15 legjobb és legújabb téli kurtis hölgyeknek

A tél ismét visszatért a hideg szelekkel, amelyek kiráztak. A klímaváltozással együtt itt az ideje a ruhatárban lévő ruhák cseréjének is, olyan ruhákat adva hozzá, amelyek megfelelő védelmet nyújtanak a hidegtől, és kiegészítik a téli trendet. Ami a nőket illeti, többnyire a téli kurtisokat fogadják el, amelyek télen megfelelően vigyáznak a bőrükre.

A legjobb és legújabb Kurtis télen:

Itt van a legújabb téli kurtis kollekció, amelyből válogathat a szekrények téli imádásához.

1. Alkalmi gyapjú Kurti télen:

Alkalmi gyapjú Kurti télre

A gyapjú kurtisok nagyon népszerűek voltak télen. A kurtis kockás kivitelű nyomatokkal, teljes ujjal és gallérnyakkal rendelkezik. Az egyenes vágású kurti a comb hossza. Ez teljesen pamutból készült, és ez a legjobb a téli szezonban.

2. Christy Kurti a télre:

Christy Kurti a télre

A rózsaszínű egyszerű gyapjúból készült, így tökéletes téli viseletre. A kurti hímzést kapott az ellenkező oldalon felül és alul, hosszú ujjú. Ha rózsaszínű kūret keres téli szezonban, akkor az ő típusú Christy kurti lesz a tiéd.

3. Kurti esernyő télen:

Esernyő Kurti télre

A téli viselet kurtis kollekciója hiányos lenne az esernyő kialakítása nélkül, szürke színben. A sima kurti kerek nyakú kialakítású, teljes ujjú és térdhosszú, amely hordható a leggingsen és a jeggingsen is. Hűvös szezonban szerezzen be ilyen típusú alkotásokat, hogy kényelmesen nézzen ki és érezze magát. Ez a legjobb az egyetemi lányok vagy az irodai nők számára.

4. Velvet Kurti télen:

Bársony Kurti a télre

A bársony egy imádnivaló anyag téli viselethez a házassági funkciók idején. Egy hasonló téli kurta ezüst hímzéssel rendelkezik, hosszú ujjú, amely jól illeszkedik a palazzóra. Ez jobban néz ki, és ahelyett, hogy szűk ruhákat viselne a hűvös szezonban, ez a bársony színű kurti mindig jó választás lesz.

5. Tunika Kurti télen:

Tunika Kurti télen

A tunika kurti, ha gyapjú tapintású, a legjobb megjelenést nyújtja a télre. A csekkekben lévő kurti hosszú ujjú, vesztes illeszkedéssel és kerek nyakú. A kurti is kapott csípett végű mini vágás mindkét oldalán. Azok a lányok, akik hűvös szezonban úgy néznek ki, mint a kombinált vagy pulóverek, kipróbálhatják ezt a tunika -mintát a közelgő téli szezonban.

6. Kardigan Kurti nőknek:

Kurti kardigán nőknek

A kardigán téli kurti design az etnikai és a nyugati stílus kombinációját adja. A hosszú ujjú kupola ferde kör alakú alsó kialakítást kap, tele brokernyakkal. Ez a fejlesztés segít a fagyos téli szezonban, ez a legjobb a rendszeres használatra ezekben a napokban. Szerezd meg ezt a mintát bármelyik online áruházban is.

7. Center Cut Kurti télen:

Center Cut Kurti télen

A kifejezetten a főiskolai tizenévesek számára bemutatott téli kurti kollekció gyapjú anyagból készült, középre vágott dizájnnal rendelkezik. Az ujjak hajtogatott csukló kialakítást kapnak. Azok a lányok, akiknek divatos alkotásra van szükségük, hogy lenyűgözzék kedvesüket, akkor a lányok kipróbálhatják ezt az egyedi stílusú kollekciót téli kurtisban.

8. Pulóver Kurti Design:

Pulóver Kurti Design

Szeretné, ha gyönyörű megjelenése mellett védené magát! A pulóver megjelenéséből inspirált kurti design mesés megjelenést kölcsönöz viselőjének. A kurti V -nyakú, hosszú, összezsugorított ujjú. Ha karácsonyi bulit rendez a téli szezonban, akkor vegye fel ezt a stílust, hogy felkeltse a figyelmet a buliban, és ajándékozza meg ezt az alkotást barátainak is.

9. Ruha stílusú Kurti télen:

Ruha stílusú Kurti télen

Szeretné, ha télen is ilyen pazar külseje lenne! Itt van egy voonik téli kurti, amelyet a ruhák ihlettek. A sima kurti gyapjú és bársony kombinációját kapja. Ezt a kurzust a farmerodon is megkaphatod; próbálja ki ezt a mintát, mert ez a divatos stílus, amelyet a lányok könnyen kipróbálhatnak.

10. Kötött háromszög Kurti nőknek:

Kötött háromszög Kurti nőknek

A stílusos téli kurtis női kollekció kötött mintát kap, amely háromszög alakú. A kurta nyitott ujjú kialakítású, háromszög alakú, gyapjú bájjal az alsó szélén és tükörmunkával a nyak oldalán. Azok a lányok, akik szeretik a reggeli sétát, akkor ezt a kurti -t stílusosan megfogalmazzák a sétájukhoz.

11. Alkaram Kurti télen:

Alkaram Kurti a télre

Egyszerű és kifinomult megjelenés érhető el az Alkaram téli kurtis gazdag kollekciójával. A kurti denevér stílusú ujjat kapott, nyomtatott nyakkivágással V alakban.

12. Geometriai Kurti télen:

Geometriai Kurti a télre

A hölgyek téli kurtái itt geometriai kialakítást kapnak az oldalakon és a nyakkivágást, hogy új megjelenést kölcsönözzenek. A kurti gyapjúból is készült, dombornyomott kék és rózsaszín megjelenéssel, amely királyi megjelenést kölcsönöz.

13. Poppy Winter Kurti:

Poppy Winter Kurti

Tiszta pamut anyagból készült egy dizájn, amely egy hosszú pulóver megjelenését kelti. A kurti négy gyémánt alakú vágásra van felosztva, ahol a felső oldalsó megjelenés rózsaszínű, hosszú ujjú.

14. Hand Block Winter Kurti:

Hand Block Winter Kurti

A kettős megjelenésű dizájn kialakítása pamut mintát ad. A kurti eleje és hátulja fekete -fehér nyomtatott megjelenést kap, míg az oldalak sima nyílást kapnak, fűzővel.

15. Szellős téli Kurti:

Szellős téli Kurti

Az elegáns voonik téli kurti kollekció szellős megjelenést kölcsönöz hibátlan pamut anyagnak. A fekete színű kurti háromszínű oldalsó vonalakat kapott narancs és barna árnyalatokkal, pillangó ujjal.

Akár teljesen csomagolt, akár nyitott design -t keres, a téli design minden elégedettséget biztosít. A kurtis fő vonzereje a hosszú hosszú, vékony illeszkedésű, zárt nyak, hibátlan megjelenéssel.