Hvordan vælger man, hvem man vil elske?

Alle ville have total smerte, da de vælger at være i et forhold, der ikke vælger dem. Den pågældende person ville være aktiv, krop, sind og sjæl for at få tingene til at fungere, men partneren er stadig en eneboer for at give en vis mængde kærlighed tilbage. I handlen ville en af ​​partnerne give alt for at vinde den næste, og ville også gå i den grad for at overbevise deres hjerter om, at sådan skulle det være, især når den anden er uforpligtende. Dette er farligt, fordi det fører til mentale problemer, der ikke har plads til medfølelse og ender senere i bitre scener. Vi har alle været igennem sådan en fase, ikke sandt? Her er et par tips til, hvordan du vælger, hvem du vil elske?

hvordan man vælger hvem man vil elske

Bliver ikke elsket tilbage:

De fleste af os har været igennem et stadium, hvor vi forvrænger os selv til at tænke, hvad vi ønsker manifesteret. Vi beder og håber, og vi ønsker endda den fantastiske kærlighed til at være ét med ham eller hende, og at de vælger os. Inderst inde håber vi, at personen ville være vores og kun tilgængelig for os, for engagement og klar accept. Men når vi ikke er valgt, føler vi os forfærdelige over os selv. Hvis det er tilfældet, hvorfor vælger vi så at bo og leve i så tætte sammenfiltringer, især når de ikke ses, mødes, værdsættes og elskes?

Tips:

1. Lad dig ikke blive taget for givet på et givet tidspunkt i et forhold. Det skal være tovejs trafik, lige fra vi begynder at date eller frier den næste. Det er kun naturligt, at man ville tage lidt mere tid og kræfter på at være sammen med det næste, men det betyder ikke, at du gør det hele for at få tingene til at fungere. Der er en forskel mellem at efterlyse den, du elsker, og at være deres slave. Du behøver ikke at overbevise nogen om at være i et forhold til dig, ikke når de virkelig er ligeglade med to tudse.

2. Gå ikke over grænsen, især når modparten gør det meget klart gennem ord, handlinger og handlinger, at de ikke leder efter en forpligtelse. Din fantasi kan være at have dem som en sjælskammerat for livet, men husk, nogle gange når de bedste venner og sjælsvenner også ikke til daggry på grund af forskellige årsager. Derfor skal du respektere det og stoppe med at spille let at overbevise!!

3. Som nævnt skal det være et forhold med to måder at spille lige på for at gøre tingene stærke. Hvis du bare er nødt til at tage smerterne, betyder det, at du ender i en ustoppelig lidelse i et sådant forhold. Slip dit ego for at erobre, lad dit sind overtage, hvad dit hjerte siger.

4. Vær ikke besat af at vinde hans eller hendes kærlighed, kærlighed er ikke et tronespil at konkurrere i. Det ville være forgæves at lave strategier for at vinde nogens hjerte, hvis kærligheden skal blomstre mellem de to, vil den i sig selv tid og tempo.

5. For at kærligheden skal være ubetinget, engageret og enestående, skal du have tålmodighed og tid. Vær også åben, for det vil give ham eller hende en chance for at åbne op og forstå dig bedre.

6. Invester din kærlighed i en, du kender, ikke er glat. Nogle gange ville familie og venner, kolleger på arbejdet også advare dig om den person, du er vild med, bruge din due diligence i hjertesager. Rygterne er ikke til at tro, men undgå dem helt.

7. Lad magten uden ego, besættelse og dominans være din, og dette ville være et klogt tip, der kan bruges til at vinde nogens kærlighed eller samtidig træffe en beslutning om, hvem du vil elske.

Ær dig selv og se, hvordan han eller hun bliver tiltrukket af dig!!