15 Legújabb Lehenga Kurta Designs Indiában

Tekintsen látványosan a következő alkalomra vagy esküvőre egy lenyűgöző kurta lehenga -ban. Ez a felső és szoknya szett hagyományos és lélegzetelállító. A divatos kurta lehenga felkelti a figyelmet a tömeg közepén, ez a fajta minta különböző stílusokkal és színekkel érkezik. Az alacsony és magas költségvetésű lehenga kurta hagyományos hangulatot kölcsönöz bármilyen funkciónak vagy ünnepségnek.

A legjobb és legújabb Lehenga Kurta minták:

Itt van a top 15 kurta lehenga, amely jó választás lesz a következő próbálkozáshoz,

1. Selyem Kurta Lehenga:

Selyem Kurta Lehenga

Ez az őszibarack selyem lehenga kurta egy csodálatos öltözék, amelyet alkalmakkor lehet viselni. Az őszibarack lehenga jól lobog, és a nyomtatás nagyon hagyományos. A törtfehér kurta hosszú, és gallérja gombokkal van ellátva. Párosítsa ezt egy szép dupattával a teljes megjelenés érdekében. Anyagként nehéznek tűnik, de kényelmet nyújt, amikor tényleges viseletet végez, ez a szép selyem anyag kurta lehenga.

2. Crush Silk Lehenga Kurtival:

Crush Silk Lehenga Kurtival

Ez a hosszú kurti lehenga tökéletes esküvőkhöz. A zúzott selyem lehenga széles szegéllyel rendelkezik. A kurti hosszú, arany díszítésű munkából készült. A teljes készlet kiemelkedik és fényesnek tűnik. Ha kis lágy tapintást tervez divatruháihoz, akkor szerezze be ezt a selyem lehengát a kurokkal, ami biztosan a megfelelő választás lesz.

3. Rövid Kurta Lehengával:

Rövid Kurta Lehengával

Itt egy rövid lehenga kurti design, amely esküvőkre és más alkalmakra is csodálatos. A rövid menta színű kurta hosszú ujjú. A pirosító arany lehenga fellobban, és nagyszerű hangerőt biztosít. Ha azt tervezi, hogy megajándékozza nővérét vagy barátját, akkor szerezze be ezt a rövid kurtát, amely minden vigasztalás során biztosan vigasztalja őt.

4. Virágos Lehenga hosszú Kurtival:

Virágos Lehenga hosszú Kurtival

Ez a hosszú tervezésű lehenga tervező egy újabb remek kiegészítője a ruhásszekrényednek. A virágos lehenga szép élénk tónusokkal rendelkezik. A hosszú kurti kontrasztos színű és elöl nyitott. A mellény hímzéssel van megmunkálva. Tervezze meg a kurta lehenga virágmintás beszerzését, majd szerezze be ezt a hosszú kurti mintát, hogy felfedezze szépségét.

5. Vágott munka Lehenga Kurti:

Vágott munka Lehenga Kurti

Ezt a lehenga kurta dizájnt megvásárolhatja vágott viseletben a következő családi funkcióhoz. Ez a lenyűgöző kék és piros arany kombináció tökéletes minden különleges alkalomra. A dupatta együtt elbűvölő tapintást kölcsönöz. Ez a fajta kurti jól néz ki, és jobban megragadja ezt a választást.

6. Brocade Lehenga Kurta:

Brocade Lehenga Kurta

Itt van egy szép lehenga hosszú kurtával, amely része lehet a ruhatáradnak. A lehenga és a kurta brokát munka kontrasztos színekben pompázik. Válasszon olyan mintákat a brokátban, amelyek királynak és lenyűgözőnek tűnnek. Ez a kurti a legújabb bollywoodi minta lehenga kurti kollekció,

7. Lehenga aszimmetrikus kurtával:

Lehenga aszimmetrikus Kurtával

Ez a tervező kurti lehenga lenyűgöző stílusú. Az aszimmetrikus kurta vágott és hímzett, hogy kellemes érzetet adjon. A lehenga kontrasztos színű. A lehengán és a kurtán is végezhet arany zari munkát.

