Manikűr és pedikűr otthon

Mi, lányok, el tudjuk képzelni, hogy milyen nehézségekbe ütközünk havonta egyszer, amikor meg kell újítanunk a körmünket a szalonban. A zsúfolt menetrendből és a drága ajánlatokból kifolyólag nekünk, nőknek szinte fájdalmat okoz, hogy kézben foglalunk időt, és leülünk egy szalonba, és várjuk, hogy sorra kerüljön, amikor végre újra körmöket készíthetünk nekik, csak hogy átélhessük a hosszadalmas folyamatot. a következő hónapban ismét.

Nem lenne egyszerűbb, ha mindezt otthon, vasárnap délben tudnánk csinálni, amikor rengeteg szabadidőnk van? Gyakran nem lenne szórakoztató, ha éjszaka szunyókálnának, miközben a barátnői egymás körmeit csinálják, és te leszel az a ragyogó, aki felajánlhatja barátainak a sok pénz nélkül fizetett ingyenes pénzt. Nemcsak kényelmes, hogy otthon elkészítse szép körmeit, hanem kiváló módja annak, hogy minőségi időt töltsön magának, és térítse meg önmagát.

Manikűr és pedikűr otthon

Mielőtt továbblépnénk, íme egy rövid megjegyzés a szépségkönyvből azoknak a lányoknak, akik még mindig zavartak a friss cikk és annak tartalma miatt. A manikűr az egyik leggyakoribb szépségkezelés, amely a kezére, különösen a körmére összpontosít, és tökéletesíti azokat. Ez csak egy szépségápolás, hasonlóan az arckezeléshez, ahol a körmöket reszeljük, kiegyenlítjük, fényesítjük, és bonyolult eszközökkel és technikákkal visszaállítjuk formájukba.

Tartalmának egy része magában foglalja a körmök egyenetlen reszelését, a kutikulák visszaszorítását, a körmök levágását a kívánt forma elérése érdekében, a körömágyak körüli oldalbőr levágását, a körmök fényezését és egészséges megjelenését, valamint sok ilyen. A bonyolult készség mintákat és képeket rajzolni a körmökre szintén része a manikűr folyamatnak. Időnként bejeweling, ahol drágakőhöz hasonló kellékeket adnak a körmökhöz, hogy káprázatos hatást keltsenek.

Most, hogy vigyáztak a kezekre, a kis lábak egyedül érzik magukat, és így van megoldás a lábunkra is. az oldatot pedikűrnek nevezik, ahol a csecsemő lábát fényesre tisztítják, megtöltik és színesítik. A teljes befizetett pénzfolyamat könnyen elvégezhető otthon a cikk segítségével.

A vasárnap délutáni masszív manikűr és pedikűr érdekében itt vannak a lépések.

Manikűr és pedikűr otthon

Kész a fegyverek:

Mielőtt belépne a köröm világába, készítse elő minden kellékét, és tartsa kéznél. A szükséges termékek a következők: kutikula lágyító krém, kézkrém, kutikula toló, körömreszelők, három alapvető körömlakk- az alaplakk, a szín és a fedőréteg, a körömpufferek és a körömvágó. Szükséged lesz vattacsomóra és q-tippekre is.

Előkészületek:

Állítsa be a munkahelyet, törölközőt vagy puha kartont, hogy szilárd alapot kapjon, körömlakklemosóval távolítsa el megfelelően a korábbi körömbevonatokat. A körmök lágyításához használjon kézmosót és krémet. Használja az egyik q tippet, hogy elérje a körmök zugát, és eltüntesse az előző színű bevonatot. Ha akrilfestékkel vagy körmökkel rendelkezik, győződjön meg arról, hogy a körömszellem nem lazítja a ragasztót a körmökön.

Vágás és beállítás:

Kezdje a körmök félelmetes formára vágásával. a legszexibb manikűr csak akkor közelíthető meg, ha a körme nem túl hosszú és nem túl rövid, csak félelmetes hosszúságú. Szintén a legjobb forma nem a megfelelő ovális vagy négyzet alakú. A „szovjet” legyen a cél. Kezdje a körmök levágásával, majd használja a körömreszelőt a kívánt forma megszerzéséhez. Ami a felső részt illeti, tükrözze körömágyalapját, és folytassa. A körömreszelés egyik legjobb tippje, hogy a reszelőt enyhén használja a körmén, nem pedig erőltetetten. Fordítsa el a kezét olyan szögben is, amely megfelel az ütésnek. Ahelyett, hogy a körömhegyet használná a reszeléshez, használja a szúrót a körömhegy alatt. Így megelőzhető a körmök karcolódása vagy aprítása.

Dörzsölje fel:

A következő lépésben körömpuffereket és csiszolóport kell használni. A csiszoláshoz használjon botpuffert vagy pad stílusú puffert, amelyet most megfelelő fogással kaphat meg. A csiszolópor segítségével dörzsölje fel a felületet, hogy megszabaduljon az egyenetlenségektől vagy a homályosságtól; Soha ne végezze el a csiszolást, mivel a körmök elvékonyodása törékennyé teszi.

Áztassa és tisztítsa meg:

Szükség lehet egy Luke meleg tál vízre és néhány citromra. Ehhez töltsön meg egy kis tálat, hogy mindkét esetben illeszkedjen a körméhez a kezek és a lábujjak számára. A lábujjaknál szükség lehet egy nagyobb tálra a lábakba merítéshez. Nyomjon bele citromot vagy lime -t, és adjon hozzá egy kevés folyékony kézmosót. Ha szeretnéd, habosítsd fel. Áztassa be a körmöket egy kis időre. A citrom és a szappan a meleg vízzel együtt fellazítja a szennyeződést és az elhalt bőrt a körmökről. A citrom is fényesítő hatású, hogy eltüntesse bizonyos foltokat, ha a köröm tetején van.

Kutikula kúra:

Mindannyian tudjuk, hogyan lehet tönkretenni a tökéletes körmöt, ha a másik végén egy csúnya kutikula ragyogóan néz Önre, és ezért szárítsa meg ezeket a kezeket, és azonnal kezdje el a kutikulát. kutikulakrémeket kap a közeli gyógyszertárban. Vigye fel a görcsöket a körmökre és a körömágyakra, majd kutikula toló segítségével óvatosan nyomja vissza a kutikulákat. Ne használjon indokolatlan erőt. A narancssárga bot vagy kutikula toló csak gyengéd erőfeszítést igényel, ezért ne vigye túlzásba.

A folyamat befejezése:

Most, hogy minden lényeges dolog elkészült, a kézkrémet és a testápolót kell használnia a kéz vagy a láb körmének simítására. Használjon bármilyen kézkrémet, hogy a körmök most nedvességet kapjanak és rugalmasak legyenek. Hagyja, hogy a krém egy kicsit áztassa.

Fesd a várost pirosra:

Most jön a szórakoztató rész, a köröm színei. Ehhez kezdjen egy alaplakkal, amely általában átlátszó vagy bőrszínű, hogy a felső színt ne manipulálják. Miután megszáradt, használja a kívánt színt, piros zöld kék sárga. Ezután használjon átlátszó, fényes fedőréteget, hogy lezárja a színt, és megvédje a körmöt a repedésektől.

És íme, kész a körmével.