15 populære modeller af indiske Kurtis til kvinder

Kurta er den del af indisk påklædning, som de fleste kvinder elsker at have på. Det har flere designs og mønstre og er i stadig udvikling. De nyeste tendenser i kurta -designet gør det specielt til alle lejligheder. Du kan bære den hver dag eller til særlige lejligheder. Det er endda lavet med moderne vendinger, så det også kan være formel påklædning. Den indiske kurtis kan være lavet af bomuld, silke, ren og mange andre slags materialer. Halsdesignene er for det meste forskellige såvel som snittene. Du kan have en linje, flammet, lige, forreste slids osv.

Seneste indiske Kurtis til kvinder:

Her viser vi nogle af de indiske nyeste kurta -designs, du kan vælge imellem,

1. Poly Cotton Kurti:

Poly bomuld Kurti

Her er en meget elegant indisk damekurti, som du kan bære overalt. Kurta er lavet af poly bomuldsmateriale, der også gør det behageligt. Den tofarvede kurta er fed og slående med slipset foran.

2. En Line Kurti:

En Line Kurti

A line -stilen er det indiske nyeste kurti -design, der passer til de fleste kvinder. Den flared kurti får dig til at se kongelig ud. Du kan have kvaster i siderne eller endda knapper foran. Kombiner dette med churidar for det vidunderlige look.

3. Solid Kurtis:

Solid Kurtis

Disse ensfarvede indiske kurta -tøj er det, der bør være en del af din garderobe. Det farveblokerede look er meget trendy nu. Denne særlige kurta har også knapper på siden.

4. Kurta med jakke:

Kurta med jakke

Her er et perfekt kurta -design til mænd at have på til lejligheder. Kurta med jakken er meget speciel, da den får kurtaen til at se elegant ud. Du kan have et brokademateriale til jakken og en solid kurta nedenunder.

5. Høj Lav Kurta:

Høj Lav Kurta

Det indiske kurta kvindedesign har nu den seneste trend med den høje lave kantlinje. Du kan få disse i forskellige stilarter. Denne kurta passer ind i kroppen med fuld ærmer og blusser derefter i bunden.

6. Lycra Overlay Kurta:

Lycra Overlay Kurta

Det indiske kurti -design kan laves med alle slags materialer. Det anvendte Lycra -materiale er meget blødt og glat. Denne overlejring af udskrifter og faste stoffer er perfekt til et afslappet outfit.

7. Mandarin Collar Kurta Pyjamas:

Mandarin krave Kurta pyjamas

Mens du vælger det indiske kurta -herredesign, finder du mandarinhalsbåndet meget attraktivt. Denne kurta indiske kurta pyjama til mænd er perfekt designet og skåret. Det får manden til at se slank ud, og når den er parret med en churidar, ser den meget flot ud.

8. Lang Kurta -pyjama til mænd:

Lang Kurta pyjama til mænd

Her er en anden stil til mænd i indisk kurta -design. Den lange indiske kurta pyjama lavet af det tynde materiale er fantastisk til lejligheder. Beslaget er lidt løst, og det gør det let og behageligt.

9. Cotton Silk Kurti:

Bomulds silke Kurti

Du kan købe indiske damer kurta i bomuldssilkemateriale til det rige look. Bomuldssilkematerialet er ikke så dyrt i forhold til silke. Dette gør kurtien også let på lommen. Det rige look er fantastisk til lejligheder. Bomuldssilke kommer i smukke nuancer og nuancer. Disse nuancer, når de bliver til kurti, gør et smukt outfit, der bedst bæres til særlige ceremonier og lejligheder.

10. Lang Kurtis:

Lang Kurtis

Disse indiske lange kurti er en anden god og trendy mulighed for dig at prøve. Kurtien er lang og når anklerne. Du kan parre det med churidar. Flare i kurti gør det meget elegant. Den lange kurti kan bæres af alle kvinder, men ser endnu bedre ud på høje kvinder. Det tilføjer en god raffinement til din påklædning.

11. Trykt Kurti:

Trykt Kurti

Du finder flere designs i indiske bomuldskurtier at vælge imellem. Disse trykte bomuldskurti -designs er smukke og elegante. Udskrifterne kan også være traditionelle eller abstrakte. De fleste af de indiske udskrifter er smukke, men nu har du også tryk, der er geometriske og abstrakte. De farver, der bruges i disse udskrifter, er meget dristige og lyse. Bland og match designene for at få en farverig garderobe.

12. Designer Kurti:

Designer Kurti

Prøv disse designer kurti -mønstre til den effekt af verden. Kurtis til kvinder i Indien er så store, at du altid vil finde noget fantastisk. Denne kurti i kite -stil er en anden sådan modeerklæring. Vær modig og vælg denne designerstil som din næste kurti. Du vil helt sikkert få hovederne til at dreje med dette dristige design.

13. To -lags Kurti:

Kurti i to lag

En af de nyeste trends er to -lags kurti, der har to rene materialer syet oven på den anden. Kurtas i indisk stil til damer er lavet med trykt og solidt materiale. Lagene er også lavet asymmetriske. Det øverste lag er kortere, så det nederste lag kan ses.

14. Forreste slids Kurti:

Kurti foran

Her er en smuk fersken og beige festdragt kurti, der er broderet øverst. Silkematerialet er rigt og giver et meget kongeligt udtryk. Den forreste slids er den nyeste i de indiske kurtimønstre. Slidsen foran kan være åben fra bodice eller fra taljen og frem. Denne spalte lader dig også have et lag under.

15. Frock Style Kurti:

Frock Style Kurti

Dette er en dejlig kurti i kjole -stil, som du kan have på til store lejligheder. Kurtis vestlige look er fantastisk til de moderne kvinder. Du finder dem i forskellige farver og mønstre. Denne kjole -stil får det til at ligne en vestlig kjole, og de fleste unge piger elsker denne seneste trend.

Den indiske kurta er kommet langt fra den gamle stil. Nu har du lige skåret kurta såvel som de blussede. Materialet, som din kurta er lavet i, gør også en stor forskel. Du får en flydende effekt ved at bruge rent materiale og et stift look fra silke og bomuldsmateriale. Vælg det bedste fra denne liste over kurta -designs.