15 bedste og nyeste samling af broderede Kurtis i Indien

Kurtis udgør en del af garderoben for enhver indisk kvinde. Trendy Kurtis viser sig også at være slidt globalt. Det er også den mest behagelige kjole og en foretrukken daglig slid. Snazzy Kurtis med kunstnerisk design og broderi foretrækkes generelt til funktioner, fester og samvær. Prøv nye designede broderede kurtier med zari-, gota- og patti -værker, der får dig til at skille dig ud fra den sædvanlige mængde.

Seneste samling af broderede Kurtis:

Her er et par trendy og farverige broderi-kurtis-kollektioner, der er på mode for at få dig til at skille dig ud i funktioner, festivaler eller endda i afslappede sammenkomster; og også være showstopperen på dit college. De er let tilgængelige online og i butikkerne også

1. Georgette blå broderede lange Kurtis:

Georgette blå broderet lang Kurtis

En udsøgt broderet lang kurta, der er lavet af blåt georgetmateriale. Tungt broderi langs livstykket får denne kjole til at skille sig ud i en mængde. Halsen er rund og lukket. De lange ærmer har sart broderi for enden af ​​ærmerne. Det flydende materiale får dig til at se fejlfri og yndefuld ud. Når den bæres med blå leggings eller churidhars og højhælede sandaler, gør den dig til den mest populære person til enhver lejlighed. Minimale smykker tilføjer finesse og charme til de broderede georgette kurtis.

2. Marineblå udsmykket håndværk Kurti:

Marineblå udsmykket håndværk Kurti

Dette er en vidunderlig kort kurta, der er lavet af subtilt og skrøbeligt faux georgette -materiale. V-udskæring og lange flared ærmer giver det et luftigt udseende. Den nederste kantlinje er buet og har et sart dobbelt foret broderi. Halslinjen er dekoreret med zardosi og kundan. Et mangomotiv bagpå og ærmerne er også broderet med zardositråde i messing. Dette er et elegant og delikat slid. Bæres på sorte eller blå jeans og ikke behov for smykker.

3. Lange pakistanske broderede Kurtis:

Lang pakistansk broderet Kurtis

Denne fine lange pakistanske broderede kurta er også behagelig og betagende. Dette har et sofistikeret trådarbejde blandet med smukke udskrifter. Den har lange ærmer og lange sideslidser. Det kan bæres med chudidhars eller blyantbunde og stilletos, og du er klar til at rocke verden. Det indviklede håndværk får kvinden til at se elegant, stilfuld og stilfuld ud. Det giver også et slående udseende, men får dig samtidig til at se lækker ud.

4. Sort broderet A-linje Kurta:

Sort broderet A-linje Kurta

Denne storslåede sorte kurti med broderi er lavet af bomuld & polyester materiale. Dette er A-foret og har en flared kantlinje. Den leveres med lange ærmer og en mandarinkrave og guldblomster broderet i frontdelen. Det er også prydet med guldstof knapper for at give det et elegant udseende. En slank blonder er fastgjort til bunden af ​​ærmet. En sort chudidhar og guld chappals forfiner dit look og gør dig til en særskilt person ved enhver fest.

5. Lyserød & Majenta Long Broderet Kurti:

Pink & amp; Majenta Long Broderet Kurti

Dette er en meget gennemarbejdet Kurti med delikat maskinbroderidesign. Viskosestoffet gør tøjet yderst sofistikeret. Denne har en dyb V-hals med afskåret krave og 3/4 ærmer. Det har guldtrådsarbejde, der syr de sarte pailletter sammen. Den har 3 slidser – to i siden og en foran. Bunden og ærmerne er også broderet. Hele kjolen er afsluttet med en tynd guldblonde, der grænser op til det hele. Det går godt med snørede palazzobukser, høje bokshæl og lange tykke øreringe.

6. Marineblå broderet Kurti:

Marineblå broderet Kurti

Her er en fancy blå bomuldskurta med hvide lange ærmer, der er en klasse fra sig selv. Det er enkelt, men elegant og har en rund hals og 3/4 ærmer. Hvide og guldblade broderes fra skuldrene indad. Det er et fritidstøj og kan ledsage jeans eller chudidhar med sandaler eller chappals. Et typisk college -tøj, der holder dig godt tilpas hele dagen.

7. Orange broderet Kurti:

Orange broderet Kurti

Dette er en fortryllende festival med orange kurti af rayonmateriale. Dette er en virkelig fantastisk orange festdragt kurta og har meget attraktivt broderiarbejde blandet med spejlarbejde for at give det et traditionelt udseende. Denne stilfulde lange kurta har dejligt indviklet broderiarbejde. Brug dette outfit og se skinnende ud som lysene og gør dine festligheder lysere. Så brug dette og træd ud med stil.

