3 dages detox kostplan og fordele

Vil du starte 3 -dages detox -diæt, men har ikke meget information? Bare rolig! Vi er her for at hjælpe dig. Afgiftning behøver ikke at være en dyster opgave. Et enkelt renseprogram kan øge din energi, styrke dit immunsystem og efterlade dig sunde måder at leve på hele året rundt. En mini-detox kan skabe kroppen til en langsigtet kost, hurtig eller som en del af en velegnet livsstilsmetode. Der er hyppige forskelle i det 3 dages detox-plan, fra hele madrensningskure til saftskylninger og 3-dages vandfaste. I øjeblikket i denne artikel fortæller vi dig derfor om 3 dages detox -diæt.

3 dages detox kost

Detox er en fejlfri naturlig proces – faktisk afgifter din krop tidligere sig selv, når den går sin forretning i gang. Du skal vide, at vi i vores mad og drikke tager så mange sådanne komponenter, der er skadelige for vores krop. Din detox -plan skal vedligeholde de organer og systemer, der helt sikkert neutraliserer og eliminerer toksiner. Bestemmelsen bagved dette program er eliminering af frie radikaler og forurenende stoffer, der aktiverer problemet til hyppige systemer i vores krop. Desuden er en tre dages rensning et pengeskab for dem, der aldrig har skyllet eller fastet. Med pleje af 3 -dages afgiftningskostprogram kan energiniveauet forbedres, ligesom kroppens systemer kan beskyttes. Som en effekt føles kroppen harmløs, let såvel som pasform.

3-dages detox diæt:

Nu nedenfor har vi nævnt de fulde oplysninger om 3 dages detox kostplan, og de er som følger;

1. Dag 1:

Morgenmad:

havefrisk frugtsalat med let yoghurt og havre.

Frokost:

jakke kartoffel toppet med en blanding af tun og sød majs, serveret med yoghurt og salat

Mellemmåltid:

en håndfuld usaltede nødder eller græskarkerner.

Aftensmad:

Sød og sur stege med ris. Prøv en blanding af friske grøntsager som løg, peberfrugter, søde majs og svampe. Skær dem, og øg derefter nogle dåser: ananas, tomater, tomatpuré. Blend dem alle, og tilsæt derefter honning og hvidvineddike. Bring det i kog og lad det simre, indtil saucen har stivnet. Du kan pynte med brune ris.

2. Dag 2:

Morgenmad:

Naturlig müsli lavet af havre, frø, nødder og tørret frugt serveret med let yoghurt.

Frokost:

lav noget derhjemme: guacamole fra avocado, citronsaft, frisk chili, tomat og hvidløg. Pynt med frisk grøntsagssalat

Mellemmåltid:

100 g almindelig popcorn.

Aftensmad:

Kartoffel og bønner crockpot. Fang en bradepande og tøm en spiseskefuld olivenolie. Kog lidt hvidløg i den, og tilsæt derefter grydegrøntsager, som løg, gulerødder og. steg ikke for længe. Når den er gylden, tilsættes kartofler i tern og steges i et par minutter mere. Forbedre frisk grøntsagsbouillon, sort peber og bønner. Det er ligegyldigt hvilken type, det er kun vigtigt, hvis du kan lide det Kog og lad det simre, indtil gryden sætter sig.

3. Dag 3:

Morgenmad:

Grød tilberedt med vand, sødet med honning og med et lag let yoghurt. Bananskiver

Frokost:

hjemmelavet tzatziki. Blend naturlig yoghurt, hvidløg og agurk og citronsaft og assisteret med grøntsagssalater og havrekager.

Mellemmåltid:

100 g frisk skovfrugt som hindbær, blåbær, brombær og jordbær.

Aftensmad:

Overophedet laks med dækkartoffel. Bag en laksefilet og hjælp med en jakke kartoffel og dampede grøntsager eller salatsalat.

Efter afslutningen af ​​kosten genstart den gode spisevaner og fysiske bevægelse for at elske det langsigtede sunde liv. Beslutningen bag dette program er fjernelse af frie radikaler og toksiner, der udløser problemer for forskellige systemer i vores krop. Den 3-dages detox-diæt er virkelig en af ​​de forskellige forskellige renseprogrammer, der kan fås.

Fordele ved 3 -dages detox -diæt:

  • Overhaling af den basiske balance i din krop.
  • Vækst i din energi og kraft.
  • Deprimeret kolesterol og blodtryk.
  • Bedre mental klarhed.
  • Stramning af din hud.

Så det er en 3-dages detox-diæt, og jeg håber, at du kan lide denne artikel og finde den informativ. Hold dig i form!