4 uger gravid krampe – årsager og behandlinger

Den fjerde uge af graviditeten er den mest betydningsfulde graviditetstid, fordi det er det tidspunkt, hvor der sker store ændringer i din krop. Din krop begynder at understøtte livssystemerne for to i stedet for et; der er en enorm stigning og fald i hormonniveauerne i din krop. Det er en kritisk tid, fordi embryoet i sidste ende udvikler sig, din babys hjerte, hjerne og rygsøjle i løbet af denne periode. I den fjerde uge af graviditeten ville du have savnet din menstruation, da det er næsten en måned siden, du blev gravid.

Gravide kvinder kræver en god nærende kost for at forblive sunde og holde deres babyer væk fra fosterskader. Der er en masse 4 ugers graviditetssymptomer, der er almindelige i graviditetsperioden. Kramper efter 4 uger er et tegn fra din krop på, at du er forberedt på graviditet og tilpasser dig de ændringer, der finder sted i din krop. Her er de mulige årsager og tips til naturligt at overvinde 4 uger gravide kramper.

4 uger gravid krampe

Årsager:

Kramper er et almindeligt problem under graviditeten, og derfor bør du være meget opmærksom på årsagerne til det, så du kan finde løsninger på løsningen af ​​dit problem og undgå enhver form for ubehag, du oplever under graviditeten. Følgende er årsagerne til 4 ugers gravide kramper for at hjælpe dig med at finde passende midler i overensstemmelse hermed-

1. 4 uger abdominal gravide kramper er forårsaget, fordi livmoderen bliver strakt for at rumme fosteret, og udvidelsen og sammentrækningerne i musklerne vil medføre kramper helt sikkert. Du kan opleve milde smerter, når du hoster eller nyser i maveregionen. Hvis der er en uudholdelig smerte eller smerterne eksisterer for længe, ​​skal du straks kontakte en læge.

2. Sammen med kramper vil du blive ledsaget af andre symptomer såsom kvalme, svimmelhed, forstoppelse, smerter osv., Som også er årsag til ubehag under graviditeten.

3. Når du livmoderen udvides for at give plads til fosteret, bliver dine ledbånd blødere og strækkes for at trække langs, hvilket igen kan give dig kramper under din graviditet.

4. Under graviditeten tager dit fordøjelsessystem lidt længere tid end normalt for at fordøje den mad, du har taget, da den forsøger at udtrække al den mulige ernæring, der er tilgængelig i maden, også til babyens behov. Dette kan føre til problemet med abdominal gas, som vil irritere din mave og i nogle tilfælde også forårsage kramper.

5. Pladsen i din mave falder gradvist, efterhånden som fosteret vokser, da det har brug for mere plads til sin vækst og udvikling, og på grund af dette presses din mave lidt opad, da livmoders position ændres sammen med dens størrelse. Det vil tage plads pga. hvortil kramper kan forstyrre dig efter mad, fordi fordøjelsesprocessen bliver langsommere.

6. Du vil helt sikkert have kramper, hvis du ikke følger en nærende og sund kost. Alle næringsstoffer og vitaminer, der er lagret i din krop, er ved at blive brugt til at fodre fosteret, så hold dig stablet for at undgå enhver form for næringsstofmangel, da dette kan forårsage mangelsygdomme hos din baby.

Behandlinger:-

Når du kender årsagerne til de kramper, du står over for under din graviditet, kan du finde effektive løsninger på dit problem, eller her er nogle løsninger, du kan følge op i din rutine for at dæmpe problemet med kramper-

1. At lave øvelser under graviditeten har også altid vist sig at være sundt for moderen og barnet, og det hjælper dig med at reducere de forskellige problemer under graviditeten, som forårsager ubehag. Så gode øvelser med lægens råd kan hjælpe dig med at reducere 4 ugers graviditetskramper.

2. Enhver af de randomiserede kontrolbehandlinger (RCT’er) eller kombinationer af dem skal hjælpe dig med at reducere eller endda fjerne 4 ugers graviditetskramper.

3. Ømme øvelser og yoga, der ikke vil forårsage meget stress på din krop, kan hjælpe dig med at reducere stress på dine årer og muskler, så dine kramper forsvinder.

4. At gå og bruge trapper når det er muligt, vil også reducere dine 4 uger gravide kramper betydeligt, fordi disse kan være effektive alternativer til de andre fysiske øvelser, du udfører for at holde dig sund.

5. En nærende kost, fyldt med rigelig frugt og grønt, vil helt sikkert reducere krampernes hyppighed, da disse indeholder en god mængde næringsstoffer, og også vigtigst af alt indeholder kostfibre, som hjælper dig med at slappe af dine muskler og reducere kramperne. Så følg en god kost for at sikre, at du ikke mangler de nødvendige næringsstoffer og er sund.

6. Graviditetsmultivitamin eller kosttilskud skal hjælpe dig med at få vigtige næringsstoffer. Graviditet er en meget følsom fase for en kvinde, og det er altid sikkert at få vejledning fra din læge, før du tager kosttilskud under graviditeten. Men dette bør kun gøres i ekstreme behov for næringsstofferne, når du ikke kan tage tilstrækkelige næringsstoffer til at imødekomme kroppens behov.

7. Hold dig selv aktiv. Stå ikke stille for længe, ​​bliv ved med at bevæge dig. At holde din krop hydreret hele tiden ved at have nok væske og vand vil lette kramper.

8. Badning i varmt vand før sengetid vil løsne dine stressede muskler og frie kramper. Men sørg for, at vandet ikke er for varmt, fordi din krop allerede producerer meget varme under graviditeten, og derfor kan bad i meget af det varme vand forårsage problemer for dig såvel som for din baby, da overskydende varme altid er skadeligt.

9. Aromaterapi -oliemassage hjælper med at slappe af musklerne og reducerer dermed kramper, som har været et langt problem under din graviditet.

10. Ved at strække dine lægmuskler flere gange om dagen vil det forbedre blodcirkulationen og sikre, at blodgennemstrømningen til hver eneste del af kroppen effektivt, og dette vil reducere de gentagne episoder med kramper, du står over for under din graviditet.

Sikret med disse små naturlige midler er en smerte mindre graviditet. Meget smerte kan dog betyde et underliggende alvorligt problem, så fortsæt med at have regelmæssige tjek hos din læge under graviditeten. Sørg for, at disse 4 ugers gravide kramper ikke trækker dig ned. Bliv stærk og træn, samt tag nødvendige foranstaltninger for at slippe af med disse graviditetskramper. Følg disse, og du kan få en sund og omsorgsfri graviditet med mindst mulig problem at håndtere eller tackle. Så vær sund og hold din baby også sund.