15 bedste og nye pakistanske Kurtis -samling

De smukke pakistanske kurtier er de bedste til alle lejligheder. De fås i mange forskellige materialer som bomuld, crepe, syntetisk osv. De dejlige lange kurtas er så trendy og smukke. De dejlige blomsterprint på kurtis tilføjer skønheden.

Bedste og seneste pakistanske Kurtis for 2019:

Her er få pakistanske kurtier, vælg blandt nedenstående top 15 pakistanske kurtier,

1. Ahalyaa bomuld pakistansk stil print Kurta til kvinder:

Ahalyaa bomuld pakistansk stil print Kurta til kvinder

En smuk pakistansk blå trykt kurta. En dejlig kombination af udskrifter på denne kurti ser så etnisk ud. Den kan bruges på alle de sorte leggings. Den har en bådhals og tre fjerde ærmer. Udskrifterne er virkelig magiske. Rigtig til alle afslappede lejligheder

2. Ahalyaa Citron Grøn Blomstret Pakistansk Bomuld Kurti:

Ahalyaa Citron Grøn Blomstret Pakistansk Bomuld Kurti

Dette er en smuk citrongrøn pakistansk kurti. Det er så enkelt og elegant. Den har bådhals og tre fjerde ærmer. De blå tryk på den grønne kurta er den vidunderlige kombination. Den blå detalje på kurti ser meget beroligende ud. Den kan bæres med enhver blå buks eller salwar.

3. Ahalyaa bomuld pakistansk stil Kurta til kvinder:

Ahalyaa bomuld pakistansk stil Kurta til kvinder

En dejlig blå trykt kurti, der bæres med sorte bukser. Det ser meget elegant og perfekt ud til alle afslappede begivenheder. Bådhalsen og tre fjerde ærmer ser meget klassiske ud. Striberne på kurti tilføjer kurtis skønhed. En flot kombination af striber og blomsterprint.

4. Ahalyaa gul sennep digitaltryk pakistansk bomuld Kurti:

Ahalyaa gul sennep digitaltryk pakistansk bomuld Kurti

En dejlig bomuldskurta med flot design. Senneps kurti har flotte blomsterprint på sig. Den har bådhals og tre fjerde ærmer. Passer godt til sorte leggings. De dejlige detaljer ved grænserne tilføjer skønheden i den pakistanske kurta.

5. La Firangi Printed Women’s Straight Kurta:

La Firangi Printet Straight Kurta til kvinder

En smuk sort trykt kurta. Det er en straight cut kurta. Den har ærmer i fuld længde og en rund hals. Det sort -hvide mønster på kurta ser så cool ud. Det er ideelt til alle lejligheder. Den kan bruges på sorte leggings. Lavet af syntetisk materiale.

6. La Firangi Printed Women’s Straight Kurta-pink:

La Firangi Trykt Kurta-pink til kvinder

Dette er en smuk lige snit pink lang kurti. Ideel til formelle lejligheder. Den har rund hals og fulde ærmer. Lavet af syntetisk materiale. Stoffet er blødt og flydende. Den kan kombineres med passende leggings. Blomsterprintene på kurti ser så elegante ud.

7. La Firangi trykt kvinders Anarkali Kurta (flerfarvet):

La Firangi trykt Anarkali Kurta til kvinder (flerfarvet)

Denne smukke lysegrønne anarkali kurti er den rigtige til de formelle lejligheder. De dejlige rosenprint på kurtierne tilføjer skønheden i de lange kurtier pakistanere. Kurtien har korte ærmer og rund hals. Det kan kombineres med leggings i passende farve. Det giver et majestætisk look.

8. Crown Nine Broderet kvindelig pakistansk kurta (hvid):

Crown Nine Broderede Pakistanske Kurta Kvinder (Hvid)

En sej hvid kurta. Den har en lukket hals med hvidt broderi på kurtien. Knaplåsen ser så cool ud. Lavet af georgette materiale. Den har sidelommer, der giver et flot look. Den kan kombineres med flotte hvide leggings. Ser meget formel ud.

9. Tøjmode Solid kvinders pakistanske Kurta (rød):

Klud Mode Solid Kvinder Pakistanske Kurta (Rød)

En bomulds rød kurta med behageligt mønster. Den har tre fjerde ærmer og sideslidser. De geometriske detaljer ser så cool ud. Det giver udseendet af en vest over kurtien. Kan bruges med røde leggings. Den lille knapstik med tråddetaljer er meget smuk.

10. La Firangi Solid Women’s Straight Kurta (Orange):

La Firangi Solid Kvinder Straight Kurta (Orange)

En enkel og elegant orange kurti. Den har tre fjerde ærmer og en firkantet hals. Det ser så fedt ud. Den sorte detalje på kanterne og halsen ser meget smuk ud. Den kan kombineres med hvide leggings. En dejlig straight cut kurta passer til alle lejligheder.

11. La Firangi Printed Women’s Straight Kurta (Multi Color):

La Firangi Printed Straight Kurta til kvinder (flerfarvet)

En dejlig flerfarvet cape kuta. Den er ærmeløs og ser så cool ud. Flerfarvet kurta kan bæres på hvide leggings. Passer til alle afslappede begivenheder. Den gennemsigtige vest på Kurti er så sej. Den sorte gennemsigtige detalje med trådarbejde på kanten giver det et andet look.

12. ZIYAA Women’s Straight Crepe Kurta:

ZIYAA Straight Crepe Kurta til kvinder

En sort crepe kurta. Den har bådhals og tre fjerde ærmer. De trykte ærmer ser meget smukke ud. Den kan bruges med alle leggings. Materialet er så køligt og flydende. Den lige udskårne kurti, der er lang, passer til alle lejligheder. Denne lange kurti er så moderne. Ser meget stilfuldt ud.

13. ZIYAA Women’s Blue Color Solid Straight Crepe Kurta:

ZIYAA Kvinders blå farve Solid Straight Crepe Kurta

En dejlig crepe kurta til alle lejligheder. Den har bådhals og tre fjerde ærmer. Den har kolde skuldre. Den smukke, sølvfarvede kant på ærmerne giver kurtien et aroyal look. Den dejlige blå kurti kan bæres med enhver sølv leggings. Sølv detaljen under halsen er smuk.

14. Plus Size Kurtis Long pakistansk gulprintet Kurtis:

Plus Size Kurtis Long pakistansk gulprintet Kurtis

Denne gule trykte kurti i premium kvalitet ser så enkel og elegant ud. Den kan bæres med røde leggings. Den har rund hals og fuld ærme. Den lange knapstik ser flot ud på den gule top. Det røde design på kurtien ser meget traditionelt ud. Det passer til alle etniske begivenheder.

15. Amba Enterprises Orange Long pakistanske Kurti:

Amba Enterprises Orange Long pakistanske Kurti

En flerfarvet trykt lang pakistansk kurti ser så yndig ud. Det passer til alle etniske lejligheder. Den kan kombineres med sorte leggings. Udskrifterne på kurta er så traditionelle. Den har en rund hals og lavet af 100% bomuld. Tråddetaljen med knapperne tilføjer kurtaens enkle udseende.

En bred vifte af pakistanske kurtier er tilgængelige online. Du kan vælge en af ​​disse afhængigt af størrelsen. De blomstertrykte kurtier er så traditionelle. Den lange kurtis pakistanske ser meget lækker ud. Lav en modeerklæring ved at bære disse dejlige kurtas til sociale sammenkomster. Disse er altid de bedste kurtier til de piger, der ser lidt kurtis ud med fuld krop. Prøv dette sikkert til din næste lejlighed.