15 legjobb trendi női Kurta felsők gyűjteménye

A kurta felsők hosszú utat tettek meg dizájnban és stílusban. A legújabb divatkeverékek nagyszerű módja annak, hogy stílusosak és elegánsak maradjanak.

A legjobb Kurta felsők nőknek Indiában:

Tekintse meg a 15 legjobb női kurta felsőt a költségvetésében,

1. Kettős rétegű Kurta felső:

Dupla rétegű Kurta felső

Ez a mull pamut kétrétegű kurta felső valami, amit a ruhatáradban kell tartanod. A két használt szín nagyon vonzó és merész. Egyszerű és egyszerű, ez a szépség minden alkalomra nagyszerű lesz. Ez hasznos azoknak a nőknek, akik irodában vagy iskolában dolgoznak, ez a legjobb komoly megjelenés, és megnyugtatja a nőket is.

2. Kurti tervező:

Kurti tervező

A hölgyek különféle kurta felsői közül ez valóban lenyűgöző. A kontrasztos színű gombok elegánsnak tűnnek. Itt az ujjak felhajthatók, hogy alkalmi megjelenést is biztosítsanak. Ha kurtát szeretne viselni farmerben, akkor ez a tervező kurti jó választás lesz, és rendszeres használatra kék vagy fekete farmeron is használhatja. Ez kényelmes viselet, és időt takarít meg.

3. Selyem Kurti:

Selyem Kurti

Ha indigó női kreatív felsőket keres, akkor ez a legjobb megoldás. Az elegáns, indigó színű selyemkivitel tökéletes irodai viseletre is. A kurti egyenes szabása mindig ruhává teszi. Ha vészhelyzetben van, és sürgős viseletre van szüksége a szabadtéri kirándulásokhoz vagy irodai megbeszélésekhez, akkor ez a kurta hasznos lesz, ez frissnek tűnik, így nem kell módosítani sürgősen.

4. Alkalmi Kurti:

Alkalmi Kurti

A Chiffon egy másik nagyszerű anyag a ruhásszekrényben. Az anyag szabadon áramló hatása nagyszerű ruhát kölcsönöz. Ez a női sifon kurta felső kétrétegű, aszimmetrikusan hasított. Ez a legalkalmasabb a rendszeres használatra, az egyetemi lányok kipróbálhatják ezt a kurtát, miközben színes nadrágot is. megragadó figyelmet ad a tömeg közepén is.

5. C Kurti vágása:

C Vágja le Kurtit

A szilárd, aszimmetrikus hosszú kurpótetők merészek rózsaszínben és narancssárgában. A C vágás alul valami új és stílusos. Ez a hosszú kurti remekül fog kinézni cigaretta nadrággal vagy csak nadrággal. Azok a lányok, akik magasak és kissé szigorúak, mindig ezt választják, ez a mesés kollekció lányoknak.

6. Rövid Kurta felsők:

Rövid Kurta felsők

Ahelyett, hogy csak hosszú kurta felsőket viselne, a rövid kurta felsőket is választhatja, amelyek elegánsak farmeron és nadrágon. Ez a selyem rövid kurta felső tökéletes a 3/4 -es ujjával. A nyakon és az ujjon nyomtatott szövet foltja karaktert ad a kurtának. Ha nem vagy rendszeres póló szerető, akkor a rövid kurta jó helyettesíti a pólót, használhatod kék színű farmeron is.

7. Kurta póló gallér:

Inga gallér Kurta

Próbálja ki a kurta felső legújabb verzióját, és nézze meg a különbséget. Ez a női felső kurti ing gallérral és elülső gombokkal készült. Az alján lévő ívelt vágás is változás az egyenes vágásokhoz képest. A hüvely végén lévő gombok segítenek az ujjak gördítésében az alkalmi megjelenés érdekében. Ez a legjobb azoknak a lányoknak, akik szeretnek biciklijüket vagy járművüket használni irodájukba vagy főiskolájukra, az ilyen típusú galléros kurta segít elkerülni a nyakbarnulást nyári szezonban.

8. Magas alacsony Kurti:

Magas alacsony Kurti

A tunikák vagy a kurta különböző formatervezési stílusok ma a divat szokása. Ez az új stílusú magas alacsony vágás a kurti alján egy másik nagyszerű lehetőség a kipróbálásra. A nyomtatott szövet jól néz ki ehhez a stílushoz. Azok a lányok, akik szeretik a művészeti témákat, viselhetnek, akkor biztosan kipróbálhatják ezt a kurta felsőt.

9. Kurti bojt:

Bojt Kurti

Egyes tervezői felsők tökéletesek különleges alkalmakra. Ez a szép indiai nyomtatott alkotás elöl bojtokkal rendelkezik, amelyek kontrasztos színben készülnek. A kurti alsó rétege is kontrasztos színű. A bojt nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz a kūrnek.

10. Flitteres Kurti:

Flitteres Kurti

Szerezzen be egy flitteres kurti stílusú felsőt egy partira vagy alkalomra. Ez a felső szép lila színben készült, elöl ezüst flitterrel. Meg fogja találni, hogy a kreatív remekül néz ki az összes munkával. Ezt rendszeres használatra is kipróbálhatja.

11. Vágott hüvelyű Kurti:

Vágott ujjú Kurti

Ezt a mindennapi viseletet különlegessé teszik a hüvely részletei. Az ujjak végei hasítottak, így könnyen mozgatható a keze. Ez az apró dizájn lenyűgözővé teszi az egyszerű alkotást.

12. A kabát stílusa kurti:

Jacket Style kurti

Itt egy nyugati stílusú design, amely tökéletes az alkalmi viselethez. A kurti elülső nyitott stílusa gombbal néz ki az összes gombbal. Az indigó, mint szín, minden alkalomra jól néz ki.

13. Pin Tuck Kurti:

Pin Tuck Kurti

A kurtiknak és a felsőknek több mintája létezik, és kiválaszthatja a legjobbakat. Ez a különleges dizájn elöl tüskékkel rendelkezik a karakter hozzáadása érdekében. A kinyomtatott kurti szépen és elegánsan néz ki, a csapszegek és az egyszerű ujjak mellett.

14. Kockás Kurti:

Kockás Kurti

A kurti legújabb tervei geometriai és kockás mintákat használnak az anyagban. Ahelyett, hogy csak indiai vagy virágnyomatokat használna, megpróbálhat geometriai formákat is használni. Ez remekül néz ki alkalmi ruhákhoz, és tökéletes változás.

15. Zseb stílusú Kurti:

Zseb stílusú Kurti

Egy másik új lehetőség a designban az elülső zseb kiegészítése. Ezeknek a dizájnoknak két elülső zsebe van a kupában, és hasznosak, valamint stílusosak. A hosszú kurti még jobban néz ki a zsebekkel.

A kurta felsők nagy része virágos vagy sima szövetből készül. Kipróbálhatja a geometriai mintákat is. A nyak stílusok és a zsebek legújabb kiegészítései divatosak a kurta felső mintákban.