15 Legújabb és stílusos Indo Western Kurti Design

Mindig változtatni szeretnénk a szokásos és tipikus öltözködési szabályokon. Mindig másként szeretnénk kinézni, és eltekinteni a megszokott tömegtől. Emellett megpróbálunk nyugati és új megjelenést kölcsönözni a megszokott hagyományos öltözékünknek. A Kurtis az egyetlen ruhadarab, amely időről időre megváltoztatja megjelenését. Az indo nyugati kurtisok pedig az egyik legkedveltebb főiskola.

A legjobb és legújabb Indo Western Kurti minták:

Íme néhány stílus, amelyek a legújabb trendeket követik. Nos akkor mire vársz még?? Válasszon párat a ruhatár átalakításához.

1. Dhoti stílusú Kurti:

Dhoti stílusú Kurti

Ahogy a neve is sugallja, ezeket az indo western kurti felsőket úgy tervezték, hogy dhotinak tűnjenek. Csónaknyakkal rendelkezik, amely díszes selyemszál -munkával hímzett. A redők a mellényről az aljára esnek, dhoti megjelenést kölcsönöznek neki.

2. Kurti farokvágás:

Farkvágás Kurti

Ez a stílus egy trendi parti viselet kurta. Elöl rövid, hátul hosszú, innen a Tail Cut Kurti név. Nagyon jó indo-nyugati viselet fiatal lányoknak és nőknek. Párosíthatja nadrággal, farmerral, és használhat etnikai kabátot is.

3. Frock stílusú Kurti:

Frock stílusú Kurti

Ez a Kurti tökéletes indo -nyugati stílusa – The Frock Style Kurti. A végén tipikus fellángolás van, mint egy ruha, és aranyos, csicsergő lányos megjelenést kölcsönöz. Barátai és kollégái biztosan meglepődnek, amikor látják Önt ebben az avatárban. Csoportosíthatja nadrággal, nadrággal vagy harisnyanadrággal. A kiegészítőkhez bájos karkötőt, finom nyakláncot és szegecselt fülbevalót választhat.

4. Off Shouldered Frock Kurti:

Off Shouldered Frock Kurti

Ez a Kurti Carmen nyakkivágással és rengeteg gyűjtővel rendelkezik, hogy gyönyörű fáklyát adjon neki. Elöl kicsit rövidebb, mint a hátsó. Csoportosíthatod dzseki leggingsekkel, hosszú fülbevalóval és ceruzás sarkú szandállal.

5. Sky Blue Long Kurti:

Égszínkék hosszú Kurti

Ezek a krepp anyag hosszú indo westernkurtisai. A hosszú fellángolás miatt kecsesen esik. Ez egy két árnyékos kupola, amelyen selyemszál hímzés borítja az igát. Csatlakozz hozzá megfelelő leggingsekkel, hosszú lógó fülbevalókkal és elegáns karkötővel. Cipőhöz ceruzás sarkú cipőt vagy szandált választhat.

6. Többszínű nyugati viselet Kurti:

Többszínű nyugati viselet Kurti

Ez egy feltűnően indo nyugati design. Tiszta műselyem anyagból készült, ez a többszínű alkotás egy teljesen ultra-mod, amely megkülönböztető megjelenést biztosít. A kiváló parti aranyos megjelenést kölcsönöz. Szóval menj, és szerezz be egyet a ruhásszekrényedhez.

7. College Wear Indo Western Kurti:

College Wear Indo Western Kurti

Dupla színű Indo Western Kurti minta – és kiválaszthatja saját élénk színeit ehhez az alkotáshoz. Viseljen kivágott nadrágot és ceruza sarkú cipőt. Viseljen hozzá illő fülbevalót és elegáns karkötőt, és sztár lesz.

8. Köpenyhüvely Stílusú Kurti:

Köpeny ujjú Stílusos Kurti

Hihetetlenül trendi és hűvös indo western stílusú Kurti. Cape stílusú ujjaival kézzel hímzett, selyemfonallal, flitterekkel és gyöngyökkel. A finom hímzett virág- és levélmintázat kecsességet kölcsönöz a ruhának. Viselje ezt a ruhát egy esti rendezvényre, és adjon hozzá csillogást.

