15 fantastiske rosa farver Kurti -designs til mænd og kvinder

Vi ved alle, hvor meget kurtas er populære blandt kvinder og piger, da det er vores etniske slid. Kurtas med forskellige farver kommer, og af dem er pink kurtas meget berømt blandt piger. Pink Kurti kan bæres ved forskellige lejligheder som arbejde, hjem og fest. Der er masser af lyserøde kurtas, der kommer, og du kan bære dem med alt. Du kan matche den kurta med leggings og dupatta. Denne kurta fremstilles for det meste ved hjælp af silke og bomuld. Pink Kurtis ser meget godt ud, og du kan få et nyt look inden for få minutter.

Bedste pink farve Kurti -designs til mænd og kvinder:

Forskellige designs findes i den lyserøde kurta, og lad os se hver af dem.

1. Pink trykt Kurta:

Pink trykt Kurta

Det er en eksklusivt designet baby pink kurti med en lige pasform. Den kan bruges casual med et stykke leggings. Dens bløde crepe får dig til at føle dig godt tilpas. Brug den med en dupatta for at forbedre udseendet. Det er en baby pink kurta. Denne er også som afslappet brug til din normale college tid.

2. Pink Churidar Kurta:

Pink Churidar Kurta

Dette er en pink-farvet etnisk kurta med churidar og dupatta. Det er en mørk pink kurti med print på siden og fulde ærmer. Desuden har dette trykt dupatta. Det er perfekt til fester. Dette er bedst at bruge, mens du planlægger festligheder.

3. Pink Plus Size Kurta:

Pink Plus Size Kurta

Det er en lyserød kurti med broderi lavet af bomuldsstof, der giver blødt touch til brug. Du kan slå det sammen med salwar og churidar. Den har sammenrullede ærmer. Dette er også nyttigt til kvinder eller piger i plus størrelse; Du kan justere din pasform med denne type kurta.

4. Pink trykt Anarkali Kurta:

Pink trykt Anarkali Kurta

Det er en pink-farvet Anarkali kurta med et trykt design. Det er let og komfortabelt sikkert. Du kan parre det med leggings og en dupatta, hvilket vil gøre det til et meget eksklusivt stykke. Den er lavet af bomuldsstof og har en mandarinkrave. Dette er også bedst at give til din kære ven eller søster.

5. Pink Mandarin Collar Kurta with Roll-Up Sleeves:

Pink Mandarin Collar Kurta with Roll-up Sleeves

Dette er en lyserød kurti, som er et meget etnisk stykke, der gør det smukt med en mandarinkrave. Det har sommerfugl og prikker af stjernetryk over det, og det har en fuld knaplukning på forsiden, hvilket gør det mere eksklusivt. Den er lavet af bomuld og er behagelig at have på. Vi kan finde løkker og knapper på manchetter.

6. Pink Jaipuri trykt lang kurta:

Pink Jaipuri trykt lang kurta

Dette er en Jaipuri trykt lang kurta pink i farven, og det er også en pink lang kurti. Det er til at bære ved særlige lejligheder som fester. Det er en rayon solid pink kurta, der kan parres med leggings eller churidars; hvis du er en elsker af Jaipuri -kjolemateriale, er denne stil i mønsteret sikkert fundet i Jaipuri kurta -samlinger.

7. Pink Casual Cotton Kurta:

Pink Casual Cotton Kurta

Denne pink farvede kurta er designet med absolut perfektion, der gør den til et smukt stykke at have på. Det er en rayon blød kurta, som gør den god at have på. Det er virkelig en attraktiv kurta, der vil bringe dig komplimenter. Dette er helt lavet med bomuld, så også nyttigt at bruge i sommersæsonen.

8. Almindelig pink Kurti:

Pink Plain Kurta

Denne pink almindelige kurta er bygget med absolut perfektion samt en letvægt, der giver komfort. Den er lavet af rayon stof og har tre gange fjerde ærmer. Det er en lyserød solid kurta. Hvis du leder efter noget andet at bære til en rutine, kan du prøve dette mønster for at få gode anmeldelser af dette udvalg.

9. Pink broderet bomuld Kurta:

Pink broderet bomuld Kurta

Dette er en blækfarvet kurta lavet af bomuldsstof, hvilket gør det til et behageligt stykke at have på. Der er broderi på den. Du kan parre denne lange kurta med leggings og dupatta for at se bedre ud. Dette er også den bedste idé at bære denne kurta på alle funktioner i hjemmet eller på kontoret.

10. Pink Straight Kurta:

Pink Straight Kurta

Denne kurta er en traditionel stil med kurta pink i farven og er fremstillet af bomuldsstof, hvilket gør den tilfredsstillende at have på. Den har lange sideslidser og en rund hals. Du kan slå det sammen med hvide palazzoer og sandaler. Nogle gange ser dette afslappet kurta -type ud, men ser også behageligt ud at bruge til din daglige rutine.

11. Pink Self-Pattern Kurta:

Pink Self-Pattern Kurta

Denne pink farvede kurta er lavet med absolut perfektion og er en mørk pink kurta. Dette er en meget attraktiv kurta, der virkelig vil hente dig komplimenter. Den er lavet af bomuld, hvilket gør den behagelig at have på. Det er en selvmønster kurta.

12. Crepe Kurta med pink tryk:

Crepe Kurta med pink tryk

Denne lyserøde farve er lavet af crepe stof og er meget behagelig at have på. Den er trykt over den. Dupatta og leggings vil fremhæve dette look. Den har korte ærmer og en mandarinkrave.

13. Pink Textured Kurta:

Pink tekstureret Kurta

Man kan se attraktiv ud ved at bære denne rosa teksturerede kurta. Den er lavet af poly bomuldsstof, hvilket gør den behagelig at have på og holder dig godt tilpas. Du kan kombinere det med churidar eller leggings for at se mere godt og smukt ud.

14. Pink Chanderi Kurta:

Pink Chanderi Kurta

Dette er en pink-farvet lavet af Chanderi bomuld er halværmet kurta. Den har lårlængde, normal pasform og bådhals. Dette er en lidt anden idé om dit valg; denne vil være et godt valg, hvis du planlægger at vælge dine hjemlige lejligheder.

15. Pink Kurta til mænd:

Pink Kurta til mænd

Dette er en broderet pink kurta til mennesker. Den er lavet af bomuld og ville give et glamourøst look. Den har lange ærmer og har en normal pasform. Hvis du vil se enkel ud på kurta -slid, vil pink kurta -pyjama være et godt valg i kurta -type slid.

Mange typer af rosa kurta -designs finder du på markedet med brede samlinger af mønstre. Der er mange andre enorme sorter i kurta, du får; man kan parre det med leggings eller churidar. I henhold til vores størrelse og krav kan vi vælge pinkaktig farvede kurtas, komme fra designer til enkle kurtas ved hjælp af din unikke idé.