7 dages detox kostplan og fordele

Kender du til detox -diæt 7 dage? Afgiftning kan sikre mere end at skabe dine øjne gnistre og din hud udstråling det kan øge energiniveauet, genoprette fordøjelsen og hjælpe med at ændre et par overskydende kilo også. At starte en detox -diæt kan være meget elektrificerende. Du bliver fri for forurenende stoffer i din krop, og som en ekstra bonus kender du også noget vægttab. I dag diskuterer vi i dag i denne artikel om detox -diæt 7 dage.

7 dages detox kostplan og fordele

Afgiftning er en fantastisk måde at fjerne giftstoffer i kroppen. Når du renser, forsvarer du din krop sammen med kroniske sygdomme samt forbedrer dine vægttabsmål. Hvorimod det kan ligne en fad -diæt, der ikke betyder korn, ingen mælk, ingen alkohol og intet sukker. Bestemmelsen af ​​enhver detox -plan er at fjerne byrden fra de organer, der renser kroppen, lever, tarm og nyrer, samtidig med at de understøtter og civiliserer deres præstationer.

Fordele ved Detox Diet 7 dage:

  • Støtte til vægttab.
  • Kontroller din krops funktion ved at håndtere blodtryk og sukkerniveauer.
  • Forbedre din tillid omkring at acceptere en sund livsstil.
  • Inspirer til en sund ændring i din madadfærd.

Detox kost 7 dages plan:

Tag nu et kig på en 7 -dages detox -diætplan, som vi er nævnt nedenfor, og de er som følger;

1) Dag 1: 600 Kalorier:

Start med frugt. Indeholder en række frugter i din kost med en udeladelse af banan. Vitaminer, mineraler og antioxidanter i frugt spiller en hovedrolle i afgiftning. De er lav i kalorier og fedt. Frugter er også en rigelig måde at arrangere din krop til de kommende dage med detox -plan. Drik et glas saltfri grøntsagssaft og usødet frugt til morgenmad og frokost.

2) Dag 2: 1200 Kalorier:

Den anden dag er til grøntsager. Du kan indtage alle grøntsager, men få dem rå, dampede, stuvede eller lidt omrørte. Sørg for en kogt kartoffel til morgenmad, som vil tilbyde din krop rigelig ønsket energi. Men afstå fra at spise denne grøntsag på ethvert andet tidspunkt af dagen. For at tilføje smag til dine grøntsager skal du tilføje en masse krydderurter, løg og hvidløg i dem. Grøntsager tilbyder din krop vitale næringsstoffer, kulhydrater og fibre.

3) Dag 3: 1100 Kalorier:

Kræv en kombination af frugt og grøntsager. Men bananer eller kartofler er et totalt nej-nej. Dette vil gavne din krop til at få hele naturlig ernæring. Start denne dag med nogle frugter og få nogle lette salater og sauterede grøntsager til resten. Lav salat ved at blande frisk mynte, tomater, gul, baby spinat, bønnespirer, brøndkarse, cikorie drizzled, rød peberfrugter, forårsløg, citronsaft med lidt olivenolie.

4) Dag 4: 800 Kalorier:

Hvis du elsker bananer, vil du elske denne dag. Du kan kun have brug for bananer og mælk i dag. Du skal indtage mindst 8 små bananer med 3 glas tonet mælk. En skål med vegetabilsk suppe foreslås, så din mave føles mæt. Denne dag vil gavne dig ved at genopfylde de vitale krav til kulhydrater, fibre, kalium og calcium i din krop.

5) Dag 5: 1100 Kalorier:

Sørg for en kop ris med lidt let karry. Idlis eller chapattis minus olie eller ghee kan erstatte ris. Du kan også indtage op til 6 friske tomater på den femte dag. Tilføj proteiner til kosten, og ikke-vegetarer kan også forbedre noget kød eller fisk til deres måltid i disse dage.

6) Dag 6: 1300 Kalorier:

Det er tilbage til grøntsager på den sjette dag. Denne gang skal du være opmærksom på salater. I dag kan du også tilføje nogle ikke-vegetariske valg til din tallerken, men forbinde dem med masser af grøntsager. Du bør observere noget vægttab og en stigning i energi.

7) Dag 7: 1200 Kalorier:

Denne dag kan du blive vegetabilsk kost med tilstedeværelsen af ​​en skål med lavt sukkerfrugt og en skål med brune eller dampede ris. Denne dag er meget afgørende, da den langsomt vil føre dig ud af detox -kosten og bringe dig tilbage til din normale kost.

Jeg håber du nyder denne artikel og finder den nyttig!