9. Raglan Neck Indo Western Kurti:

Raglan Neck Indo Western Kurti

Ez a fajta nyakkivágás valóban indo -nyugati megjelenést kölcsönöz a kūrnek, mivel a nyugati stílusból lett átvéve. Használjon világos és kontrasztos színeket a nyakkivágáshoz, hogy a legjobban nézzen ki. A minimális ékszerek kiemelik a ruha szépségét.

10. Cowl stílusú Kurti:

Cowl stílusú Kurti

Ez egy hízelgő ruha, amely az indiai és a nyugati stílus elképesztő ötvözetét tartalmazza. Ennek a ruhának a fénypontja a burkolat nyakkivágása, amely erőteljes megjelenést kölcsönöz. Viseljen jól illeszkedő alkotást, burkolatnyakkal, pár chudidharral és csizmával – ez rendkívül intellektuális megjelenést kölcsönöz Önnek.

11. Fancy Layered Kurti:

Fancy Layered Kurti

Ez a sárga színű legújabb indo nyugati stílusú kurti réteges. Teljes ujjú hossza és egyszerű kerek nyaka van. A felső réteg finom virágmintákkal hímzett az egyik oldalára, hogy művészibb legyen. A magas sarkú cipők és a divatos lógó fülbevalók és karkötők klasszikus, intelligens megjelenést kölcsönöznek. Ez a megfelelő öltözék partikhoz és rendezvényekhez.

12. Deep Blue Legújabb Indo Western Kurtis:

Mélykék Legújabb Indo Western Kurtis

Ez a Deep Blue Kurti a legújabb trendalkotó az Indo Western Kurtis női sorozatában. A kurti stílusosan le van vágva a mellszoborról lefelé. A kurti hímzett, flitterekkel és gyöngyökkel, arany selyemszállal. Viselje egy Ghagra vagy egy selyem palazzo nadrággal, valamint egy pár arany jhumka vagy csillár fülbevalóval. Kísérje aranyszínű tengelykapcsolóval, és el kell lopnia mindenki szívét.

13. Aszimmetrikus csomagoló stílus Indo Western Kurti:

Aszimmetrikus csomagoló stílus Indo Western Kurti

Ez egy aszimmetrikus csomagoló stílusú indo western kurti, hogy elbűvölőnek és lendületesnek tűnjön. Ez a ruha előkelő nemzetközi stílusú. A formatervezés és a minták nem díszítik, de mégis kifinomult és elegáns. Viseljen nadrágot és egyszerű szandált, és íme, készen áll a baráti partira.

14. Fekete és arany állat nyomtatott kaftán stílusú hosszú Kurti:

Fekete és arany állat nyomtatott kaftán stílusú hosszú Kurti

Engedd ki a benned lévő állatot a fekete és arany hosszú Kurti viselésével. Ez egy igazi smasher ruha és nagyon kényelmes. Arany csillogó nadrággal és divatos ékszerekkel együtt biztosan felhívja mindenki figyelmét az esküvői partikra és rendezvényekre.

15. Fehér indo nyugati kurta, hozzácsatolt kék vállrándítással:

Fehér indo nyugati kurta csatolt kék vállrándítással

Mesés White Frock stílusú bokahosszú kurta, kék -fehér nyomtatott vállrándítással. Ez a fúziós ruha nagyon divatos és nagyon népszerű az egyetemi lányok, valamint a középkorú nők körében. A kupola egyszerű kerek nyakú, majd a bojton kék bojt található. A kék vállrándítás aszimmetrikus, és hópehelynyomat van rajta. Tökéletes ruha a hideg téli szezonban, és olyanná tesz, mint a hófehér.

A trend manapság inkább a fúziós – indiai és nyugati stílusú. Saját stílust hozhatunk létre keveréssel, a piacon elérhető és az online könnyen elérhetők használatával. A tipikus indiai kurtis nyugati tapintással ötvözve tartja a lépést a divatos stílussal.