15 felkapott modell az indiai Kurtis nők számára

A Kurta az indiai öltözék része, amelyet a legtöbb nő szeret viselni. Számos mintával és mintával rendelkezik, és folyamatosan fejlődik. A kurta dizájn legújabb trendjei különlegessé teszik minden alkalomra. Viselheti naponta vagy különleges alkalmakkor. Még modern fordulatokkal is készül, így lehet hivatalos öltözék is. Az indiai kurtis lehet pamutból, selyemből, puszta és sok más anyagból. A nyak kialakítása többnyire eltérő, valamint a vágások. Lehet egy vonal, szélességű, egyenes, elülső rés stb.

Legújabb indiai Kurtis nőknek:

Itt felsorolunk néhány indiai legújabb kurta mintát, amelyek közül választhat,

1. poli pamut Kurti:

Poly Cotton Kurti

Itt van egy nagyon elegáns indiai hölgyek kurti, amelyet bárhol viselhet. A kurta poli pamut anyagból készült, így kényelmes is. A két színű kurta merész és feltűnő, elöl a nyakkendővel.

2. Egy vonal Kurti:

Egy vonal Kurti

Az A vonal stílus az indiai legújabb kurti design, amely megfelel a legtöbb nőnek. A fellángolt kurti királyi megjelenést kölcsönöz. Bojtja lehet az oldalán vagy akár gombja is elöl. Párosítsa ezt a churidarral a csodálatos megjelenés érdekében.

3. Szilárd Kurtis:

Szilárd Kurtis

Ezek az egyszínű indiai kurta ruhák a ruhatárad részét képezik. A színes blokkolt megjelenés most nagyon divatos. Ennek a kurtának is vannak gombjai az oldalán.

4. Kurta dzsekivel:

Kurta dzsekivel

Itt egy tökéletes kurta dizájn a férfiak számára, amelyeket alkalmakkor viselhetnek. A kabátos kurta nagyon különleges, mivel a kurta elegáns megjelenést kölcsönöz. A kabáthoz brokát anyagot, alatta pedig szilárd kurtát kaphat.

5. Magas alacsony Kurta:

Magas alacsony Kurta

Az indiai kurta női formatervezésnek most a legújabb trendje a magas alacsony szegély. Ezeket különböző stílusokban kaphatja meg. Ez a kurta teljes ujjal illeszkedik a testbe, majd alul fellobban.

6. Lycra Overlay Kurta:

Lycra Overlay Kurta

Az indiai kurti design bármilyen anyagból készülhet. A használt Lycra anyag nagyon puha és sima. Ez a nyomatok és szilárd anyagok átfedése tökéletes alkalmi viselethez.

7. Mandarin gallér Kurta Pajam:

Mandarin gallér Kurta Pajam

Míg az indiai kurta férfi dizájnt választja, a mandarin gallér nagyon vonzó lesz. Ez a kurta indiai kurta pizsama férfiaknak tökéletesen megtervezett és vágott. Ettől a férfi karcsúnak tűnik, és ha egy churidarral párosul, nagyon lendületesnek tűnik.

8. Hosszú Kurta pizsama férfiaknak:

Hosszú Kurta pizsama férfiaknak

Itt van egy másik stílus a férfiak számára az indiai kurta designban. A vékony anyagból készült hosszú indiai kurta pizsama kiváló alkalmakra. A szerelvény kissé laza, és ez megkönnyíti és kényelmes.

9. Pamutselyem Kurti:

Pamut selyem Kurti

Vásárolhat indiai hölgyek kurta -t pamutselyem anyagból ahhoz a gazdag megjelenéshez. A pamut selyem anyaga nem olyan drága a selyemhez képest. Ez megkönnyíti a létrehozást a zsebben is. A gazdag megjelenés kiváló alkalmakra. A pamutselyem gyönyörű árnyalatokban és árnyalatokban kapható. Ezek az árnyalatok, amikor kurtává alakítják, gyönyörű ruhát készítenek, amelyet legjobban különleges szertartásokhoz és alkalmakhoz lehet viselni.

10. Hosszú Kurtis:

Hosszú Kurtis

Ezek az indiai hosszú kurti egy másik jó és divatos lehetőség, amelyet kipróbálhat. A kurti hosszú és eléri a bokáját. Párosíthatja a churidarral. A fáklyás a kurti nagyon elegáns. A hosszú kurkot minden nő viselheti, de még jobban néz ki magas nőkön. Jó kifinomultságot kölcsönöz az öltözékének.

11. Nyomtatott Kurti:

Nyomtatott Kurti

Többféle indiai pamut kurtis mintából válogathat. Ezek a nyomtatott, pamutból készült tervek gyönyörűek és elegánsak. A nyomatok lehetnek hagyományosak vagy absztraktak is. A legtöbb indiai nyomat csinos, de most geometriai és absztrakt nyomatok is vannak. Az ezekben a nyomatokban használt színek nagyon merészek és élénkek. Kombinálja és illessze össze a terveket, hogy színes ruhásszekrényt kapjon.

12. Kurti tervező:

Kurti tervező

Próbálja ki ezeket a tervezői kreatív mintákat a világon kívüli hatás érdekében. A női kurtis Indiában olyan hatalmas, hogy mindig talál valami lenyűgözőt. Ez a kite stílusú kurti egy másik ilyen divatmegnyilatkozás. Légy bátor, és válaszd ezt a tervezői stílust a következő alkotásodnak. Ezzel a merész dizájnnal biztosan meg fogja fordítani a fejeket.

13. Kétrétegű Kurti:

Két rétegű Kurti

Az egyik legújabb trend a kétrétegű kurti, amelynek két puszta anyaga van a másikra varrva. A hölgyek indiai stílusú kurtái nyomtatott és szilárd anyagból készülnek. A rétegek aszimmetrikusak is. A felső réteg rövidebb, így az alsó réteg látható.

14. Elülső rés Kurti:

Elülső rés Kurti

Itt van egy gyönyörű őszibarack és bézs parti viselet kurti, amely hímzett a tetején. A selyem anyaga gazdag és nagyon királyi megjelenést kölcsönöz. Az elülső rés a legújabb az indiai kurti mintákban. Az elülső rés nyitható a mellénytől vagy a deréktól kezdve. Ez a rés lehetővé teszi, hogy alatta is legyen egy réteg.

15. Frock stílusú Kurti:

Frock stílusú Kurti

Ez egy szép ruha stílusú kurti, amelyet nagyszerű alkalmakra viselhet. A kurti nyugati megjelenése nagyszerű a modern nők számára. Ezeket különböző színekben és mintákban találja. Ez a ruha stílus nyugati ruhának tűnik, és a legtöbb fiatal lány szereti ezt a legújabb trendet.

Az indiai kurta hosszú utat tett meg a régi stílustól. Most már egyenesen vágott kurta, valamint a fellángolt. A kurta anyaga is sokat számít. Átlátszó hatást érhet el, ha puszta anyagot használ, és merev megjelenést kap a selyemből és pamutból. Válassza ki a legjobbat a kurta minták listájából.