Banankost til vægttab

Banan kost til vægttab

En banankost er en diætplan for vægttab, der fik stor popularitet i Japan, efter at kumiko Mori (en populær sanger) erklærede, at hun havde tabt sig omkring 15 kilo ved at følge denne diæt. Ligesom de andre modefoder, som folk følger vanvittigt, er selv banankost ikke anderledes. Det er også kendt som morgen banan kost. Som navnet antyder, handler denne kost om at mætte sig med bananer under morgenmaden. Hvornår, hvor meget og visse andre faktorer er alle nævnt i denne artikel. Så hvis du vil smide de ekstra kilo med minimumsrestriktioner og er ekstremt nysgerrig efter at indsamle oplysninger om banankosten, så passer denne artikel til regningen.

Banankostens oprindelse:

Begrebet Banana Diet blev dannet af Sumiko og Hitoshi Watanabe, der tilhørte medicinområdet. Hitoshi fulgte den og tabte 37 kg. Denne diæt blev berømt i 2008, da grundlæggerparret lagde oplysningerne om denne diæt på et japansk sted “Mixi”, og mange mennesker begyndte at følge den, denne fad blev så populær, at Japan engang havde et underskud på bananer.

Retningslinier:

Mens du følger banankosten, skal du overholde visse retningslinjer for at gøre det til en succes. Det er en meget enkel kost, der kan være forbundet med flere spiseplaner med en betingelse om at holde bananer som den primære mad i kosten. Nogle andre retningslinjer, der skal følges, er nævnt nedenfor.

1. Kun bananer og vand til morgenmad:

Den allerførste bestemmelse er, at morgenmaden strengt udelukkende bør bestå af bananer og vand ved stuetemperatur. Der er ingen begrænsning af mængden af ​​bananer; man kan blive ved med at spise, indtil han føler sig fuldstændig mæt.

2. Ingen betingelser for frokost og middag:

Denne diæt er relativt enkel at følge, da der ikke er nogen bestemmelser for frokost og middag, hvilket betyder, at man kan spise alt under de andre måltider.

3. Alkohol og mejeriprodukter er forbudt:

Enhver form for spiritus og mejeriprodukter er et strengt nej-nej. Disse omfatter mælk og mælkeprodukter som ostesmør ostemasse osv. Så mens du kan få noget til frokost og middag, skal du sørge for at udelukke mælkeprodukter og alkohol.

4. Tidspunkt for måltiderne:

Det er obligatorisk at opretholde måltiderne i dette kostprogram. Man skal være omhyggelig med at spise aftensmad inden kl. 20.00 og spise mad med korte mellemrum. Mens du følger denne diæt, bør du også holde et mellemrum mellem to timer mellem middage og søvn.

5. Undgå overspisning:

Det tilrådes strengt at indtage små portioner mad med kortere mellemrum. Man bør undgå at overgive sig til mad. Denne diæt kræver, at en person kun mætter maven med 80 procent mad. At holde maven 20 procent sulten hjælper med at skære ned på kalorier og gavne dietten.

Fordele ved denne diæt:

Denne diæt er ideel til de mennesker, der ikke kan begrænse deres spisevaner strengt. For det andet er denne diæt meget overkommelig og kan også følges af de mindre privilegerede mennesker. Da denne diæt understreger forbruget af morgenmad, i modsætning til andre kostvaner, viser det sig at være sundt, da det dræber sulten, der kan føre til et valg af usund og ernæringsmæssigt dårlig mad i løbet af dagen. Dette er et vægttabsprogram, der ikke kun hjælper med at tabe sig, men samtidig arbejder på gode og sunde spisevaner. Da det indebærer at spise bananer i god mængde, giver det et direkte boost til stofskiftet og gør dermed en person mere energisk.

Ulemperne:

Med fordele findes ulemperne også, den vigtigste er, at denne diæt kan være ret misvisende. Da slankekure får lov til at spise enhver form for mad under måltiderne, har de en tendens til at binge på højt kalorieindhold og dermed smide hovedformålet med denne diæt væk. En anden bivirkning er, at det kan forårsage forstoppelse hos nogle få mennesker. Alt i alt er det en kost, der har flere fordele end ulemperne.

Denne diæt er meget let at følge og har meget grundlæggende begrænsninger. Hvis du prøver at tabe et par kilo og ønsker at prøve denne kostplan, skal du gøre det med alle midler, men inden det skal du finde ud af, om dit helbred tillader dig at prøve denne diæt.