Detox -tee – joka yrttijuomat auttavat detox

Hei, rakkaat ystävät ja intohimoiset terveellisten elämäntapojen kannattajat! Olet luultavasti jo lukenut artikkelin kehon puhdistamisesta. Tänään haluaisimme mennä askeleen pidemmälle ja esitellä teille terveellisiä detox -teetä ja tuoksuvia yrttijuomia. Nämä tuovat kehon tasapainoon täysin luonnollisella tavalla ja tukevat kehon vieroitus- ja puhdistusta.

Mutta haluamme myös varoittaa sinua etukäteen! Detox -tee ei ole lääke, jonka odotetaan puhdistavan kehoa ja verta. Korostamme tätä, jotta et hämmentyisi. Vain ne teelajit, jotka voivat rikastuttaa päivittäistä ruokalistaa, näytetään tiedoksi. Juuri keitetyt teet tukevat vieroituselinten – munuaisten ja maksan – toimintaa, stimuloivat aineenvaihduntaa ja poistavat haitallisia aineita kehosta. On suositeltavaa juoda tuoksuvaa teetä aamulla ja illalla parhaan tuloksen saavuttamiseksi kehon vieroitus- ja puhdistustöissä. Kaikki detox -teet ovat maukkaita, helppoja valmistaa ja terveydelle hyviä!

Detox teetä – luonnollinen tapa puhdistaa kehon

detox tee detox inkivääri tee sitruunat

Miksi detox -tee on hyväksi terveydellemme?

Hyvä terveys on täyden elämän perusta. Jos tunnet olosi henkisesti ja fyysisesti parhaaksi, olet aktiivinen, keskittynyt ja voit saavuttaa paljon. Kaikki menee hyvin myös yksityiselämässä. Valitettavasti ympäristömme saastuminen kasvaa jatkuvasti ja kehomme kerääntyy myrkkyjä, jotka voivat johtaa terveysongelmiin pitkällä aikavälillä.

Epäterveellinen elämäntapa ja epäterveellinen ruokavalio kulkevat usein käsi kädessä. Tämän seurauksena arjen stressi on tyypillinen ilmiö elämässämme. Lisäksi ruokalistalla on paljon alkoholia ja savukkeita, liikaa lihaa ja paljon makeisia. Nämä voivat aiheuttaa vakavia sairauden oireita. Yhtäkkiä tulee hetki, jolloin keho antaa hälytyksen ja antaa meille signaaleja siitä, että teemme jotain (tai paljon!) Väärin. Nyt vaurioitunutta organismia on autettava.

Puhdista kehosi täysin luonnollisella tavalla – teillä ja tuorepuristetuilla mehuilla!

Body Detox Luonnollisesti teetä puristetut Detox -mehut

On monia tapoja, joilla voit tehdä jotain hyvää terveydellesi. Tässä tarkastellaan vain yhtä, nimittäin vieroitus teetä. ”Terapeuttinen paasto” ja erilaiset paastokuurit olivat aikoinaan erittäin suosittuja. Jos lääkärisi tai vaihtoehtoinen lääkäri suosittelee jotain tällaista tai määrää sinulle lääkkeitä, hänellä on siihen varmasti syynsä. Tässä näytämme sinulle vain viisi parasta detox -teetä, jotka voivat puhdistaa kehon haitallisista toksiineista ja palauttaa kehon takaisin tasapainoon. Juo detox -teetä kahdesti päivässä – aamulla ja illalla! Koko detox -teetä sisältävän hoidon on kestettävä kaksi viikkoa, sitten sinun on pidettävä tauko.

Lääketiede, joka tulee luonnosta

Yrttilääke

Miten detox -tee toimii?

Detox -tuotteista on monia myyttejä. Mutta olet väärässä, jos luulet, että detox -tee on todellinen ihmelääke, joka parantaa jo vaurioituneen kehon nopeasti ja ikuisesti! Sellaista ei elämässä ole! Detox -teet ovat enemmän hyvä lisä tasapainoiseen ruokavalioon. Lisäksi sinun on vältettävä vääriä ruokailutottumuksia hoidon aikana ja hankittava uusia, terveellisiä.

