15 Legújabb tervező Long Kurtis kollekció nőknek

A Kurtis mindig a legjobb választás a nőknek, miközben rendezvényeken és partikon vesznek részt. A kurtis egyik legújabb stílusa a designer long kurtis. Próbálja ki ezeket a stílusokat, és nézze meg, melyik illik hozzád a legjobban.

A legjobb tervező Long Kurtis kollekció nőknek:

Itt bemutatjuk a 15 legjobb tervező hosszú kurtit a ruhásszekrényedhez.

1. Kurti széles réstervező:

Széles réstervező Kurti

Itt van egy gyönyörű bársony egyenes vágású tervező hosszú kurti, amely két színben készül. A legújabb designer kurti kollekció szép kerek vágással rendelkezik a narancssárgával határolt nyak területén. A mell és a hüvely területén lenyűgöző hímzés nagyon gazdag és kiemelkedő. Azok a lányok, akik a legújabb divattervező kurtist keresik irodai partijukra, akkor ez biztosan a tiéd lesz.

2. Selyemnyomott hosszú Kurti:

Selyemnyomott hosszú Kurti

Ezek a taftos selyemnyomtatással készült tervezői minták tökéletesek egy estére. A bonyolult nyomat a rajzon kiválóan alkalmas egy nyári napra is. Gazdagnak fogja érezni magát a dizájner kurti fodros alján, valamint a felszerelt hüvellyel.

3. Elöl nyitott rés Kurti:

Elöl nyitott rés Kurti

Itt van egy szép variáció a tervező kurti stílusban. Ezek az elülső legjobb dizájn kurtik nagyszerű, magas és karcsú nők számára. Az elülső rés a gallér nyakával együtt fantasztikusan néz ki. A fekete kurti nyilatkozatot tesz, ha fehér nadrággal viselik. Ez teljesen ujjatlan kurti, és tényleg jól néz ki a felemelő lányokon vagy magas lányokon; ez megfelelő számukra barangolás közben bármilyen bulin.

4. Crepe Plain Long Kurti:

Crepe Plain Long Kurti

Próbálja ki ezt a lenyűgöző kreppvörös hosszú alkotást, amely alul lobog. Ezt a kurti stílusosan arany övvel is viselheti. A kurti hengerelt gallérja remek kiegészítő, és szép ruhának tűnik. Ezek a formatervezett kurtik tökéletesek esküvőkre és egyéb alkalmakra. A vörös színű hosszú kurti sportos színe miatt vonzza a nézők figyelmét; ez a legjobb és a legjobb választás a nők körében.

5. Georgette Party Long Kurti:

Georgette Party Hosszú Kurti

Bármikor vihet magával egy georgette zöld színű tervezői kūret, amely hosszú. Ezek a legújabb tervezői tervek parti stílusban készültek, finom hímzéssel az ujjakon és a nyakon. A nyakrész is stílusos, nyitott gallérral. Ez a legjobb választás a zöld színű kollekciókban; ez minden alkalomra is hasznos.

6. Csipke Open Party Wear Kurti gombokkal:

Csipke nyílt parti Kurti gombos viselet

Ez egy új tervezői kollekció, és számos alkalomra tökéletes. A használt csipke finom és bonyolult, és kiemelkedik a sima aljjal szemben. A felső részen található gombokkal a tervezői partikruhák nagyon jól néznek ki. A kurti hosszú ujja egy másik nagyszerű lehetőség. Ez a tervező hosszú kurti gyűjteményei közé tartozik; vedd meg ezt kedvesednek.

7. Kabát stílusú hosszú Kurti:

Zakó stílusú hosszú Kurti

Itt van a szép tervező kurtis kollekció nőknek. A kabát hozzáadásával elegánsnak tűnik. A sima fekete kabát és a nyomtatott kurti tökéletes. A kabátot rövidre vághatja, vagy hosszú ideig tarthatja, mint a képen. Ha rövid frizurája van, akkor ez a jó választás lesz a használatra.

8. Long Kurti absztrakt tervező:

Hosszú Kurti absztrakt tervező

A hosszú tervező tervezők között az absztrakt vonzónak találja. Az absztrakt tervekben használt élénk színek nagyon vonzóvá teszik. Itt a fekete és a narancssárga használata fehér háttérrel nagyszerű. A fekete csekk és a narancsszínű oldalak szemet gyönyörködtetőek.

9. Long Kurti virágmintás tervező:

Hosszú Kurti virágmintás tervező

Próbálja ki ezt az inggalléros stílusú tervezőt, aki hosszú ideig dolgozik a változásért. A kurti virágmintája világos és színes. Ha kontrasztos árnyalatot használ a gallérhoz, az is kiemelkedik. Ugyanezt a kontraszt árnyalatot használják a hüvely végein is. Ez felkelti a párt figyelmét.

10. Hosszú ujjú tervező Long Kurti:

Hosszú ujjú tervező Long Kurti

Itt egy lenyűgöző vörös divattervező kurti, amely nagyon hosszú ujjú. A kurti mellbimbója aranyszínű virágmintával van nyomtatva, amely gazdag megjelenést kölcsönöz. A kurti alja fáklyás és királyi. A kurti hosszú ujjaival úgy néz ki, mint egy díva. Ez piros színű, így biztosan jó megjelenést kölcsönöz.

11. Fehér csónaknyak tervező Long Kurti:

Fehér csónak nyak tervező Long Kurti

Vannak a legjobb tervező kurtik nyáron, és minden alkalomra tökéletesek. A kurti hajónyak -kialakítása mindenkin jól néz ki. A nyakát meghosszabbító csíkokkal együtt a kurtihoz csatlakozó csíkok szép megjelenést kölcsönöznek. Az egyszerű sima megjelenés fenséges a selyem minősége miatt.

12. Réteges fodros hosszú Kurti:

Réteges fodros hosszú Kurti

Ez a georgette partyruha kurti őszibarack színben az Ön számára megfelelő. A réteges fodros megjelenés nagyon elegáns. A barack két árnyalata színesnek és vonzónak tűnik. Alsóként párosíthatja a kurti -t a barack sötét árnyalatával. Az oldalhímzés elvégzése a tervezői terveknél is lenyűgözővé teszi.

13. Két nyomtatott hosszú Kurti:

Két nyomtatott hosszú Kurti

Itt van egy szép egyiptomi galléros stílusú kurti, amelyen gyöngyök vannak. A gallér elegánsnak és tökéletesnek tűnik. Kétféle színt használva a tervezéshez ez a designer viselet kiválóan alkalmas partikra. A középső virágnyomat merész és színes, a külső sima anyag pedig királyi megjelenésű.

14. Zseb stílusú hosszú Kurti:

Zseb stílusú hosszú Kurti

Próbálja ki az aszimmetrikus alsó vágással rendelkező hosszú indigónyomatot. A kurzus zsebe is karaktert ad hozzá. Lenyűgözően fog kinézni ebben a kurti -ban.

15. Sima átfedés Kurti:

Plain Overlay Kurti

Itt van egy kék sima fedvény, amelyet farmeron viselhet. A kurti tervezői stílusa tökéletes megjelenést kölcsönöz. Ez egy alkalmi stílusú kurti. Használhatja őket főiskolai vagy irodai partin is.

Mindegyik kurtis csodálatos kiegészítője a ruhatárának. Próbálja ki a különböző stílusokat ma.