Sådan styler du dit korte hår – Vores top 9

Frisurer til kort hår

Har du mindreværdskompleks på grund af kort hår? Var du nødt til at klippe dit hår på grund af en eller anden behandlingsprocedure? Du kan gøre brug af det korte hår ved at give det forskellige stilarter og være en trendsætter.

Bedste stil af dit korte hår:

1. Tousled og struktureret:

Stilarter Kort hår 1

Du kan ligne Mulligan med denne frisure. Når du er kommet ud af brusebadet, skal du håndklæde håret af og duge det med en tekstureringsspray. Derefter ved at bruge en sprød børste kurve de forreste lag, mens det føntørres. Du kan dele enderne ud og arrangere dem rodet over panden. Stik resten af ​​håret bag dine ører.

2. Bølget Bob:

Stilarter Kort hår 2

Denne stil ser godt ud, hvis du vil være lidt mere feminin. Du skal oprette en mellem til dyb side og anvende teksturering creme til at fugtige håret. Føn derefter håret. Ved hjælp af en 1-tommers curler vikles små dele af hårspidserne ud og slippes efter fem sekunder. Du kan sætte lidt stilfuld voks for at adskille de løse krøller. Dette giver en bølget bob.

3. Edgy nisse:

Du skal vise noget ægte mod til at få denne stil. Bed din stylist om at barbere den ene side af hovedet og efterlade lange lagdele på den modsatte side. Derefter skal du bare tåge låsene med en volumiserende spray og tørre den med en føntørrer. Påfør derefter en glansspray for at give et komplet look.

4. Retro bølger:

Stilarter Kort hår 4

Hvis dit hår falder under ørerne, så ser denne stil godt ud på dig. Du skal dele håret lige meget på hver side af hovedet over øret. Ved hjælp af en 1-tommer jernkrølle skal du krølle enderne af håret udad. Brug derefter fingrene til at forme dem. Brug en hårspray med stærk holdning og tåge over det hele. Skub toppen af ​​håret ned og giv det et fladt udseende.

5. Rocker Esque Bangs:

Rocker Esque Bangs

Du skal fugtige håret og anvende en udglattende creme. Føn derefter og gør den lige ved hjælp af en flad padlebørste. Du kan køre et fladjern over den nederste halvdel af håret og gøre det superret. Derefter fønes pandehårene med en rund børste og gør disse kurver indad. Påfør en lille smule skinnende serum for at tilføre en slående glans.

6. Slank Updo:

Dette er den perfekte stil til at holde håret væk fra ansigtet. Efter brusebadet påføres stylinggel på håret og kam igennem for at nå rødderne. I stedet for at lade håret tørre, saml de små pandehår øverst på hovedet og stift dem tilbage. Børst resten af ​​håret og bind med et elastikbånd. Påfør tåge for at holde trådene under kontrol.

7. Krøllet Bob:

hvordan man styler ahort hår 7

Gør dit hår fugtigt med en volumiserende spray. Vend håret på hovedet og føntør. Brug et 1-tommers krøllejern til at krølle alle trådene og efterlade enderne. Dette vil skabe en ufuldkommen stemning for enderne. Pin hver krølle og hold formen. Når krøllerne er afkølet, tages de ned og sprøjtes med en gel. Skrump forsigtigt dem og giv et forvirret udseende. Gennemfør det tåget look med en hårspray.

8. Kort symboliserer sofistikering:

Når du er kommet ud af brusebadet, skal du håndklæde håret af og påføre en lille smule teksturerende mousse. Del derefter dit hår til den ene side og kam det igennem. Lad det tørre. Læg lidt stylinggel på fingerspidsen og påfør dem gennem trådene for at tilføje ekstra tekstur. Afslut derefter looket ved at glide på et pandebånd.

9. Lige og slank:

hvordan man styler ahort hår 9

Du skal anvende en lille mængde udglattende creme og fugt håret. Kam igennem for at sikre, at den når rodområderne. Føn håret, og hvis det har brug for ekstra udglatning, skal du bruge et fladjern til at røre ved. Ved hjælp af en nålestik eller enden af ​​en kam skal du jævnt feje håret hen over panden.

Føl dig selv som en af ​​de berømtheder som Jessica Stroup, Emma Watson eller Ginnifer Goodwin med disse korte frisurer.