15 Legújabb vörös színű Kurti dizájn

Kurta az egyetlen szó, amely soha nem hagyja el a szekrényt. A kurták szinte mindenki öltözködési stílusában megtalálhatók. A tervezők mindig mozgásban vannak, tartva a folyamatban lévő trendet, és újabb öltözködési stílusokat divatba hozva. Legyen szó férfiakról vagy nőkről, és persze akik elfelejthetik a gyerekeket, mindannyian összhangban akarnak lenni a divatvilág divatos változásaival.

A kurtákat általában hagyományos / vallási funkciókhoz viselik. És a férfiak általában hajlamosak egy farmert és Kolhapurit cipőkhöz kötni.

Különböző vörös színű Kurti minták 2019 -re:

Íme néhány a 15 legjobb vörös színű kurtis közül, amelyek segíthetnek abban, hogy egyedülállónak tűnjön nagy nyilvános tömegben,

1. Red Kurti tervező:

Tervező Vörös Kurta

A népszerű tervezők vörös kurtái napjainkban divatmegjelenés; megkaphatja kedvenc vörös alkotásait a testreszabásával és preferenciáival együtt, ha bármilyen színű dizájn kurtát választ. Azok az emberek, akik különleges követelményeket támasztanak a ruhájukban, vörös színűek legyenek, mivel ez segít abban, hogy ruhájukhoz hozzáadhassák személyes vonásukat.

2. Rövid vörös Kurti:

Rövid vörös Kurti

Egy piros rövid kurti egy kék farmer farmerrel, mint hab a tortán a divat szempontjából a fiatalok körében. Ha társalgásra készül egyetemi barátaival, ez a ruha egyszerre stílusos és egyedi megjelenést kölcsönöz. Ezenkívül munka közben is viselhető, mivel kényelmes és pihentető érzést biztosít.

3. Sima vörös Kurti:

Sima vörös Kurtis

A Kurta annyira a férfiak számára, mint a nők divatja. Az egyszerű piros design, akár hosszú, akár rövid, meglehetősen népszerű a fiatal lányok és a középkorú hölgyek körében. Nagyon kényelmes bárhol viselni, legyen az munkahelyed vagy barátaiddal. Nem túl költséges, és manapság mindenki számára elérhető.

4. Alkalmi vörös Kurti:

Alkalmi vörös Kurti

Nem kell aggódnia az alkalom miatt, mivel ezek a sima, vörös alkotások nem csak társalgási célokra szolgálnak, hanem véletlenül is viselhetők egy személy napi munkájában. Kényelmes és pihentető érzés, miközben valamilyen munkát végez, vagy randevúzik a lányokkal, egyedivé téve stílusunkban.

5. Party Wear Red Kurti:

Party Wear Red Kurti

Nem vagy teljesen kész egy indiai esküvői rendezvényre, ha nincs rajtad egy kurta, és egy piros színű kurta nagyszerű választás lenne az esküvői rendezvényekhez. Tökéletesen képviseli indiai hagyományainkat és a stílus stílusát.

6. Nyomtatott vörös Kurtas és Kurtis:

Nyomtatott Vörös Kurtas és Kurtis

Mindannyian szeretjük a nyomtatott ruhákat, mivel ez tükrözi a stílusunkat, valamint a szellemi személyiségünket, és a vörös szín rajta szikrát kölcsönöz, amely egyedi bájt hagy másokban a társasági összejövetelekben. Ezt a fajta hosszú nyomtatott kurtát elárasztják a piacok, legyen szó online vagy közeli üzletekről, és nem is költségesek.

7. Pamut vörös Kurti:

Pamut piros Kurti

Igaz, hogy nem mindenki viselhet mindenféle ruhát, de szerencsére kevés olyan ruha van, amelyet mindenki viselhet. A pamut alapú kurta design az egyik ilyen; rostja miatt könnyűnek és pihentetőnek érzi magát. Kell, hogy legyen ruhája, hogy fenntartsa az indiai rekkenő hőséget.

