15 legjobb és új pakisztáni Kurtis kollekció

A gyönyörű pakisztáni stílusú kurtis minden alkalomra a legjobb. Sokféle anyagban kaphatók, mint a pamut, krepp, szintetikus stb. A szép hosszú kurták olyan divatosak és gyönyörűek. A kurtis gyönyörű virágnyomatai növelik a szépséget.

A legjobb és legújabb pakisztáni Kurtis 2019 -re:

Íme néhány pakisztáni kurtis, válasszon a 15 legjobb pakisztáni kurtis közül,

1. Ahalyaa pamut pakisztáni stílusú nyomtatott Kurta nőknek:

Ahalyaa pamut pakisztáni stílusú nyomtatott Kurta nőknek

Egy gyönyörű pakisztáni kék nyomtatott kurta. A rajzok szép kombinációja ezen a kūren olyan etnikai megjelenésű. Bármelyik fekete leggingsen viselhető. Csónaknyakkal és három negyedik ujjal rendelkezik. A nyomatok valóban varázslatosak. Minden alkalmi alkalomra megfelelő

2. Ahalyaa citromzöld virágos pakisztáni pamut Kurti:

Ahalyaa citromzöld virágos pakisztáni pamut Kurti

Ez egy gyönyörű citromzöld pakisztáni kurti. Olyan egyszerű és elegáns. Csónaknyakkal és három negyedik ujjal rendelkezik. A zöld kurta kék nyomatai a csodálatos kombináció. A kurti kék részlete nagyon megnyugtatónak tűnik. Bármilyen kék nadrággal vagy salwarral viselhető.

3. Ahalyaa pamut pakisztáni stílusú kurta nőknek:

Ahalyaa pamut pakisztáni stílusú kurta nőknek

Szép kék nyomású kupak, amelyet fekete nadrággal viselnek. Nagyon elegánsnak tűnik, és tökéletes minden alkalmi eseményhez. A csónaknyak és a három negyedik ujj nagyon klasszikusnak tűnik. A kurti csíkjai növelik a kurti szépségét. A csíkok és virágminták szép kombinációja.

4. Ahalyaa Yellow Mustard Digital Print pakisztáni pamut Kurti:

Ahalyaa sárga mustár digitális nyomtatás pakisztáni pamut Kurti

Szép pamut kurta szép dizájnnal. A mustár kurti szép virágmintákkal van ellátva. Csónaknyakkal és három negyedik ujjal rendelkezik. Jól illik a fekete nadrághoz. A szép részletek a határokon növelik a pakisztáni kurta szépségét.

5. La Firangi nyomtatott női egyenes kurta:

La Firangi nyomtatott női egyenes kurta

Gyönyörű fekete nyomtatott kurta. Ez egy egyenes vágású kurta. Teljes hosszúságú ujja és kerek nyaka van. A kurta fekete -fehér mintája nagyon jól néz ki. Ideális minden alkalomra. Fekete nadrágon viselhető. Szintetikus anyagból készült.

6. La Firangi nyomtatott női egyenes Kurta-rózsaszín:

La Firangi nyomtatott női egyenes Kurta-rózsaszín

Ez egy gyönyörű egyenes vágású rózsaszín hosszú kurti. Ideális hivatalos alkalmakra. Kerek nyakú és teli ujjú. Szintetikus anyagból készült. A szövet puha és folyékony. Megfelelő nadrággal párosítható. A kurti virágos nyomatai olyan elegánsnak tűnnek.

7. La Firangi nyomtatott női Anarkali Kurta (többszínű):

La Firangi nyomtatott női Anarkali Kurta (többszínű)

Ez a gyönyörű világoszöld színű anarkali kurti megfelelő azokhoz a hivatalos alkalmakhoz. A kurtison található szép rózsalenyomatok növelik a hosszú pakisztáni kurtis szépségét. A kurti rövid ujjú és kerek nyakú. Párosítható megfelelő színű nadrággal. Fenséges megjelenést kölcsönöz.

