15 különböző nyugati Kurti Designs kollekció nőknek

A kurtis viselése során a tökéletes illeszkedés, a megfelelő dizájn és a gyönyörű kurti tekinthető. A kurtisban különféle lehetőségek vannak, mint például a hagyományos kurti, a semi-western kurti és a western kurti, stb. Ezek mind normális kategóriák a kurtis-ban. Rengeteg nyugati kurtis található, amelyeket különböző alkalmakkor lehet viselni. A kislányoktól a felnőttekig ez a nyugati kurti divat mindenkinek megfelel.

Új nyugati Kurti minták nőknek:

Különböző stílusok alkalmazhatók a nyugati kurtis kollekcióval,

1. Chiffon Western Kurti:

Chiffon Western Kurti

Ezt a nyugati kurtis divatot a puha szövet, azaz a sifon ihlette. A kurti puha sifon anyagból készült, és egyszerű. A kuponon nincsenek nyomatok vagy hímzések. Egyszerűen párosítható egy gazdag szövetkabáttal. A kurti vágásai nem szokványosak, stílusosak és nyugatiak. Ez a fajta western kūr jól néz ki a fiatal lányokon.

2. Magas oldali rés nyugati Kurti:

Magas oldalsó rés nyugati Kurti

Ez a kurti magas oldalsó réssel és hosszú hosszúságú. Ez az a tény, ami nyugati hosszú alkotássá teszi. Divatos és okos megjelenést kölcsönöz a lánynak. Alkalmas fiatal lányoknak és azoknak, akik szeretnek divatban lenni. Ez a kurti jól néz ki a palazzóval.

3. Ujjatlan tervező Western Kurti:

Ujjatlan tervező Western Kurti

Különféle típusú ujjatlan designer nyugati kurtisok vannak a lányok számára, amelyeket gyakran viselnek. Ez a kurzus egyszerű, de nyugati. Ez a legjobb az egyetemi lányoknak és a kislányoknak. Ennek ellenére minden korú nő viselhet ilyesmit. Egyszerűen párosítható nadrággal.

4. Szaturnusz nyugati Kurta:

Szaturnusz nyugati Kurta

Nos, van saturn ruha anyaga, amely a ruhát elegánsnak, kecsesnek és gyönyörűnek tartja. Ez a nyugati kurti hosszú-rövid mintázatú. Hátulról hosszú és elöl rövid. Elegáns megjelenést kölcsönöz, és legjobban alkalmas fiatal lányok számára. Ezeket bulikban is viselheti.

5. Indo-nyugati Kurta:

Indo-nyugati Kurta

Ennek a kurtának ízlése van az indiai és a nyugati stílusban. Funkciókhoz és rendezvényekhez kiválóan alkalmas. Ha hagyományos és modern szeretne lenni egyszerre, akkor az ilyen típusú kurták a legjobbak a középkorú nők számára. A korodban még lehetsz modern, és egy ilyen csodálatos ruhával ringathatod a bulit.

6. Kurta állványgallér:

Állványgallér Kurta

Ebben a mintában különböző kurták vannak. Az állványgallér okosnak és elegánsnak tűnik. Egy másik dolog, amit meg lehet tenni, a modern tartozékokkal való párosítás. Ez a nyugati kurti design stílusos és elegáns is. Jól néz ki a fiatal lányoknál. Rendezvényeken és rendezvényeken is viselhető.

7. Hímzett nyugati Kurta:

Hímzett nyugati Kurta

Az embrioidált nyugati kurta egy másik népszerű választás a nyugati kurta számára. Gazdag megjelenésben és vágásban. Ezt bármilyen korú nő viselheti, és kecses megjelenést kölcsönöz. Gazdag szövetekből és egyedi mintákból és mintákból készül. Ezek a nyugati stílusú kurti a legjobbak eseményekhez és funkciókhoz.

8. Oldalsó gallér vágott Kurta:

Oldalsó gallér vágott Kurta

Ez egy másik minta a nyugati kurti -ban, az oldalsó galléros vágás mindent megmagyaráz. Ha nyomtatott kurtát szeretne vásárolni, akkor ez a kurta egyszerű, sima, de divatos. Ezek bármilyen korú nőknek jók. Leggingssel is viselheted.

9. Frock stílusú nyugati Kurti:

Frock stílusú nyugati Kurti

Ez a frock stílusú western kurti, amelyet különféle eseményeken és fikciókon lehet viselni. Ezek a kurtik divatosak és divatosak. Ezeket általában fiatal lányok viselik. Ez is egy parti ruha, és elegáns megjelenést kölcsönöz. Emellett fiatalabbnak tűnik.

10. Csatolt kabát Kurta:

Csatolt kabát Kurta

Ehhez a nyugati kurti mintához csatolt dzseki tartozik. Okos megjelenést kölcsönöz, és kiválóan alkalmas húros nők számára. Ez a kurti az elegáns és erős nő ikonja. Ezek a nyugati kurtik vállalati helyeken is viselhetők. Ezek különböző anyagokból is készülhetnek.

11. Nyomatott nyugati Kurta:

Nyomatott nyugati Kurta

Ennek a kurtának különféle vágásai vannak nyomtatott módon. A kinézetével egyértelmű, hogy nyugati kurta, és ez a legjobb a fiatal nők számára. Palazzóval vagy leggings -el is párosítható. Ez oksági megjelenést kölcsönöz, és alkalmi eseményeken is viselhető.

12. Long Frill Western Kurta:

Long Frill Western Kurta

Ennek a kurtának különböző vágásai vannak, mint a normál. Stílusos, gyönyörű és valami más. Ez merész megjelenést kölcsönöz, ha a viselése a fiatal lányok számára is stílusnyilatkozattá vált. Magas elülső résszel rendelkezik, amely modern megjelenést kölcsönöz. Oki eseményeken viselhető, és általában a fiatal lányok részesítik előnyben.

13. Zakó stílusú Kurta:

Zakó stílusú Kurta

Ez a kurta nagyon modern és trendi is. Nyitott hosszú hasítékkal rendelkezik, amely a lábakhoz megy. Ez egy kurta fiatal lányoknak és azoknak, akik szeretik a divatot. Stílusos megjelenést kölcsönöz, és bulikon is viselhető. A kurta kabát gazdag anyagokból készül, és különböző stílusokban és kivitelekben is jelen van.

14. Western Dhoti Style Kurta:

Western Dhoti stílusú Kurta

Ez a kurta hagyományos megjelenésű. A Dhoti Kurták divatosak, és sok nő alkalmazkodik hozzájuk. Ezek stílusosnak tűnnek és okos megjelenést kölcsönöznek. Ezek a nyugati stílusú kurtik a legjobbak partikhoz és rendezvényekhez. Ez minden lány vágya, és tökéletes nyugati kurti ruha lehet, amelyet minden lány viselhet. Bármilyen korú nő visel, és stílusos megjelenést kölcsönöz nekik. Sok szupersztár viselte ezeket különböző rendezvényeken.

15. Félkabátos Western Kurta:

Félkabát Nyugat-Kurta

Ez a nyugati kurti design félkabát stílusban. A kabát csak a felső résznél van, a többi nyitott. Ez nagyon stílusosnak tűnik, és okos megjelenést is biztosít. Általában fiatal lányok viselik. Ez az elegáns megjelenés miatt ringatja a bulit.

Itt megemlítettünk néhány nyugati kurti mintát lányoknak és nőknek is. A nyugati kupában sokféle van. Ezek a nyugati kurták különböző gazdag szövetekben, stílusokban és mintákban készülnek. Stb.