8. Sherwani Red Kurta:

Sherwani Red Kurta

Ha esküvőre vagy partira jó öltözködési mintát keres, akkor a piros színű Sherwani mindig jó választás lesz. Leginkább sherwani mintákban találsz jó kollekciót slim fit stílusban, azoknak a fiataloknak, akik jó kondícióval vagy magassággal rendelkeznek, akkor ezt a sherwani -t választhatják minden alkalomra.

9. Punjabi Red Kurta:

Punjabi Red Kurta

A pandzsábi ételekről és stílusukról jól ismertek hazánkban és világszerte. Ezeket a fajta kurtákat általában egy „pandzsábi Nagra” típusú, Punjab régióban gyártott cipővel hordják, amely elképesztően tökéletesnek tűnik jó testalkatúak számára.

10. Pathani Red Kurta:

Pathani Red Kurta

A merev gallér és a testhez illeszkedő vágás a legjobb egy pathani kurta -ban, amely kiegészíti a test alakját. Az ilyen típusú ruhákat általában Észak -India, Pakisztán és Afganisztán népei viselik. Ez a ruha manapság nagyon népszerűvé válik egyediségének és felszereltségének köszönhetően.

11. Bhopali Red Kurta:

Bhopali Red Kurta

Hagyományosan a Bhopal királyi családjai viselik ezeket a nagyközönség számára is. Királyi érzést kölcsönöz az öltözködésednek, és vonzza a nyilvánosság minden bókját. Ezek a kurták kissé kivonultak a piacról, de az utóbbi években visszatértek a textúra szükséges módosításával.

12. Vászon márka Red Kurta:

Vászon márka Red Kurta

A lenvászon vörös kurta pizsama napjainkban nagyon népszerűvé válik a fiatalok körében. Anyaga nagyon nedvszívó, és hűvössége és frissessége miatt olyan országban értékelik, mint India. Ebben az esetben a vörös vászon kurta áldás lenne álcázva. Könnyen beszerezhető a piacon, de néha nehéz tiszta vászonhoz jutni, mivel a gyártók hajlamosak gyapottal keverni, hogy csökkentsék költségeit, ezért vigyázzon.

13. Lucknowi Red Kurta:

Lucknowi Vörös Kurta

A Chikan hímzés híres Lucknowban, de az e-kereskedelem korával a világ bármely pontján kaphat. Ezek a kurták jól ismertek a hímző munkájukról textilszöveteken, például selyem, sifon, háló, pamut stb. Azoknak, akik szeretik a hímzést a kurtájukon, ezt kell választaniuk, és a piros kurta tökéletes lenne a hímzéshez, mint egyedi és stílusos.

14. Egyenes vágású vörös kurta:

Egyenes vágású vörös kurta

Ez egy egyszerű egyenes piros kurta, amelynek ujja egyenesen a csuklóra esik, hogy kissé vonzónak tűnjön, általában egyszerű dizájnt készítenek rajta. Az egyszerű és józan személyiségű emberek ezt a fajta ruhát választhatják, mivel ez illik személyiségükhöz, és a piros szín varázslatot kölcsönöz neki.

15. Női vörös hosszú Kurti:

Női vörös hosszú Kurti

Egy nő sokkal szebbnek tűnik piros ruhában, és ha ez egy hagyományos indiai vörös hosszú kurti. Ez a vörös kurta a hölgyek számára valóban hasznos a szépség növelésében, és hozzáadja az egyediség szikráját a mai divatvilágban. Könnyen elérhetők különböző textíliákban, legyen az sifon, pamut, selyem stb.

A Kurta lehet egy régi, hagyományos ruha, de bájos piros színével, valamint a formatervezés és a társai apró változtatásaival illeszkedik a jelenlegi divatmegállapításainkba. Sokan még mindig megtalálják a kurtát a divatból, de a fent említett 15 kurta dizájn megváltoztathatja stílusnyilatkozatait, mivel az indiai ruhák egy időre kiszökhetnek a piacról, de soha nem divatból.