Terve ja hoikka – jokaisen naisen unelma!

terve ja hoikka detox -detox teetä

Lääkekasvillisuudesta tiedetään, että erilaiset detox -teet sisältävät erilaisia ​​ainesosia. Kaikki nämä sisältävät yleensä kofeiinia, foolihappoa ja tärkeitä vitamiineja. Jotkut teet sisältävät enemmän magnesiumia ja kuparia kuin toiset. Siksi voimme vain neuvoa sinua kysymään ensin valitsemasi detox -teen ainesosista. Yritä sitten selvittää, mitä tuloksia haluat tällä detox -hoidolla. Detox -teen ainesosilla on stimuloiva vaikutus elimiin, jotka poistavat epäpuhtaudet kehosta. Ne aktivoivat munuaisten, maksan ja sappirakon toimintoja ja vaikuttavat siten positiivisesti aivoihin, sydämeen ja keuhkoihin. Detox -teet tyhjentävät suoliston ja saavat aineenvaihduntamme käyntiin, minkä vuoksi monet käyttävät niitä laihdutushoidoissa ja kehonpuhdistuksessa.

On aika kupillinen aromaattista teetä

Keho juo teetä

Nämä 5 detox -teetä ovat suosikkejamme kaikkien detox -aineiden joukossa!

Nokkonen detox -tee

Nokkonen

Flavonoideja, jotka stimuloivat aineenvaihduntaa, esiintyy pääasiassa nokkosen lehdissä. Tällä tavoin haitalliset aineet poistuvat. Nokkonenlehdet sisältävät myös kasviöljyjä. Ensinnäkin nämä öljyt toimivat radikaalien poistoaineina ja toiseksi niillä on erittäin myönteinen vaikutus ruoansulatukseen. Joten ne auttavat paljon kehon myrkyllisyydessä. Voit valmistaa nokkosen teetä tarkasti tässä seuraa.

Inkivääritee – suosituin detox -tee 

Inkivääritee

Inkivääritee on erittäin helppo valmistaa, se sisältää monia vitamiineja ja ravintoaineita, jotka tukevat kehon vieroitusprosessia. Meille ei ole epäilystäkään siitä, että inkivääriteellä on voimakas detoksifikaatiovaikutus kehoon. Voit oppia lisää yksinkertaisesta inkivääriteen valmistuksesta tässä.

Iso takiainen kiinnittää vartalon

Suuri takiainen luonnollinen keino vieroitus

Takiainen on luonnontieteilijöiden ja lääkäreiden tiedossa jo pitkään lääkekasvina, jota käytetään kehon myrkytykseen. Sen on tarkoitus puhdistaa veri ja poistaa kehosta epäpuhtaudet ja jätteet. Suuren takiaisen sanotaan kykenevän sitomaan raskasmetalleja ja johtamaan ne kehosta.

Voikukka -tee on pitkään tunnettu detox -aineena

Voikukka tee luonnollinen tarkoittaa kehon detox

Tämä tee on valmistettu kasvin juurista. Se tukee verenpuhdistusta. Voikukka -tee sisältää kasvikemikaaleja, kivennäisaineita ja vitamiineja, ja niillä kaikilla on erittäin positiivinen vaikutus maksaan ja sappitoimintaan. Ne myös stimuloivat ruoansulatusta ja auttavat siten puhdistamaan kehoa.

Seuraava video näyttää, mitä voit tehdä voikukkien kanssa.

Korianterin siemenet detox -tee

Korianteriteetä

Korianteriteellä on erityisen tärkeä käyttötarkoitus – se vähentää elohopeapitoisuutta kehossa ja puhdistaa sen raskasmetalleista.

Tietenkin voit käyttää sopivia yrttejä yhdessä ja luoda tuoksuvia teeseoksia. Voit keittää korianteria, kardemummaa ja muskottipähkinää yhdessä ja siemailla tuoksuvaa ja aromaattista juomaa. Tämä saa koko kehosi liikkeelle!

Oletko jo valinnut suosikkisi tästä terveellisten detox -teen listasta?