8. Gépmunka Lehenga Kurta:

Gépmunka Lehenga Kurta

A lehenga kurti stílus gépi munkával is elvégezhető, hogy elbűvölő megjelenést kölcsönözhessen. A kurti hosszú és hasított az oldalán, ahol géppel hímezték. A sima arany lehenga klasszikus megjelenést kölcsönöz a ruhának. A divattervezők jó grafikákkal rendelkeznek, és megpróbálnak hűvös tapintást adni a designjuknak, ez a legjobb példa a divat kiválasztására.

9. Kerek nyakú Kurta Lehengával:

Kerek nyakú Kurta Lehengával

Ez a lehenga és kurti készlet élénk sárga és rózsaszín anyagból készült. A sárga kurta mély, kerek nyakú, rózsaszínű hímzett. A kurta 3/4 -es ujja elegánsnak tűnik. Ezen a kurtán bármilyen egyszerű ékszert kipróbálhat, ez a kombináció jó ötlet a funkciók kipróbálására.

10. Ujjatlan Kurta Lehenga:

Ujjatlan Kurta Leheng

A legújabb lehenga Kurti tervek között szerepel ez az ujjatlan kurta, lehenga selyemmel. A kurta hosszú, oldalán széles rés van. A virágos lehenga széles arany szegéllyel is rendelkezik. Ez az egy ujjatlan kurta szép választás fiatal és karcsú fitt lányoknak vagy nőknek is.

11. Aranynyomtatású Lehenga készlet:

Arany nyomtatású Lehenga készlet

Ez nem egy hosszú kurta és lehenga, de mégis lenyűgözőnek tűnik. Az arany lehenga szemet gyönyörködtető, a barna kurta, amely rövid és hímzett, nagy hatást gyakorol. Ezzel a készlettel dupatát is viselhet a megjelenés befejezéséhez. Ez egy félhüvely, amely a legjobban megfelel a különböző divatos ízlésének.

12. Fodros Kurti és Lehenga készlet:

Fodros Kurti és Lehenga szett

Vásárolja meg ezt a fodros lehenga kurti ruhastílust, amely káprázatos és feltűnő. A fodros kurti hosszú ujjú és kerek nyakú. A hímzés a kurta és a lehenga végén lélegzetelállító. Ez a minta stílus nagy költségvetéssel érkezik, és személyre szabhatja a formatervezést a választása szerint, és szerezze be ezt a stílusú lehenga készletet, hogy felfedezze divat ötletét.

13. Jacquard Kurti és Lehenga:

Jacquard Kurti és Lehenga

Vásárolhat még egy hosszú kurti -t és lehengát is jacquard anyagból. Ez a szemet gyönyörködtető kurti hosszú, és fellángolt lehengával rendelkezik. A kurti színei tökéletesek esküvőkre és egyéb alkalmakra.

14. Esküvői Lehenga Kurti:

Esküvői Lehenga Kurti

Ha azt szeretné, hogy az esküvői öltözéke tökéletes legyen, akkor menjen be egy pakisztáni lehengába, hosszú alkotással. Ez a piros és arany kombináció a megfelelő viselet egy menyasszony számára. A forgatáson végzett részletek és a lehenga fellobbanása egyszerűen zseniális.

15. Net Lehenga Kurtival:

Net Lehenga Kurtival

Ez a lángoló háló lehenga hagyományos nyomtatott kurtával egy másik klassz szekrénygyűjtemény. A kurta elöl ívelt réssel van varrva. A teljes nyomtatású kurta lenyűgözően néz ki a sima háló lehenga mellett.

A lehenga kurta design viselése csak értékes, és az itt bemutatott különböző stílusok közül választhat. Szerezzen hosszú vagy rövid kurtát, kerek nyakú vagy galléros nyakú.