozását, kezdve a reszeléstől, formázástól, masszírozástól és végül a lakk felhordásától.

A legjobb módszer a francia manikűr elvégzésére

A megfelelően előkészített francia körmök rendkívül tiszták és kifinomultak. Rendkívül nőiesnek és elegánsnak tűnik. Az akril és gél francia manikűröket inkább a szakemberekre kell bízni, mivel ezeket a legnagyobb körültekintéssel kell elvégezni.

Ha pénzt szeretne megtakarítani, olvassa el ezt a cikket, hogy megismerje a legjobb francia manikűr módszert.

A legjobb módszer a francia manikűr elvégzésére:

1. Követelmény:

 • 4 féle körömlakk;

  Egy kutikula bot

  egy alaplakk vagy gerinc töltőanyag – színes lakk

 • fedőréteg – fehér vagy krémhegyes lakk
 • Kutikulaolaj vagy bármilyen étolaj
 • Egy pamut párna

  Csiszolólap

 • Kéz plusz köröm hidratáló – Körömlakklemosó

2. Körömlakk eltávolító:

Távolítson el minden régi körömlakkot valamilyen körömlakklemosóval egy vattakorongon.

3. Kutikulaolaj:

Vigye fel egy kis kutikulaolajra, és dörzsölje be. Töltse fel, amíg kitölti, hogy enyhítse a körmét. Az olívaolaj, máskülönben néhány étolaj ugyanúgy működik.

4. Reszelje körmét:

Nincs értelme csodálatosan lakkozott, rongyos körmöknek. Vegyen egy csiszolólapot, és futtassa le a körömhegyre, egyszerűen egyetlen irányba, és várja, hogy megkapja a kívánt formát.

5. Tisztítsa meg a kutikulait:

A kutikulák a köröm természetes részei, azonban a bőrben lévő olaj azt jelenti, hogy a körömlakk sokáig nem tapad rá. Következésképpen, hogy enyhítse a kutikuláit, hogy meleg vízben áztassa a körmét, ez 15 percig tarthat. A körmökön is használhat kutikulaeltávolítót, felkenheti a kezét egyfajta hidratáló krémmel, és 15 percig fóliába burkolhatja..

Ez lágyítja a kutikulákat és hidratálja a kezét. Az elhalt kutikula kiküszöböléséhez masszírozza körbe a kutikula pálcikáját rendkívül kis körökben úgy, hogy az elhalt kutikula dörzsölje le.

6. Tisztítsa meg a kezét:

Frissítse le a körömport és a szennyeződést, hogy ne tömítse be. Tisztítsa le a körmöket egy kis körömlakklemosóval, hogy eltávolítsa az olajmaradványokat, mert ezáltal a lakk lehullhat.

7. Vigyen fel alaplakkot:

Tisztítsa meg a palack oldalán lévő kiegészítőket. Ecsettel 2 különben 3 óvatos mozdulattal. Az alapbevonat megvédi körmeit a színes lakk pigmentjeitől.

Francia manikűr, hogyan kell

8. Tedd fel a tippet:

Használjon fehér vagy más krémszínt a tipphez. Óvatosan húzzon vékony felületet a köröm természetes fehér hegyén. Bizonytalan, hogy a vonal eredetileg durvanak tűnik, hagyja megszáradni, és ha szükséges, állítson be rajta egy második, vonalzóbb vonalat. A borravaló alkalmazás megkönnyítése érdekében szerezzen be egy kis kartonpapírt és vágjon ki egy gyémánt formát. Helyezze bele a körmét, és ecsetelje le a fehér hegyet. Ezzel véget ér a bőrön lévő lakk.

9. Kenje meg a színt:

Ezután kenje meg a színes lakkot. Ismét győződjön meg arról, hogy nincs -e felesleg az ecseten. Több réteget is elhelyezhet, ha elmélyíti a színt. Várjon, amíg az első réteg kiszárad, hogy megérintse, majd helyezze a második rétegre. A francia manikűr tipikus színe áttetsző rózsaszín, egyébként bézs.

10. Felhordás fedőlakkra:

A fedőréteg szilárd, tiszta bevonat. Rögzíti a színt, és védi a körmöt.

11. Hagyja kiszáradni:

Ha jó francia manikűrre vágyik, akkor azt legalább 5 perccel korábban el kell hagynia, mint annak ellenőrzése, hogy száraz -e. Bizonytalan, attól tart, hogy a körmei még mindig olcsók; tegyen rájuk egy kis kutikulaolajat, hogy megszűnjön a ruhájukból származó szösz.

12. Rendezés: Most felviheti a körömfesték felső rétegét.