Top 9 frisurer til kort hår

Der er en tro på, at kort hår ikke er alsidigt og er afslutningen på alle former for frisurer og eksperimenter, der kun er muligt med langt hår. Selvom det er fantastisk at prale med en kort afgrøde, er den ikke blottet for styling og eksperimenter. Det er snarere lige omvendt. For at vise dig, hvordan er vores valg af de ni bedste trendy frisurer, der kan prøves på kort hår.

9 Bedste frisurer til kort hår med billeder:

1. Kort Bob og Fringe:

frisurer til kort hår

Tilføj en struktureret pandehår til dit korte bobhår og skab en unik ny stil. Hvis du har fint hår og ikke har en pandehår, kan du oprette det ved at kæmme hårets krondel ind, som normalt er kortere. Tilføj lidt tekstur, og du kan have et meget stilfuldt udseende.

2. Kort Ombre:

Den, der sagde, at ombre så bedst ud på langt hår, eksperimenterede ikke nok. Ombre på måske bare tipsene vil helt sikkert hår vokse ud i en unik stil. Fordelen med kort hår ombre er, at du kan vokse det ud meget længere og samtidig beholde stilen.

3. Romantiske sidekrøller:

Dette er perfekt til de formelle arrangementer og fester. Du tousler alt håret på den ene side og klemmer krøller op som en blomst lige over håret. Det giver et feminint touch til et ellers androgynøst kort hår. Bare rolig, hvis det kommer rodet ud. Sørg for at bruge meget hårserum til en blank finish.

4. Pop Candy farver:

Det bedste ved kort hår er, at man kan eksperimentere meget med farver. Ikke bare én, men flere farver kan bruges til at skabe et slående look. Brug en god mængde tørshampoo til at style dem og give et blank look. Prøv lyse slikfarver, der er så stilfulde.

5. Fau-Hawk:

Fau-hawk er en faux Mohawk-frisure. Håret ved kronen og midten er enkelt samlet og trukket op for at skabe en Mohawk -effekt. Brug hårvoks til at holde det på plads. Det kan være en afrundet version eller en knivskarp kantet version helt afhængigt af dit humør. Det er sjovt og funky og en garanteret hoveddrejning.

6. Quick Twist:

Dette er en anden elegant frisure, hvor du simpelthen laver en dyb midterste afsked i nakken og opretter to hårsektioner. Vrid dem nu og fastgør dem på modsatte sider. Brug nogle hårnåle til at holde dem sammen. Lad den forreste del være sprød med de skødesløse drillede pandehår for at tilføje tekstur og dybde.

7. Den sammenrullede hestehale:

oprullet hestehale frisure

Dette er et twist på den gennemsnitlige hestehale på kort til mellemlangt hår. Bare lav en lav ponyhale og vend den om. Tag nu længden af ​​hestehale og rul den op i hullet i den omvendte hestehale. Fastgør med bobby pins og afslut med hårspray. Dette giver en illusion af en tyk bolle.

8. Den tredelte Twisted Up-Do:

De tre dele op kan gøres på kort til mellemlangt hår. Bare tag håret bag på dit hoved og del dem i tre sektioner. Lav en grisehale med hver sektion. Tag nu en grisehale ad gangen, vrid den og krøl den op til bunden og fastgør den med bobby pins. Sammen vil alle tre ligne en rodet klynge. Kam dit forreste hår tilbage for at give det en ren finish.

9. Den forreste fletning:

Selvom fletninger er et hit overalt, er det ikke berettiget til den heldige Rapunzels eneste. Prøv den forreste fletning. Det er ganske simpelt at flette pandehår og frynser pænt sammen til en progressiv fletning. Det skaber et dejligt mønster og holder håret væk fra ansigt og øjne.

Det kræver meget mod at flaunt et kort hårklipp. Så flaunt det med stil.