15 legjobb és legújabb sifon Kurti dizájn képekkel

Bár számos gyönyörű Kurtis közül lehet választani, a Chiffon kurtisnak megvan a maga varázsa. Azonnal másképp és stílusosabbá tehetik a nőket. Lebegő és finom megjelenésű. Ez a sifon kurta anyag könnyű. Ennek a kurtának a szövete nem tapad a bőrünkhöz.

Enyhe mosószer sifon anyag használatával könnyen mosható. Ez a fajta kurta anyag bizalmat ad a tömegben. További márkák vannak jelen a sifon anyagú kurták piacán. Ezért összeállítottunk 15 különböző sifon Kurtit, hogy Ön lemondjon sokféle tervezésről.

A Chiffon Kurtis legjobb és legújabb kollekciója Indiában:

Nézzük meg a top 15 legújabb sifon kurtis mintát,

1. Chiffon Anarkali Kurti:

Chiffon Anarkali Kurti

Ez a gyönyörű hosszú sifon Kurti tökéletes viselet partikra és esküvőkre. A folyékony kialakítás bizonyos eleganciát és elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ezt mindenképpen érdemes a ruhatáradban tartani. Szerezd meg ezt a tervező anarkali kurti öltönyt a következő alkalomra, a narancssárga szín klasszikus hangulatot kölcsönöz az anarkali mintának. Ez könnyűnek tűnik és könnyen kezelhető az alkalmak közepén is.

2. Nyomtatott Chiffon Kurti:

Nyomtatott Chiffon Kurti

A fenti hölgyek Chiffon kurtis nyomtatott kivitelben olyasmi, amit nem lehet levenni. Ez ideális egy hétköznapi naphoz, pár párosított nadrággal és kiegészítőkkel. Ha alacsony költségvetésű, de kiemelkedő vásárlást tervez, akkor ez a választás jó választás lehet. Ez egy teljesen tele ujjú, és hasznos etnikai viseletként is.

3. Aszimmetrikus Chiffon Kurti:

Aszimmetrikus Chiffon Kurti

A gyönyörűen megtervezett aszimmetrikus fehér Chiffon kurti minden háttérben és alkalomból kiemelkedik. Viselheti őket esküvővel kapcsolatos alkalmakra és alkalmakra. Az anyag sifon, amelyet könnyű kezelni viselése közben, ez a fehér színű kurta minden hagyományos naphoz hasznos.

4. Sima sifon Kurtis:

Sima sifon Kurtis

Ha valami egyszerű, mégis ízléses dologra vágyik, akkor választhat sima sifon Kurta mintákat. Párosítsd nadrággal vagy laza nadrággal és hozzáillő jhumkival. Teljes ujjú típusú kurta a legjobb irodai nők számára, ez a legjobb kényelem rendszeres használatra is. Ne feledje, a kevesebb több. Ez az egyszínű színes kurti hasznos lesz a nők művészetének szívében.

5. Geometriai Chiffon Kurti:

Geometriai Chiffon Kurti

Rajong a geometriai formákért és mintákért? Akkor ez a sifon hosszú Kurti design csak az Ön számára. A minták miatt vonzó és karcsúnak tűnhet. Ha van néhány napja az egyetemen, akkor kipróbálhatja ezt a mintát egy ruha geometriai gyűjteményében, szerezze be ezt a kurdát az egyetemi napokra. Ez a legjobb kurta, amely jó megjegyzéseket kap. Ez egy kiváló lehetőség a koktélpartikhoz.

6. Chiffon ruha Kurti:

Chiffon ruha Kurti

Szinte mindenki Kurti ruhában pompázik, mint a fenti legújabb sifon Kurti. Légy a legjobb önmagadban, és párosítsd őket csizmával és ékszerekkel. Ez mindaddig tele van, amíg a derék méretű ruhakupac fel nem hívja a nézők figyelmét a tömegben. Ez a fajta kurti jó lesz, ha ruhát keres a kurti helyett. Szerezzen kézműves ékszerek gyűjteményét, hogy javítsa ruhája kilátásait.

7. Hosszú sifon Kurti:

Hosszú sifon Kurti

Hosszú, elegáns és elegáns. Ez a gyönyörű, hosszú sifon Kurti valami, amit szívesen viselne egy különleges eseményen, például éjszakai rendezvényeken vagy esküvői fogadásokon. Fogjon egy kuplungot, és vigyen fel egy kis sminket, ne vigye túlzásba. Azok a nők, akik divatot akarnak alkotni a partikra, kipróbálhatják ezt a mintát a hosszú típusú kurti -ban.

8. Nyisd ki a Chiffon Kurti rést:

Nyissa meg a Slit Chiffon Kurti -t

Merész és tagadhatatlanul vonzó, ez a nyitott résszel rendelkező kurta kialakítás arra szolgál, hogy divatbeállító legyen bárhová is megy. Azonnal hozzáadja a divat hányadosát, így szebb lesz. Fekete színű leggings klasszikus megjelenést kölcsönöz ennek a kurtának, magassarkú szandállal használhatod a divatot.

