15 Nyeste og stilfulde Indo Western Kurti -designs

Vi vil altid have en ændring fra de almindelige og typiske påklædningskoder. Vi vil altid se anderledes ud og bortset fra den sædvanlige mængde. Vi forsøger også at give vores sædvanlige traditionelle outfits et vestligt og nyt look. Kurtis er den ene beklædningsgenstand, der har ændret sit udseende fra tid til anden. Og Indo Western Kurtis er en populær favorit blandt gymnasier.

Bedste og nyeste Indo Western Kurti -designs:

Her er et par stilarter, der er skræddersyet til at følge de nyeste trendstilarter. Så hvad venter du på ?? Vælg et par stykker for at ændre din garderobe.

1. Dhoti Style Kurti:

Dhoti Style Kurti

Som navnet antyder, er disse Indo western kurti toppe designet til at ligne en dhoti. Den har en bådhals, der er broderet med fancy silketrådsarbejde. Foldene falder fra bodice til bunden, hvilket giver det et dhoti -look.

2. Tail Cut Kurti:

Hale Cut Kurti

Dette er stil er en trending party wear kurta. Den er kort foran og lang bagtil, deraf navnet Tail Cut Kurti. Det er et meget godt indo-vestligt slid til unge piger og kvinder. Du kan parre den med leggings, jeans og også bruge en etnisk jakke.

3. Frock Style Kurti:

Frock Style Kurti

Dette er en perfekt indo -vestlig stil af Kurti – The Frock Style Kurti. Det har en typisk flare i slutningen ligesom en kjole og giver dig et sødt, kvidrende piget look. Dine venner og kolleger vil helt sikkert blive overrasket over at se dig i denne avatar. Det kan kombinere det med leggings, jeggings eller strømpebukser. Til tilbehør kan du vælge charme armbånd, en delikat halskæde og besatte øreringe.

4. Off Shouldered Frock Kurti:

Off Shouldered Frock Kurti

Denne Kurti har en Carmen -udskæring og masser af samler for at give den en smuk bluss. Den er lidt kortere foran i forhold til bagsiden. Du kan kombinere det med leggings af jeggings, lange øreringe og sandaler med hæl.

5. Sky Blue Long Kurti:

Himmelblå lang Kurti

Disse er Long Indo western Kurtis af Crepe Material. Den lange flamme får det til at falde yndefuldt. Det er en toskraveret kurti med silketrådsbroderi, der dækker åget. Kombiner det med matchende leggings, lange dinglende øreringe og et stilfuldt armbånd. Til fodtøj kan du vælge sko eller sandaler med blyanthæl.

6. Western Wear Kurti i flere farver:

Flerfarvet Western Wear Kurti

Dette er et absolut iøjnefaldende Indo Western kurti-design. Denne flerfarvede kurti er fremstillet af rent rayon-materiale og er et helt ultra-mod, der giver dig et fornem look. En fremragende fest bærer giver dig et sødt look. Så gå videre og få en til din garderobe.

7. College Wear Indo Western Kurti:

College Wear Indo Western Kurti

Et dobbeltfarvet Indo Western Kurti -mønster – og du kan vælge dine egne lyse farver til denne skabelse. Brug beskårne bukser og sko med blyanthæle. Brug matchende øreringe og et stilfuldt armbånd, og du er en stjerne.

8. Cape ærmer Styled Kurti:

Cape ærmer Stylet Kurti

En utrolig trendsættende og cool Indo Western Style Kurti. Den har ærmer i Cape-stil, der er broderet med silketråd, pailletter og perler. Det sarte broderede blomster- og bladmønster tilføjer kjolen nåde. Brug dette outfit til en aftenfunktion, og tilføj glamour til det.

9. Raglan Neck Indo Western Kurti:

Raglan Neck Indo Western Kurti

Denne form for udskæring giver kurti et ægte indo -vestligt look, da det er adopteret fra den vestlige stil. Brug lyse og kontrastfarver til halsudskæringen for at få den til at se bedst ud. Minimale smykker frembringer skønheden i kjolen.

10. Cowl Styled Kurti:

Cowurtilpasset Kurti

Dette er et flatterende outfit med en fantastisk sammenlægning af indisk og vestlig stil. Højdepunktet i denne kjole er halsudskæringen, som giver den et kraftfuldt look. Brug en velegnet kurti med en dækkehals matchet med et par chudidhar og støvler – dette vil give dig et meget intellektuelt look.

11. Fancy Layered Kurti:

Fancy Layered Kurti

Denne gulfarvede seneste indo -vestlige stil kurti er lagdelt. Den har fuld ærmelængde og en enkel rund hals. Det øverste lag har delikate blomstermotiver broderet på den ene side for at få det til at se mere kunstnerisk ud. Høje hæle og fashionable dingler øreringe og armbånd får dig til at se klassisk smart ud. Det er det rigtige outfit til fester og arrangementer.

12. Deep Blue Seneste Indo Western Kurtis:

Deep Blue Seneste Indo Western Kurtis

Denne Deep Blue Kurti er den nyeste trendsætter i rækken af ​​Indo Western Kurtis til damer. Kurtien er stilfuldt skåret fra bustelinjen nedad. Kurtien er broderet overalt med pailletter og perler ved hjælp af gylden silketråd. Brug den med en Ghagra eller et par palazzobukser i silke sammen med bare et par gyldne jhumkas eller lysekroneøreringe. Ledsag den med en gylden clutch, og du er klar til at stjæle alles hjerter.

13. Asymmetrisk indpakningstil Indo Western Kurti:

Asymmetrisk indpakningstil Indo Western Kurti

Dette er en asymmetrisk indpakning i indo -vestlig kurti, der får dig til at se charmerende og flot ud. Denne kjole har en elegant international stil. Det er prydet med designs og mønstre, men har stadig sofistikering og elegance. Brug bukser og enkle sandaler og voila, du er klar til dine venners fest.

14. Sort og guld dyreprint Kaftan Style Long Kurti:

Sort og guld dyreprint Kaftan Style Long Kurti

Slip dyret inde i dig ved at bære denne sort og guld lange Kurti. Det er en rigtig smasher kjole og meget behagelig. Ledsaget af guldfarvede leggings og trendy smykker vil du helt sikkert tiltrække alles opmærksomhed ved bryllupsfester og begivenheder.

15. Hvid Indo Western Kurta med tilknyttet blå skuldertrækning:

Hvid Indo Western Kurta med vedhæftet blå skuldertræk

En fabelagtig kurta i ankellængde i White Frock -stil kombineret med et blå og hvidt trykt skuldertræk. Denne fusionstøj er meget trendy og meget populær blandt college -piger såvel som midaldrende kvinder. Kurtien har en enkel rund hals efterfulgt af blå kvaster på stakken. Det blå skuldertræk er asymmetrisk og har snefnugprint på det hele. En perfekt kjole til den kolde vintersæson og får dig til at ligne Snehvide.

Tendensen i dag er mere af fusion – indisk og vestlig stil. Vi kan skabe vores egen stil ved at mixe og matche ved at bruge det, der er tilgængeligt på markedet, samt let tilgængeligt online. Typiske indiske kurtis blandet med et western touch holder dig i takt med den trendy stil.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80