Hvad er HCG -kostplan

HCG eller Human Chorionic Gonadotropin Diet er en meget lavt kalorieindhold kost beregnet til vægttab og vedligeholdelse af immunsystemet i kroppen. HCG er oprindeligt et hormon, der produceres under graviditeten, og som er en ordineret medicin til behandling af fertilitetsproblemer.

Hvad er Hcg -kostplan

HCG Kost begrænser kalorieindtag fra 500 – 800 kalorier om dagen. Hvis du følger HCG -kostplanen, er der sandsynligvis chancer for at tabe meget vægt på meget kortere tid. Det anbefales dog ikke til gravide og mennesker med alvorlig fordøjelse og hjerteproblemer. Diætplanen bør udføres i flere skudperioder frem for en meget lang varighed for at forhindre dårlige virkninger på andre organer.

HCG -kostplanen:

HCG -kosten er målrettet mod at tabe sig ved at følge en bestemt plan. Lad os se, hvordan det vil fungere.

Fase 1: Forberedende periode:

HCG -diætplanen begynder med at forberede din krop til de ændringer, den vil gennemgå i den kommende tid. For at øge vandindtaget bør regelmæssige gåture om morgenen i mindst 30 minutter og åndedrætsøvelser startes. Indtagelse af brødfrugt og æbler bør også øges for at rense systemet. Denne fase for det meste er udrensningsfasen, der giver din krop mulighed for at slippe af med alle ekstra urenheder og bakterier, der fører til overdreven oppustethed.

Hold dig til at have mindst 6 glas vand hver dag, og hold gåture til korte hurtige i mindst tre gange om ugen. Hvad angår vejrtrækningsøvelsen, skal vejrtrækning ind og ud, mens du holder vejret imellem i et par sekunder, gøre tricket. Når spørgsmålet om, hvilken HCG -diæt der opstår, er denne fase ikke af stor betydning, og der er derfor ingen ændring i din kost, der skal foretages endnu. Det forbereder bare din krop til HCG -kostplanen.

Fase 2: Forøg energi:

I løbet af denne fase er målet at få kroppen til at lagre en masse energi på 3 dage, før den går videre til en begrænset madvane. Du skal sandsynligvis spise alt og hvad du kan for at holde energiniveauet højt. Fra den fjerde dag er en VLCD planlagt og fortsat indtil 25 til 45 dage afhængigt af mængden af ​​målrettet vægttab. Kosten bør bestå af en 500 kalorie diæt hele dagen, opdelt i de 3 hovedmåltider og regelmæssige snackindtag imellem. Til morgenmad i HCG -diætmenuen skal du holde dig til grøn te eller let kaffe. Undgå sukker. Du kan i stedet skifte til kunstige sødestoffer.

Når du spiser frokost, skal 100 gram protein være mindst i din HCG -kostplan for dagen. For det samme skal du vælge klogt og skifte hver anden dag mellem kylling, rejer, tun eller laks. Du skal tage 1 grøntsag sammen med proteinet. Gå til spinat, salat, kål, tomater og agurk til salat. Det er ikke kun let at forberede, men tjener også formålet. I pauserne mellem frokost og middag skal du grave på frugter som æble druer, bananer og granatæble. Til middag skal du dog prøve at holde kalorieindtaget så lavt som muligt. En brødpind og en frugt burde gøre det. Husk på, at mens du foretager HCG -diæt, er ingen madolie tilladt. Vær kreativ i overensstemmelse hermed.

Fase 3: Tilbage til normal kostplan:

Denne kostplan overføres i 3 uger. I løbet af dette skifter du til regelmæssige måltider, der er sunde og holder dig energisk. Men fødevarer med kunstige sødestoffer, højt på kalorieindhold, fastfood, kolde drikkevarer og højt indhold af transfedt er fuldstændig forbudt. Denne fase er dybest set en overførsel af den foregående fase og hjælper med at holde dit HCG i skak alt i alt, da kosten virker sine virkninger.

Fase 4: Vedligeholdelse:

Efter fase 3 kan du mærke, hvordan du har tabt dig, men stadig er aktiv hele tiden. Du har måske også nået dit mål, og nu er det tid til en ægte test. Du skal fortsat være sund og føre en normal livsstil som før, men fastholde det vægttab, der er sket. Denne fase er dybest set den vigtigste og afgørende fase af din HCG -diæt, og derfor skal du selv efter afslutningen holde dig til din 500 kalorie diæt i de næste 3 dage. Efter de 3 dage efter fase 3 -afslutning, går du endelig ind i fase 4.

Her får du langsomt lov til at genvinde din normale kost langsomt, så du kan følge med vedligeholdelsen af ​​stabil vægt. For det samme forbedres dit nye kalorieindtag til 1500 kalorier. For at afbalancere de ekstra kalorier kan dine madvalg nu omfatte sundt fedt og mejeriprodukter, men intet overskydende. Du kan grave på proteinrige fødevarer som bøffer og kyllingebryst alternativt, hvis du er laktoseintolerant. Glem ikke at måle og registrere din vægt hver morgen, og prøv at opretholde den overskydende ændring, der kryber ind på grund af uagtsomhed i kosten. Tilføj æg- og ostretter på en snydedag, sig en gang om ugen er tilladt, forudsat at du opretholder dit træningsregime i overensstemmelse hermed.

HCG kost bivirkninger:

Selvom kostplanen er lavet af fagfolk, der husker på, hvor meget din krop kan tåle, kan der være tidspunkter, hvor den ikke passer til din krop, og forårsager nogle alvorlige og nogle ikke så alvorlige problemer. De typiske problemer, der kan komme din vej er

Galdestendannelse:

Almindeligt kendt som en sten i galdeblæren, kan det være alvorligt i det omfang, det forårsager forkert vandladning og infektion, der fører til skader på de andre organer. En interessant og let måde at undslippe det samme er at stole på grøntsager og frugter, der er rige på kalorier. På den måde, selvom du opretholder dit indtag på 500 kalorier/ dag, lader de frugter, du tager i pausen, dig ikke sulte, før det er tid til middag. Da dit fordøjelsessystem fungerer, reduceres truslerne fra galdesten.

Uregelmæssig hjerterytme:

På grund af ændring i kalorieindtag og madvaner på tidspunktet for hcg -diæt, kan du føle, at hjerteslaget falder og fører til svimmelhed. For at opretholde et stabilt kalorieindtag i løbet af dagen, er det, du kan gøre, at fylde tiden midt på din frokost og aftensmad med frugt som tidligere nævnt. Sørg for at skære ned på mængden af ​​salt, du normalt har. Det skyldes, at dine kalorier nu er begrænsede. Jo mere salt du tilføjer til det, jo mere risikerer du forhøjet blodtryk og dermed problemer med pulsen.

Muskler, der fungerer:

Maden er bare for at holde din energi fuld; og da vægttab er rettet, er generelle kramper og smerter i musklerne normale.

Nervesammenbrud:

Dette er et af de ekstreme tilfælde, hvor overdreven slankekure fører til besvimelse og tab af sanser i kort tid. Tilstanden kræver hurtig og alvorlig lægehjælp.

Ledsmerter:

Symptomet er igen normalt, fordi kroppen taber sig, men regelmæssig træning og rask gang kan hjælpe med at holde kroppen i form og holde disse problemer i skak.

Generel svaghed:

På grund af drastiske ændringer i kostplan og stofskifte i kroppen er svaghedsfølelse normal, og hvile og begrænsende fysiske aktiviteter bør udføres, medmindre du føler dig bedre.

HCG -diæt er en god måde at reducere vægten på, men der er også bedre og sikrere måder, som bør prøves.