15 félelmetes rózsaszín színű Kurti formatervezés férfiaknak és nőknek

Mindannyian tudjuk, hogy a kurták mennyire népszerűek a nők és a lányok körében, mivel ez etnikai viseletünk. Különböző színű kurták jönnek, és közülük a rózsaszín kurták nagyon híresek a lányok körében. A rózsaszín Kurti különböző alkalmakkor viselhető, például munkában, otthon és buliban. Rengeteg rózsaszín kurta jön, és bármivel viselheti őket. Ehhez a kurtához párosíthatod a leggingset és a dupatta -t. Ez a kurta többnyire selyem és pamut felhasználásával készült. A rózsaszín Kurtis nagyon jól néz ki, és perceken belül új külsőt kaphat.

A legjobb rózsaszín színű Kurti minták férfiaknak és nőknek:

A rózsaszín Kurtában különböző minták találhatók, és nézzük meg mindegyiket.

1. Rózsaszín nyomtatott Kurta:

Rózsaszín nyomtatott Kurta

Ez egy kizárólag baba rózsaszín, egyenes szabású kialakítás. Alkalmilag viselhető egy nadrággal. Lágy kreppje kényelmes viseletet biztosít. Viselje dupatával, hogy javítsa a megjelenést. Ez egy rózsaszín baba kurta. Ez olyan, mint az alkalmi használat a szokásos egyetemi időre is.

2. Rózsaszín Churidar Kurta:

Rózsaszín Churidar Kurta

Ez egy rózsaszínű etnikai kurta churidarral és dupatta-val. Ez egy sötét rózsaszín, nyomtatott oldalsó hasíték és teljes ujjú. Ezenkívül ez dupatát nyomtatott. Partikra tökéletes. Ezt a legjobb használni, amikor ünnepi szezon partikat tervez.

3. Pink Plus Size Kurta:

Pink Plus Size Kurta

Ez egy rózsaszín, hímzéssel készült pamutszövet, amely puha tapintást biztosít a használatra. Összeállíthatod a salwarral és a churidarral. Feltekeredett ujja van. Ez hasznos a nők vagy lányok méretének növelésében is; beállíthatja illeszkedését az ilyen típusú kurtával.

4. Rózsaszín nyomtatott Anarkali Kurta:

Rózsaszín nyomtatott Anarkali Kurta

Ez egy rózsaszín Anarkali kurta, nyomtatott kivitelben. Biztos könnyű és kényelmes. Párosíthatja nadrággal és dupatta -val, így nagyon exkluzív darab lesz. Pamutszövetből készült, mandarin gallérral rendelkezik. Ez a legjobb ajándék kedves barátjának vagy nővérének is.

5. Rózsaszín mandarin gallér Kurta felhajtható ujjakkal:

Rózsaszín mandarin gallér Kurta felhajtható ujjakkal

Ez egy világos rózsaszín kurti, amely nagyon etnikai darab, és gyönyörűvé teszi mandarin gallérral. Pillangó és csillagnyomatok vannak rajta, elöl pedig egy gombos zseb található, ami exkluzívabbá teszi. Pamutból készült, és kényelmes viselet. A mandzsettákon hurkokat és gombokat találunk.

6. Rózsaszín Jaipuri nyomtatott hosszú Kurta:

Rózsaszín Jaipuri nyomtatott hosszú Kurta

Ez egy Jaipuri nyomtatott hosszú kurta rózsaszín színű, és ez is egy rózsaszín hosszú kurti. Különleges alkalmakkor, például bulikon való viselésre alkalmas. Ez egy műselyem tömör rózsaszín kurta, amely párosítható leggings vagy churidars; ha szereted a jaipuri ruhaanyagot, akkor ezt a stílust megtalálod a Jaipuri kurta kollekcióiban.

