15 bedste og seneste formelle Kurtis i Indien

Kurtis er generelt korte og stramme. Der findes en bred vifte af Kurtis online. Afhængigt af størrelsen kan du vælge fantastiske kurtis online. Der er formelle og afslappede Kurtis. Formelle Kurtis er bedst egnet til daglig og kontorbeklædning. Pral med disse dejlige Kurtis og lav en fashion statement på kontoret eller enhver lejlighed.

Bedste formelle Kurtis i Indien:

Her er få formelle kurtier, vælg blandt top 15 formelle kurtier,

1. Biba Blågrøn & Orange blomsterprint Kurti:

Biba Teal Blue & amp; Orange blomsterprint Kurti

Dette er en dejlig blå og orange blomstertryk kurti. Den har en rund hals med skjult krog-og-øje lukning. Den har trekvart ærmer og sideslids. Biba har dejlige formelle kurtis til kvinder. Fremstillet i 100% polyester. Tjek disse smukke blomstermotiver, der forbedrer udseendet af den smarte kurti.

2. AURELIA Blå Mønstret Kurti:

AURELIA Blåmønstret Kurti

Det er en blåmønstret kurti. Har en hakket rund hals. Trekvart ærmer med oprullelige fanefunktioner og sideslids. Disse oprullede ærmer giver et flot look. Dette er den bedste formelle kurta til kvinder fra Aurelia. Det er 100% bomuldskurti.

3. Rangriti Red Thread-Work Kurti:

Rangriti Red Thread-Work Kurti

Rød kurti med trådarbejde og paillet detaljer ved hals og ærmer, har en hakket rund hals, trekvart ærmer og sideslids. Den sorte tråd fungerer meget godt med kurtis røde krop. Den kan bæres med enhver af dine sorte bukser eller leggings. Rangriti har nogle af de bedste formelle kurtier til kontoret. Det er 80% bomuld.

4. Sennepsbomuld Straight Kurti:

Sennep Bomuld Lige Kurti

En kurti af sennepsbomuld med en hakket rund hals. Den har tre kvart ærmer og slides slidser med en roll up fanefunktion. En flot gylden tråd virker fra nakken og løber ned ad kurtien. Det er 100% bomuld. Dette stof har en lille følelse af khadi -linned. Ser helt enkelt og elegant ud. Den kan bruges med alle de hvide bukser.

5. Red Georgette trykt lige Kurti:

Rød georgette trykt lige Kurti

En dejlig rød og sort georgette straight kurti. Den havde rund hakket hals. Lavet af 100% georgette. Det har fine blomstermotiver af rød og sort. Den almindelige røde i midten af ​​kurti giver et flot formelt look. Kan bruges med disse jeans. En ærmeløs kurti lige til formelle lejligheder.

6. Saadgi Lucknowi Chikankari Kurti:

Saadgi Lucknowi Chikankari Kurti

En dejlig citrongul lucknowi chikankari kurti. Dette er rigtigt til det formelle slid. En behagelig farve med et flot hvidt chikankari -arbejde gør underværker. Den er lavet af ren bomuld og 100% håndlavet produkt. Det har et dobbelt trådarbejde og fås i mange behagelige farver. Dette dejlige chikankari -værk er berømt hele vejen igennem, og alle damerne ville elske at have sådanne kurtis i deres garderobe. Disse håndlavede chikankari har nogle flotte formelle kurti -designs.

7. Fab India Grå Håndblok Print A-Line Kurti:

Fab India grå håndblok print A-linje Kurti

En grå håndblok trykt kurti er et smukt slid. Det har et nøglehulshalsdesign og trekvartærmer. Har dejlige blokprint, der ser så seje og etniske ud. Den er lavet af bomuld. Tjek denne fede farvekombination. Det giver sådan et trendy look. Damer elsker at have så ædru tøj. Den bedste formelle kurti til damer.