9. Chiffon Tunic Kurti:

Sifon tunika Kurti

A finom, mégis stílusos öltözködéshez tunika stílusú kurta -t választhat. Viselhet farmert, nadrágot vagy palazzot velük, hogy teljessé tegye a megjelenést. Ez a legjobb azoknak a lányoknak, akik szeretik egyszerűen használni a divatjukat; ez jó választás lesz a rendszeres használathoz. Próbálja ki ezt a ruhát télen vagy nyáron is.

10. Fekete Chiffon Kurti:

Fekete Chiffon Kurti

Ez egy szép megjelenés lesz, amelyet a tisztességesebb bőrszínű nők kedvelnek; ez egy teljes ujjú és könnyű anyag, amelyet ehhez a kurzushoz használnak. Közepes költségvetésű, rendszeres használatú kurtikhoz. Használjon arany színű lábszárat, hogy a legjobb kombinációt adja a fekete kurta számára. A fekete kurtis minden nő ruhatárában kötelező. Ezért a fekete hölgyeknek, Kurtinak, mint a fentieknek, meg kell találniuk a helyüket a ruhásszekrényben. Jó ruhája lesz az esti rendezvényeknek.

11. Pakisztáni Chiffon Kurti:

Pakisztáni Chiffon Kurti

Manapság a chiffon kurtis pakisztáni nagyon híres és népszerű a lányok körében. Tehát birtokolnod kell őket és különféle alkalmakkor büszkélkedned kell velük. Ez ujjatlan és bármilyen különleges alkalomra is hasznos. Magas lányok, akik használni akarják a bulikban a kurti -t, akkor előnyben részesíthetik ezt a kurti -t. A fekete színű nadrág magas sarkú szandállal klasszikus mintát kölcsönöz ennek a pakisztáni kurtának. Egyszerűen annyira benne vannak, és erősítik a divatjátékot.

12. Flowy Chiffon Kurta:

Flowy Chiffon Kurta

Ez egy teljes ujjú kurti, amely a legjobb minden parti alkalomra; ez rózsaszín színű, más kombinációkkal a karkötőkkel vagy ékszerekkel. Klasszikus mintát ad a divathoz. Ez a fajta stílus leginkább az indiai hagyományos időben vagy bármely alkalomkor használatos. Ez biztosan tökéletes viselet esküvői alkalmakra, mint a mehandi és a fogadás, ezek a lenyűgöző legújabb Chiffon Kurti minták gondoskodnak arról, hogy mindenki továbbra is az öltözékét nézze, és bókokat kapjon.

13. Egy vonal Chiffon Kurti:

A Line Chiffon Kurti

Mivel minden indiai nőnek van A-vonalú kurtisja, mindenképpen érdemes megvenni az A-vonal stílusú Chiffon Kurti dizájnt. Az ilyen kurtis szinte minden testalkathoz illik, és nadrággal, nadrággal vagy palazzóval viselhető. Ez az egy ujjatlan kurti minta jó stílus lesz ebben a kollekcióban. Szerezd meg ezt az egyik kurti -t, hogy felfedezd szépségedet a tömeg közepén.

14. Chiffon ruha Kurti:

Sifonruha Kurti

Pompás a legjobb esetben is, ezek a sifon hosszú Kurtis minták nem kevésbé érzik majd magukat, mint egy hercegnő. Párosítsd őket magas sarkú cipővel vagy kolhapurival, és már készen is vagy az eseményre. Ez a parti viselet kurti, amely jó gyűjtemény a következő alkalomra vagy a partira. A fekete és a szürke színek kombinációja vonzó megjelenést kölcsönöz a nőknek, szerezze be ezt a kurzust, hogy élvezze a bulizást.

15. Chiffon Kaftan Kurti:

Chiffon Kaftan Kurti

Mivel a kaftan kurtis könnyedén szépíthet egy nőt, kaftán stílusú sifon kurta kell. Bármikor viselheti őket – legyen az alkalmi vagy hivatalos vagy ünnepi viselet. Ez egy nagy méretű kaftán kurti gyűjtemény, amely előnyös a nők művészi szakemberei számára, ez a legjobb választás, ha azt tervezi, hogy viselni fogja a művészeti napon. A sárga színű ruha jobb kombináció a fekete színű leggingsen.

A Chiffon Kurtis nagyon divatos és minden testalkathoz és korhoz alkalmas. Tehát határozottan figyelembe veheti őket a napi és különleges alkalmakkor. Ha kicsit más utat szeretne választani a divatirányzatban, akkor ez a kurta jó választás lesz a ruhatár divatossá tételéhez. Kapjon online lehetőségeket, miközben a sifon kurta -t választja mindennapi használatra, az alacsony és a magas költségvetés között jó kollekciókat talál a sifon ruhák széles választékában. Szerezd meg kedvenc sifon kurtádat kedvenc designer kollekcióidban. Próbáljon ki néhány személyre szabott mintát, amelyek testalkatának megfelelőek lesznek. Válasszon a fenti összeállítások közül, és adjon hozzá királyi tényezőt a megjelenéséhez.