8. Korona kilenc hímzett női pakisztáni Kurta (fehér):

Crown Nine hímzett női pakisztáni Kurta (fehér)

Hűvös megjelenésű fehér kurta. Zárt nyakú, fehér hímzéssel rendelkezik a kupán. A gombos gomb nagyon jól néz ki. Georgette anyagból készült. Oldalsó zsebekkel rendelkezik, amelyek szép megjelenést biztosítanak. Szép fehér nadrággal párosítható. Nagyon formálisnak tűnik.

9. Szövet divat szolid női pakisztáni Kurta (piros):

Ruha divat Szolid női pakisztáni Kurta (piros)

Pamutvörös kurta kellemes mintával. Három negyedik ujja és oldalsó hasítása van. A geometriai részletek nagyon jól néznek ki. Mellény megjelenést kölcsönöz a kupának. Viselhető piros nadrággal. A kicsi gombos zsinór menetes részletekkel nagyon szép.

10. La Firangi Szilárd női egyenes Kurta (narancs):

La Firangi Solid Női Egyenes Kurta (Narancs)

Egyszerű és elegáns narancssárga design. Három negyedik ujja és négyzet alakú nyaka van. Olyan jól néz ki. A szegélyeken lévő fekete részlet és a nyak nagyon szépnek tűnik. Fehér nadrággal párosítható. Egy szép egyenes vágású kurta minden alkalomra megfelel.

11. La Firangi nyomtatott női egyenes kurta (többszínű):

La Firangi nyomtatott női egyenes kurta (többszínű)

Szép többszínű köpeny kuta. Ujjatlan és nagyon jól néz ki. A többszínű kurta fehér leggingsen viselhető. Alkalmas minden alkalmi eseményhez. A Kurti átlátszó mellénye nagyon jó. A határon lévő fekete átlátszó rész menetes munkával más megjelenést kölcsönöz.

12. ZIYAA női egyenes krepp Kurta:

ZIYAA női egyenes krepp Kurta

Fekete krepp kurta. Csónaknyakkal és három negyedik ujjal rendelkezik. A nyomtatott ujjak nagyon szépek. Bármilyen nadrággal viselhető. Az anyaga annyira hűvös és folyékony. Az egyenes vágású kurti, amely hosszú, minden alkalomra megfelel. Ez a hosszú kurti nagyon divatos. Nagyon stílusosnak tűnik.

13. ZIYAA női kék színű, szilárd, egyenes krepp Kurta:

ZIYAA női kék színű, szilárd, egyenes krepp Kurta

Egy szép krepp kurta minden alkalomra. Csónaknyakkal és három negyedik ujjal rendelkezik. Hideg vállai vannak. Az ujjakon található gyönyörű tömör ezüst szegély aromás megjelenést kölcsönöz a kupának. A szép kék kurti bármilyen ezüst nadrággal viselhető. A nyak alatti ezüst részlet gyönyörű.

14. Plusz méretű Kurtis hosszú pakisztáni sárga nyomtatott Kurtis:

Plusz méretű Kurtis hosszú pakisztáni sárga nyomtatott Kurtis

Ez a prémium minőségű, sárga színű nyomtatás olyan egyszerűnek és elegánsnak tűnik. Piros nadrággal viselhető. Kerek nyakú és teli ujjú. A hosszú gomblap jól néz ki a sárga tetején. A piros design a kurti -on nagyon hagyományosnak tűnik. Minden etnikai eseménynek megfelel.

15. Amba Enterprises Orange Long Pakisztáni Kurti:

Amba Enterprises Orange Long pakisztáni Kurti

A sokszínű nyomtatott hosszú pakisztáni kurti annyira imádnivalónak tűnik. Minden etnikai alkalomra megfelel. Fekete nadrággal párosítható. A kurta nyomatai annyira hagyományosak. Kerek nyakú, 100% pamutból készült. A gombokkal ellátott szálrészlet a kurta egyszerű megjelenését növeli.

A pakisztáni kurtisok széles választéka elérhető az interneten. Ezek közül választhat a mérettől függően. A virágos nyomtatott kurtis olyan hagyományos. A hosszú kurtis pakisztáni ijesztően néz ki. Készítsen divatot azzal, hogy ezeket a kedves kurtákat társadalmi összejöveteleken viseli. Ezek mindig a legjobb kurtik azoknak a lányoknak, akik kis testtel borított kurtisnak néznek ki. Próbálja ki ezt a következő alkalomra.