8. Grå bomuldstryk Lang Kurta:

Grå bomuldstryk Lang Kurta

Det er en dejlig grå og sort bomuld lang kurti, som er velegnet til formelt slid. Den har tre fjerde ærmer med høj hals. De naturlige print ser så trendy og attraktive ud. De smukke trædesigner i bunden er så dejlige. Giver en jordisk oplevelse. Stoffet er så blødt. Den er lavet af bomuld. Disse er de bedste formelle lange kurtier.

9. Fitze Casual Solid Kvinder Kurti:

Fitze Casual Solid Kvinder Kurti

En smuk lysegrøn formel kurta pyjama, som er lavet af bomuld. Dette har et strejf af khadi linned til det. Dette er fuld ærme. Den fås i mange forskellige farver. Det er mest velegnet til fritidstøj. Tjek de seje træknapper på stangen. Kombiner det med flotte hvide leggings, og det ser meget attraktivt ud.

10. Ruhanee Lilla Trykt & Broderet Kurti:

Ruhanee Lilla Trykt & amp; Broderet Kurti

En dejlig lilla trykt broderet kurti lige til den formelle lejlighed. Den har en hakket rund hals med tre fjerde ærmer. Lavet af georgette. En dejlig top til alle lejligheder. Broderiet omkring halsen er meget elegant. Kurtis for- og bagside har høj lav kant. Tjek stilen derude. Det ser så smukt ud. Det er den bedste formelle kurti til kvinder.

11. Hvid & Grøn trykt A-Line Kurti:

Hvid & amp; Grøn trykt A-linje Kurti

En hvid og grøn kurti med en mandarinfarve. Den har tre fjerde ærmer og lavet af bomuld. Den asymmetriske knapstik ser så cool ud. Den har en høj lav buet kant. Disse pastelfarver er fantastiske. De dejlige lysegrønne tryk er højdepunktet for denne kurti.

12. AURELIA Sort & Kurti med guldtryk:

AURELIA Sort & amp; Gyldentrykt Kurti

Disse er formelle kontorbeklædninger Kurtis. En sort og guld kurti som har en stilfuld hakket rund hals. Den har slidser i siderne og fronten. Guldprintene er elegante. De gyldne motiver giver kurti et sådant kongeligt udtryk. Det er en ærmeløs kurti. Det er 100% viskose.

13. Alt om dig fra Deepika Padukone Blue & Lilla farve blokeret Kurti:

Alt om dig fra Deepika Padukone Blue & amp; Lilla farve blokeret Kurti

Et blåt og lilla blokfarvet formelt kurti -design er meget elegant. Den har nøglehulshals og har sideslids. Det er en ærmeløs kurti. Den trefarvede vandrette kombination er sådan et fedt design. Fungerer godt til kontoret. Det er 100% viskose.

14. KIRA Straight Kurta med mandarinhalsbånd:

KIRA Straight Kurta med mandarinhalsbånd

Denne mandarinfarvede sorte kurti er en dejlig formel kurti. Det har kontrastudstillinger. Har slideslidser og lavet af 100% bomuld. Den har tre fjerde ærmer. De flotte gyldne træmotiver i bunden ser så elegante ud. Det giver et stort look til kurtien. Den kan bæres med en sort buks. Golden Side rør ser meget elegant ud. Det er den bedste formelle kurta for damer.

15. Vesh Teal broderet Flex Linen Kurti:

Vesh Teal broderet Flex Linen Kurti

Dette er en blågrøn kurti med fleksibelt tekstureret hørstof. Den har tre fjerde ærmer og bådhals. Tjek disse dejlige lyserøde klokkeblomster. Det er Har et blomstertryk både på ærmerne og kurtis krop. Ser så yndig ud. Denne kurti er et must have for enhver dames garderobe.

Disse er nogle dejlige kurtis, der kan bæres ved formelle lejligheder. Den bedste slid til kontorer og formelle arrangementer. Der er mange enkle og broderede toppe, der kan toppes med leggings eller salwar afhængigt af længden af ​​kurtas.