7. Rózsaszín alkalmi pamut Kurta:

Rózsaszín alkalmi pamut Kurta

Ez a rózsaszín színű kurta abszolút tökéletességgel lett megtervezve, így gyönyörű viselet. Ez egy műselyem puha kurta, ami jó viseletet biztosít. Ez egy igazán vonzó kurta, amely bókokat fog hozni. Teljesen pamutból készült, így nyári szezonban is használható.

8. Sima rózsaszín Kurti:

Pink Plain Kurta

Ez a rózsaszín sima kurta abszolút tökéletességgel és könnyű súlyával épült. Műselyem anyagból készült, és háromszor negyedik ujjú. Ez egy rózsaszín szilárd kurta. Ha valami mást szeretne viselni egy rutinhoz, akkor próbálja ki ezt a mintát, hogy jó véleményeket kapjon erről a választékról.

9. Rózsaszín hímzett pamut Kurta:

Rózsaszín hímzett pamut Kurta

Ez egy tinta színű kurta pamutszövetből, ami kényelmes viseletet biztosít. Hímzés van rajta. Ezt a hosszú kurtát párosíthatja leggingsekkel és dupatta -val, hogy jobban nézzen ki. Ez a legjobb ötlet, ha ezt a kurtát bármilyen otthoni vagy irodai funkcióra is viseli.

10. Rózsaszín egyenes Kurta:

Rózsaszín Egyenes Kurta

Ez a kurta a kurta rózsaszín hagyományos stílusa, és pamutszövetből készült, ami kellemes viseletet biztosít. Hosszú oldalsó hasítékokkal és kerek nyakkal rendelkezik. Fehér palazzókkal és szandálokkal kombinálhatod. Néha ez alkalmi kurta típusúnak tűnik, de kényelmesen használható a napi rutinhoz is.

11. Rózsaszín önminta Kurta:

Rózsaszín önminta Kurta

Ez a rózsaszín színű kurta tökéletesen készült, és sötét rózsaszín kurta. Ez egy nagyon vonzó kurta, amely valóban bókokat fog hozni. Pamutszövetből készült, ami kényelmes viseletet biztosít. Ez egy önmintás kurta.

12. Rózsaszín nyomtatott krepp Kurta:

Rózsaszín nyomtatott krepp Kurta

Ez a rózsaszín szín krepp anyagból készült, és nagyon kényelmes viselet. Rá van nyomtatva. A dupatta és a nadrág kiemeli ezt a megjelenést. Rövid ujjú és mandarin gallérral rendelkezik.

13. Rózsaszín texturált Kurta:

Rózsaszín texturált Kurta

Vonzónak tűnhet, ha ezt a rózsaszín textúrájú kurtát viseli. Poliot pamutszövetből készült, így kényelmes viselet és kényelem. Kombinálhatod churidarral vagy nadrággal, hogy még jobban és szebb legyen.

14. Rózsaszín Chanderi Kurta:

Rózsaszín Chanderi Kurta

Ez egy rózsaszínű, Chanderi pamutból készült, fél ujjú kurta. Combhosszú, szabályos szabású és csónaknyakú. Ez egy kicsit más elképzelés a kiválasztásról; ez jó választás lesz, ha otthoni alkalmakat tervez kiválasztani.

15. Rózsaszín Kurta férfiaknak:

Rózsaszín Kurta férfiaknak

Ez egy hímzett rózsaszín kurta az ember számára. Pamutból készült, és elbűvölő megjelenést kölcsönöz. Hosszú ujjú és rendszeresen illeszkedik. Ha egyszerűnek akar tűnni a kurta viseletben, akkor a rózsaszín kurta pizsama jó választás lesz a kurta típusú viseletben.

Sokféle rózsaszín kurta mintát talál a piacon, széles mintaválasztékkal. Sok más hatalmas fajta Kurtában kapsz; párosítható leggings vagy churidar. Méretünknek és igényünknek megfelelően rózsaszínű kurtákat választhatunk, a tervezőtől az egyszerű kurtáig, egyedi ötlete segítségével.