Bedste fertilitetsdiætplan for kvinder – Hvilke ting at spise og undgå

Kvinder har fået det største job på jorden, der gør dem kun nummer to til Gud. Og alt dette vigtige job er at føde nyt liv. Enig mændene har en vigtig rolle at spille, men hvis jorden ikke er frugtbar, vil frøene ikke vokse.

fertilitetsdiæt

Typer af infertilitet:

Der er forskellige grunde, der kan forhindre befrugtning, og dermed antyder jeg ikke prævention. De væsentlige medicinske årsager hos kvinder er:

  • Infertilitet på grund af vending af ægløsning- kan afhjælpes med kost og motion
  • Infertilitet på grund af fysiske hindringer som f.eks. Blokerede æggeleder- skal følges op med test af lægerne for at finde den virkelige årsag til problemet.

Selvom der er en lang række myter omkring fødevarer, der øger frugtbarheden, lad os bryde det grundlæggende om, hvorfor en kost er nødvendig for at stoppe vending af ægløsning.

Årsag til omvendt ægløsning:

At være undervægtig/overvægtig kan forsinke den tid, det tager en kvinde at blive gravid. Årsagen er ret simpel. Fedtet ophobes for det meste omkring vores underkroppe og tilføjer buler og niveauer. Dette begynder i stigende grad at påvirke vores æggestokke, der nu er under enormt pres fra det voksende viscerale fedt. De stopper ægløsning, og du ender med at savne dine menstruationer i flere måneder. Dette kan endda gå videre til PCOS, hvilket er en anden årsag til bekymring for vores reproduktive sundhed helt.

Så dette fedt skal brændes ud og fjernes for at gøre ægløsningen mulig igen og derfor gøre det muligt at blive gravid før end senere. Den eneste løsning er at tabe sig.

Fertilitetsdiætplan for kvinder:

Nedenfor angivet information vil fortælle dig om kost til fertilitet sammen med, hvordan du undgår infertilitet ved ikke at spise bestemte fødevarer.

Ting at undgå:

Lad os se, hvilken type ting du skal undgå for at øge fertiliteten.

Transfedt:

Hold miles væk fra fastfood -boderne. Disse fedtstoffer gør ikke kun vores arterier svage, de gør også vores lavere mavemuskler enorme.

Rødt kød:

Erstat kød fra din kost og kompensér med vegetabilske proteiner i stedet. Bare rolig vegetarer har også babyer!

Skummetmælk:

Skummetmælk fremmer faktisk infertilitet. Hvis du ikke kan lide det, skal du have en kugle is eller fuldfed yoghurt til at kompensere.

Luftedrikke:

Disse gør aldrig noget godt for nogen i stedet øger vores insulinniveauer hurtigt, der ikke hjælper med at forbrænde vores fedt korrekt. Det øger også PCOS -problemerne.

Overdriv ikke træning:

Overskydende af noget er dårligt, og hvis du bliver ved med at tabe dig for at opretholde en størrelse nul, vil det helt sikkert påvirke dine hormoner.

Ting at spise:

Lad os finde ud af, hvilken type mad der skal spises for den bedste frugtbarhed.

Bananer (vitamin B6):

Denne kaliumrige mad indeholder vitamin B6, som regulerer hormonerne, så en mangel kan føre til uregelmæssige cyklusser og dårlig udvikling af æg og sæd.

Asparges (folinsyre):

Dette hjælper ikke kun sunde hår, men reducerer også risikoen for omvendt ægløsning. Det kan fås i form af enhver grøn grøntsag.

Papaya (vitamin B12 og zink):

En mangel øger unormale østrogenniveauer, der kan føre til hirtruisme, der er en PCOS -trigger.

Æg (D -vitamin):

Kliniske undersøgelser viser, at mennesker med PCOS har unormalt lave niveauer af D -vitamin. Derfor er dette vigtigt for din fertilitetsdiæt.

Mandler (E -vitamin):

Det har antioxidanter, der beskytter sæd og æg-DNA. Den indeholder også de nødvendige gode fedtstoffer, som din krop har brug for. Så vi kan fastslå, at det er en af ​​de bedste diæt til frugtbarhed.

Citrusfrugter (C -vitamin):

Vitaminerne fra citrusfrugter og bær forbedrer hormonbalancen hos kvinder.

Broccoli (jern og selen):

Jern er påkrævet for korrekt blodcirkulation og derfor ekstremt vigtigt i en fertilitetsdiæt. At have et bedre jernindhold hjælper med at opretholde styrken af ​​et befrugtet æg. Selen producerer antioxidanter, der hjælper med at beskytte mod frie radikaler og forhindre kromosombrud.

Laks (Omega fedtsyrer):

DHA og omega fedtsyrer er afgørende for et generelt godt helbred og immunitet.

Gode ​​vaner rækker langt, og det spiller en stor rolle for den slags forældre, vi bliver. Et barn har mange ansvar, så det er bedst at gå foran med et godt eksempel og lave en sund livsstil. Så start før hånden.