Laihduta teetä – mitkä teet auttavat ruokavaliossa

Mitä juot mieluummin – teetä tai kahvia? Tämä artikkeli ei ole tarkoitettu tyypilliselle kahvitädille, se on omistettu intohimoiselle teetä juovalle. Tarkemmin sanottuna ensisijaisesti niille teetä rakastaville, jotka haluavat laihtua muutaman kilon painostaan ​​juomalla teetä. Suuri kysymys on: onko teetä juominen ja laihduttaminen niin helppoa? Kuulostaa lupaavalta ja helposti toteutettavissa olevan totta. Siksi monet ihmiset eivät edes usko, että on olemassa niin kuumia juomia, jotka voivat tehdä ihmeen hahmollesi.

Mutta todellisuus on toinen. Teessä olevat yrtit vaimentavat nälkää, stimuloivat aineenvaihduntaa ja pudottavat kiloja. Lisäksi ne rauhoittavat hermojasi ja antavat sinulle paremman itsetunnon. Kuten tiedetään, on olemassa sellaisia ​​teetä, jotka auttavat sinua laihduttamaan tai tukevat tiettyä ruokavaliota. Mitkä ovat nämä teet laihtumiseen, raportoimme seuraavassa!

Meiltä saat selville parhaat laihdutusteet

Teekuppi vihreää teetä laihduttava aine

 • Laihduta teetä: Teet ovat kuumia juomia, joilla on laaja vaikutus

Monet ihmiset etsivät lähes epätoivoisesti “rasvaa tappajaa”, joka tuo heidät unelmahahmoonsa. Suosittuja tapoja laihtua ovat kuluttaa paljon raakoja vihanneksia, syödä tuoreita hedelmiä ja käyttää kuumia mausteita ruoanlaitossa. Nämä ovat epäilemättä yksi klassisista vinkeistä, jotka voivat pudottaa muutaman kilon.

Kuuma yrttiteetä ei kuitenkaan vain lämmitä sinua kylmällä säällä, vaan se voi olla loistava tuki yrittäessäsi laihtua täysin luonnollisella tavalla. On tunnettua, että tietyt teetyypit puhdistavat ja puhdistavat kehon. Ne tehostavat aineenvaihduntaa ja varmistavat siten paremman rasvanpolton. Kuuma tee on luonnollinen ruokahalua hillitsevä aine. Tosiasia on, että ne, jotka juovat paljon teetä, tuntevat vähemmän nälkää. Lisäksi teet ovat täysin terveellisiä juomia, ne eivät sisällä lainkaan kaloreita. Jos vaihdat päivittäiset hedelmämehut, cola tai limonadi kuumalla teellä, huomaat eron heti.

Laihduta inkivääriteellä – kuuma juoma, joka saa aineenvaihdunnan käyntiin

Tee laihtumiseen

Jos haluat saavuttaa todella hyviä tuloksia laihduttaessasi teetä, sinun on juotava kuuma juoma ilman sokeria. Vältä myös keinotekoista sokeria. Jäätee ja / tai alkoholipitoinen tee ovat myös ei -toivottuja ruokavaliossa. Jotta voit todella laihtua, sinun on kuitenkin ensin noudatettava terveellistä ruokavaliota. Paras tee laihtumiseen ei voi auttaa sinua, jos et muuta ruokavaliota. Teetä tukevaa vaikutusta ei voi kiistää. Ne stimuloivat verenkiertoa ja suoliston toimintaa, mutta eivät voi lisätä kalorien kulutusta. Luo siis urheilutoimintaa, vähäkalorista ruokaa ja terveellistä teetä laihtumiseen ja saavutat pian upean “rasvanpolttaja” -vaikutuksen.

Laihduta teetä luonnollisella tavalla 

Inkiväärijuuren detox luonnosta

 • Näillä teillä laihdutat

Täältä löydät monia laihtumisteitä, jotka auttavat sinua saavuttamaan parhaat tulokset. Valitettavasti emme voi käsitellä niitä kaikkia yhdessä artikkelissa, joten olemme valinneet viisi suosituinta. Nyt haluamme esitellä sen sinulle. Nämä ovat myös suosikkejamme painonpudotusteiden joukossa.