8. Majestætisk blå og rød Chanderi broderet Kurti:

Majestætisk blå og rød Chanderi broderet Kurti

Denne kurta er lavet af stofferne – chanderi & rayon kombineret. Dette er en flamboyant kjole i to lag og et perfekt outfit til bryllupper, festivaler og fester. Det blå ydre lag er af spinkelt rayonmateriale og er kort, mens det indre lag er chanderi og langt. Det har fængslende mønstre af zari -arbejde og broderiarbejde. Når det bæres med blussede røde palazzoer og lange tykke øreringe-er udseendet stavningsbindende og fascinerende. En lang håndteret guldpung og guldhøjhælede sko eller mojaris passer godt til denne kjole.

9. Kurtis i kraftig bomuld med rød bomuld:

Rød bomuld Kraftig broderet Kurtis

Denne røde bomuldskurta har korte ærmer. Off-white farvet broderi udføres over hele kjolen. Broderiet er indviklet og sart. Tre linjer med trimmede snørebånd sys til ærmerne, hvilket giver det et lille look. Der er to korte slidser til siden. Rund hals og hvide perleknapper ved stikkontakten giver det et charmerende udtryk. Den kan bæres på college med hvid churidhar eller Patiala salwar.

10. Khadi bomuld broderet Kurti:

Khurt bomuld broderet Kurti

Dette er en meget sanselig cremefarvet khadi -bomuldskurti. Som bomuldsmateriale er det et perfekt slid til alle årstider. Den har lilla broderi på applikationen foran og i ærmerne. Den har tucks til siden, der giver et halvblusset udseende og indsnævres lidt til enden. Lange øreringe, lilla leggings og par skinnende hæle får dig helt sikkert i spotlyset. Du kan også mixe den med en perfekt bund og bruge den som et afslappet outfit.

11. Pista Green Zari Broderet Kurti:

Pista Green Zari broderet Kurti

Denne pista -grønne kurta er lavet af silkemateriale og har zari -arbejde hele vejen ned fra skuldrene, nakke til bund. Den har tre slidser – to til siden og en lille i midten. Halsudskæringen afsluttes med et tyndt guldrør, der giver et fornemt udseende. Den kæreste hals gør kjolen meget dragende. Det kan kombineres med gul silke churidhar og guld chunky højhælede platforme. Den levende grønne kjole er blændende, og du er helt sikkert showets fremtrædende personlighed.

12. Mørkegrøn broderet Kurta:

Mørkegrøn broderet Kurta

Dette er en meget ideel kjole til festlige og festlige lejligheder. Kurta er af taffetasilkemateriale, og dupattaen er af net. Denne kurta i anarkali -stil er stærkt broderet med guldtråd i bunden og halvvejs op til ærmerne. Duppata er også kraftigt broderet med guldtråd. Har bare brug for minimale smykker som chunky jhumkas, og dit blændende udseende er alt, hvad der kræves for at stjæle showet. Til fodtøj kan du bruge blokhæl eller blyanthæle.

13. Linnedbroderet Kurti:

Linnedbroderet Kurti

Denne er en meget sart, sommerkølet skygge af pulverblåt linned kurti. Halsen har Scarlet blomster, der forestiller den brændende sommer på forsiden og bagsiden. Dette er en kurti i jakke -stil, der gør den tilpasningsdygtig. Stoffet er også perfekt til al slags vejr. Se smukt ud i denne kurta ved at kombinere det med paladser eller endda chudidhars. Flade chappals eller kolhapuris til fodtøj og gota øreringe passer perfekt til dette tøj. Det er det ideelle valg til afslappet udflugt med venner.

14. Sort bomuldsbroderet omslag Kurta:

Sort bomuldsbroderet omslag Kurta

En meget alsidig wrap Kurta lavet af bomuldsmateriale. Hele kurta er almindelig bortset fra lommen, der har broderet et bikage- og bi -mønster. Denne almindelige kjole med den fremhævede lomme er meget karismatisk, når den bæres med bomulds ankel længde palazzoer og flade sandaler. Det vil gøre dig mere charmerende og glamourøs, da denne sorte omslag har et fortryllende look.

15. Lilla broderi Kurti:

Lilla broderi Kurti

Denne lilla kurti er lavet af det spinkle georgette -materiale. Det er etnisk, smart og har selvfarvet, det er lilla farve iøjnefaldende gari-arbejde på åget. En meget enkel og alligevel fortryllende kjole. Den lilla farve trådarbejde ved hals og ærmer gør det meget lokkende. Det ser fængslende ud, når det bæres med hudpassende jeans og en chiffon stjålet for at fylde det op.

Kurtis er overalt, og det er ved at blive en alsidig beklædningsgenstand. Det er et must at have en broderet Kurti som en del af din garderobe, især til festlige lejligheder. Kurtis viser sig at være populær i udlandet og blandt udlændinge, og de komplimenterer i høj grad alle kropstyper. I dag er den perfekte globale mode en hvid broderet kurti med jeans. Så vær klar til at se stilfuld ud i enhver broderet kurta. Der er en række forskellige valg i broderi som zari -arbejde, aari -arbejde, zardosi, spejlbroderi; listen er uendelig.