Inkiväärijuurta löytyy jokaisesta taloudesta

 • Inkivääritee puhdistaa ja polttaa kaloreita ja auttaa laihduttamaan

Inkivääri on suosittu mauste, jonka juuria käytetään laajalti myös saksalaisessa keittiössä. Voit käyttää sitä myös tuoksuvan teen valmistamiseen. Voit helposti voittaa väsymyksesi kupillisella inkivääriteetä. Juoma saa aineenvaihdunnan käyntiin, vieroittaa ja stimuloi ruoansulatusta. Joten se tukee laihtumista. Maista inkivääriteetä hieman sitruunamehua ja hunajaa ja nauti aromaattisesta juomasta! Inkivääriteetä voi nauttia jokaisen aterian jälkeen.

Laihduta teetä – Mate -tee tukahduttaa nälän tunteen.

Mate -tee -ihmelääke

 • Mate-tee-nouto Latinalaisesta Amerikasta

Mate -tee tulee Latinalaisesta Amerikasta, missä perämiehen lehtiä jopa pureskellaan nälän hillitsemiseksi. Mate -tee sisältää mineraaleja ja vitamiineja sekä kofeiinia ja saponiineja. Niillä on ruokahalua hillitsevä vaikutus, ne saavat aineenvaihduntasi käyntiin, polttavat kaloreita ja pitävät sinut hereillä pidempään. Eikö se ole todellinen ihmelahjakkuus?

Lopeta himo kupin vihreää teetä!

Kuppi vihreää teetä estää haluja, jotka tekevät sinusta laihduttavan

 • Vihreä tee kuuman suklaan sijaan

Vihreä tee on tärkeä paikka kaikissa ruokavalioissa. Tämä juoma on alun perin peräisin Aasiasta, mutta on erittäin suosittu tässä maassa rasvaa polttavien ominaisuuksiensa vuoksi. Vihreä tee sisältää tanniineja ja on hyvä ruokavalion tukija. Se vähentää makeisten halua ja hillitsee ruokahalua. Tätä teetä on erilaisia, mutta Gyokuroa ja Senchaa suositellaan erityisesti laihtumiseen. Unohda kuuma suklaa ja mieluummin vihreä tee!

Kiinassa Oolong -teetä tarjoillaan usein rasvaisten ruokien kanssa.

Tee limonadi

 • Oolong -tee on todellinen rasvaa tappaja

Tämä on uusi suuntaus suosituimpien laihdutusteiden joukossa Kiinasta. Oolong -tee sisältää saponiineja, jotka estävät rasvojen kertymistä elimistöön. Teessä oleva kofeiini stimuloi rasvanpolttoa, joten laihdutat täysin luonnollisella tavalla.

Juominen mäkikuisma teetä rakkaussairautta vastaan

Mäkikuisman tee

 • Mäkikuisma -teellä on masennuslääkevaikutus ja se auttaa laihduttamaan teetä

Perinteisesti mäkikuisman keltaisia ​​kukkia käytetään aromaattisen teen valmistamiseen. Se stimuloi kehon omia onnen hormoneja ja parantaa mielialaa. Se on hyvä myös laihduttamiseen. Juo kuppi mäkikuisuteetä heti suuren aterian jälkeen ja tunnet olosi vilkkaana ja hyvässä kunnossa hetkessä! Tätä teetä suositellaan edelleen ahdistukseen, masennukseen, ahdistukseen ja paniikkikohtauksiin.

Minkä tässä esitetyistä laihtumisteistä nautit erityisesti juomisesta? Katso alla kuvagalleriastamme muita teelajeja, jotka ovat ihanteellisia laihtumiseen ja vieroitukseen!

 • Lapacho -tee – laihduta teetä

Lapacho teetä

 • Rooibos -tee – laihduta teetä

Rooibos teetä

 • Vihreä kauratee – laihduta teetä

Vihreä kaura tee

 • Ruusunmarja tee – laihduta teetä

Ruusunmarjan teetä

 • Piparminttu tee – laihduta teetä

 • Koivunlehti tee – laihduta teetä

Koivunlehti teetä

 • Valkoinen tee – laihduta teetä

Valkoinen tee

 • Artisokka -tee – laihduta teetä

Artisokan teetä

 • Musta tee – laihduta teetä

Musta tee